Paljastettu: Taistelevat äidit tekevät satoja myymällä likaisia ​​alushousuja eBayssa

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Manchesterilainen nainen esitteli koko 8 pitsiset hihnat myyntiin lähtöhinnalla 650 puntaa [tiedoston kuva](Kuva: Getty Images/iStockphoto)



Pervy eBayn ostajat hakevat satoja kiloja likaisista alushousuista, joita kotiäidit ja ylimääräistä rahaa etsivät naiset käyttävät.



Verkkohuutokauppasivusto on täynnä 'pikku pitsiä' omistettuja pikkuhousuja. ja 'pyyhkäisemättömät värjätyt alushousut', myydään niinkin vähän kuin 5 puntaa.



Hikinen remmi, jota oli käytetty kaksi päivää - myös kuntosalilla - näki tuhansien kilojen tarjoukset ennen kuin eBayn päälliköt poistivat sen.

Monet listat osoittavat, että myyjät käyttävät alusvaatteita pornografisissa asennoissa - kun taas toiset sisältävät vain alushousuja.

Yksi teini myönsi, että hän aloitti tuhma myyntiprosessinsa tällä viikolla nostaakseen palkkansa lastenhoidossa.



Oletko nähnyt outoja kohteita eBayssa? Sähköposti webnews@NEWSAM.co.uk

eBay sanoo, että käytettyjen alusvaatteiden myynti on kielletty - mutta jotkut listaukset ovat menneet läpi



Yksi pari oli listattu 650 puntaa

18-vuotias esitti koon 12 parin valkoisia ja turkoosia housuja, joita oli käytetty 48 tuntia ja pelattu useita kertoja. lähtöhintaan 5,10 €.

'Aloin tehdä sen pääasiassa vain rahasta, sillä tällä hetkellä ansaitsen alle 5 puntaa tunnissa', hän kertoi NEWSAM Online -lehdelle.

kahden viikon dieetti

'Joten ajattelin, että se olisi helppoa, varsinkin kun voit ostaa pakkauksen alusvaatteita hintaan 2 puntaa. Olen erittäin innoissani nähdessäni potentiaalia siitä, mitä voin ansaita tekemällä tämän.

'Minusta tuntuu, että jos en todellakaan ajattele, kuka voisi ostaa sen, se on jotenkin kunnossa.' '

Teini myöntää pelkäävänsä, että hänen työntekijänsä saavat tietää, mutta ryhtyy toimiin välttääkseen housujen yhdistämisen häneen.

Hän lisäsi: 'Työskentelen melko nuorten lasten kanssa ja olin melko hermostunut, koska et koskaan tiedä, kuka voisi nähdä sen. Yritän päästä eroon taustoista, jotka voidaan jäljittää minuun. '

eBay on kieltänyt käytettyjen alusvaatteiden myynnin, ja sen tiimi toimii nopeasti & apos; poistaa säännöt, jotka rikkovat sääntöjä.

Mutta NEWSAM Online on havainnut, että naiset pystyvät edelleen estämään säädökset ja luettelemaan omistamansa pikkuhousut.

Yksi viesti, jonka NEWSAM Online merkitsi, poistettiin muutamassa minuutissa.

Sivusto on täynnä listauksia (Kuva: Ebay)

Nainen Manchesterista laittoi myyntiin koko 8 punaiset pitsihihnat, joiden lähtöhinta oli 650 puntaa.

Hän veloitti myös 1,50 puntaa niiden lähettämisestä Royal Mailin kautta isolla kirjeellä.

Karkeassa kuvauksessa hän kirjoittaa: 'Olen nuori nainen. Oli päällä yhdynnän aikana eikä koskaan poistunut. Käytetään ostamiseen asti. '

Toinen nainen Edinburghista kannusti myös vain 'vakavia ostajia'. tarjoamaan vaaleanpunaiset ja mustat housunsa.

Hän teki myös 650 euron aloitushinnan sekä 1,06 punnan postikulut ja kehui kuvauksessaan sopivuudesta 'korkealuokkaisille asiakkaille'.

Lista lisäsi: 'Naisen tuoksu on vain aistillinen ja herättävä.'

Toinen luku: 'Esiasennettu, kunto on käytetty (60 tuntia pesemättä), jonkin verran värjäystä.'

Ja kolmas sanoi: 'Kolmen päivän kuluminen, kunto on käytetty. Jos sinulla on erityisvaatimuksia, lähetä viesti, niin katson mitä voin tehdä. '

EBayn tiedottaja sanoi, että he eivät salli käytettyjen alusvaatteiden myyntiä terveys- ja hygieniasyistä.

He lisäsivät: ”Kaikki sopimattomat tai sääntöjemme vastaiset tiedot poistetaan.

Mutta monet muut naiset käyttävät myös erikoissivustoja myydäkseen alushousunsa. Panty Trust veloittaa jäseniltä liittymisestä 40 punnan kertamaksun.

jalkakylpylä ja hierontalaite

Yksi myyjä sanoi palvelevansa vain 'korkealuokkaisia ​​asiakkaita'. (Kuva: Ebay)

Alushousut voivat myydä keskimäärin 20–30 puntaa paria kuluneesta ajasta riippuen. Jotkut naiset voivat ansaita noin 500 puntaa kuukaudessa normaalipalkkansa lisäksi.

Neljän lapsen äiti Gia Morgan, 31, yhdysvaltalaisesta Virginiasta, alkoi myydä alusvaatteitaan sivustolla marraskuussa, kun oli lukenut artikkelin verkossa.

Hän sanoi: ”Olen kotona äiti ja ajattelin, että tämä olisi helppo tapa ansaita ylimääräistä rahaa lomille.

Minulla on yleensä kaksi asiakasta kuukaudessa, ja niiden keskimääräinen kokonaismyynti on 25 dollaria. Joten en varmasti pyöri taikinassa.

Gia Morgan tykkää ajatuksesta, että joku haistelee pikkuhousujani (Kuva: Gia Morgan)

'En ole henkilökohtaisesti nähnyt monia värillisiä naisia ​​sivustolla, joten toivoisin, että osuin markkinoille, joilla on paljon potentiaalia, mutta se ei ole aivan toiminut tällä tavalla.'

Toistaiseksi Gia on ansainnut 280 dollaria [213 puntaa] tänä vuonna.

Hän lisäsi: 'En sanoisi, että voisit elää alusvaatteiden myynnistä, mutta se on ehdottomasti hyvä lisärahalle.

- Asiakkaani ja heidän toiveensa ovat olleet melko tavallisia. He pyytävät tyypillisesti paria 48 tunnin ajan ja lähetetään sitten heille. Joskus he lisäävät lisäominaisuuksia, mutta eivät mitään epätavallista.

'Se on helppo tapa ansaita rahaa, ja pidän todella ajatuksesta, että joku haistelee pikkuhousujani.'

Plus -kokoinen tanssija Abbey Shift, 39, Lontoosta, alkoi myydä alusvaatteitaan kuusi vuotta sitten, koska hän tarvitsi rahaa itsensä ja lapsensa toimeentuloon.

Hän myy myös videoita, kuvia, sukkahousuja, sukkia ja kenkiä, mutta myöntää, että 'se on veristä kovaa työtä'.

Hän sanoi: 'Tiedän, että on paljon miehiä, jotka pitävät plus -kokoisista tytöistä, mutta usein he pelkäävät myöntää, että he pitävät tästä. Joten tiesin, että minulla on markkinat, joihin minun on lipattava.

'Suurin tekemäni viikko on 450 puntaa. Mutta tämä ei koske yksinomaan pikkuhousujen myyntiä.

Yksi pari oli ollut päällä kaksi ja puoli päivää (Kuva: Ebay)

`` Tällä viikolla olen toistaiseksi ansainnut vain 30 puntaa, mikä panostamastani työstä on naurettava summa. ''

Liverpool vs atletico kanava

Hän jatkoi: 'Tämän tekeminen ei ole helppoa, et voi myydä alusvaatteita 50 puntaa ja se on siinä.

Se on veristä kovaa työtä ja usein tyhjentää ja jättää sinut kyseenalaiseksi, miksi teet tämän. Mutta silloin teillä on todella hyvä viikko ja olette tämän kaltaisia, tästä syystä minä panen itseni tämän läpi. '

Toinen nainen, joka ei halua nimeään, alkoi myydä alushousujaan, kun hän oli kyllästynyt luottamaan miehensä palkoihin koko ajan.

Hän myöntää, että hän tietää siitä eikä välitä sinänsä, mutta 'pitää sitä outona'.

Hän sanoi: 'Olen ollut kotona äiti viimeiset yhdeksän vuotta ja halusin taskurahaa sen sijaan, että luottaisin mieheeni koko ajan.

En ole päässyt takaisin työmarkkinoille, mikä antaisi minulle mahdollisuuden olla kotona lasten puolesta heidän ollessaan nuoria ja luen pikkuhousujen myynnistä.

'Se on vielä alkuaikoina, mutta toivon, että se piristyy. Pidän myös ajatuksesta, se vetoaa minuun. '

Katso Myös: