Richard Keys iskee 'Ralph ten Hagia' räjähdysmäisessä hyökkäyksessä Man Utd:n tappion jälkeen Brightonille

Uutiset

Erik ten Hag 'ei toimittanut mitään' ja 'näytti eksyneeltä', kun hän katseli omaansa Manchester United puoli menettää omansa Valioliiga avaaja.

Tämä on Sky Sportsin entisen ankkuri Richard Keysin näkemys, jonka mukaan hollantilainen ei ole muuttunut mitään sen jälkeen, kun hän korvasi Ralf Rangnickin kesän alussa. Toiveet siitä, että Ten Hag voisi käynnistää hallituskautensa positiivisella tuloksella, hylättiin nopeasti hyvin poratuna ja energisenä. Brighton puoli laittoi Unitedin miekkaan, voitti 2-1 ja kirjasi kaikkien aikojen ensimmäisen Old Trafford -voittonsa.

Kaikesta huolimatta häikäilemättömästä vallankumouksesta, se oli enemmän samaa Unitedille, kuten esim Scott McTominay, Fred ja Harry Maguire kaikki kestävät vaikeita iltapäiviä. Ten Hagille annettiin välähdys hänen käsissään olevan tehtävän laajuudesta, mutta fanit eivät vielä paina paniikkinappia toivoen lisävahvistuksia matkalla.

jahtaajat takaa-ajossa

Se ei kuitenkaan ole estänyt Keysiä – nyt beIN Sportsia – pitämästä kengää kiinni, sillä Seagulls-pomo Graham Potter sai hänet mukavasti paremmaksi. Hän rikkoi myös päätöksen hankkia pieni keskuspuolustaja Lisandro Martinez, joka tarvitsee aikaa rakentaa kumppanuus kapteeni Maguiren kanssa.

'Mikään ei ole muuttunut sen jälkeen, kun Rangnick valitsi viimeisen joukkueensa', Keys kirjoitti viikoittaisessa blogissaan. 'Ei mitään. Ei, olen pahoillani. Heillä on 5'8 tuuman keskuspuolustaja, joka todennäköisesti repii hänestä hirveästi suurimman osan viikkoina nyt, kun oikeat nro 9 ovat taas muodissa. Kenen [sic] idea se oli, onnen tähden?

'Ten Hag on puhunut hyvää peliä nimityksestään lähtien. Hän ei toimittanut mitään sunnuntaina. Onko Brightonilla parempi joukkue? En usko, mutta heidän valmentajansa sai heidät pelaamaan. Ralph ten Hag näytti eksykseltä tällä kosketusviivalla.'

  Richard Keys tähtäsi Erik ten Hagiin Man Utd:n jälkeen's defeat to Brighton
Richard Keys tähtäsi Erik ten Hagiin Man Utdin tappion jälkeen Brightonille ( Kuva: olla IN SPORTS)

Rehellisyyden nimissä Ten Hagia kohtaan hän ei lyönyt yhtään lyöntiä arvioidessaan joukkueensa suorituskykyä: 'Se on helvetinmoinen työ. Meidän on työskenneltävä todella kovasti, analysoitava ja siirryttävä eteenpäin', Ajaxin entinen manageri sanoi.

'Tietenkin ehdottomasti takaisku ja todellinen pettymys. Tiesin alusta alkaen, että se ei tule olemaan helppoa. Annoimme kaksi helppoa palloa pois, eikä se ollut hyvä organisaatiossa.

'On selvää, että toisella puoliajalla olimme parempia keskikentällä, kun [Christian] Eriksen putoaa ja [Cristiano] Ronaldo ylös. Loimme ja [Marcus] Rashfordilla oli kaksi hyvää mahdollisuutta. Harmi, ettemme tehneet maaleja. en tyytyväinen, ei ollenkaan. Hävisimme, eikä se ollut välttämätöntä. Meidän pitäisi tehdä paremmin.'

  Erik ten Hag
Ten Hag 'näytti eksyneeltä' reunaviivalla, beIN Sport -juontajan mukaan ( Kuva: Getty Images)

OTA KANTAA! Missä Man Utd sijoittuu Valioliigassa tällä kaudella? Kerro meille kommenteissa

on harvey price sokea

Uudelta United-pomolta kysyttiin mahdollisista tuloista, kuten esim Adrien Rabiot ja Mark Arnautovic liittyvät liikkeisiin. 'Pystyisimme paremmin niiden pelaajien kanssa, jotka meillä oli', hän selitti. Teimme virheitä pallossa ja organisointivirheitä puolustuksessa.

'Meidän on otettava oppitunnit ja opittava siitä nopeasti. Brighton on kunnollinen joukkue, kaikki kohteliaisuudet, mutta katson joukkueelleni, emmekä saa jättää kahta helppoa maalia pois.'

ryan selviytymistä vahvimmista