Rob James-Collier sanoo, että on helpompaa suudella miestä Downtonin luostarissa, koska hänen vaimonsa ei kadehdi

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Jonathan Ross sekä Joanne Froggatt ja Rob James-Collier

Rob James-Collier tunnustaa kaiken Jonathan Ross Show'ssa(Kuva: Rex)



Downton Abbeyn tähti Rob James-Collier on sanonut, että on helpompaa pelata homo-hahmoa ITV-draamassa, koska hänen vaimonsa ei ole mustasukkainen hänen ruudun romansseistaan.



Näyttelijä, jonka hahmo Thomas Barrow toimii palvelijana alakerrassa, on huomenna Jonathan Ross Show'ssa näyttelijänsä Joanne Froggattin kanssa.



Hän kertoi Rossille: 'Minusta se oli helpompaa. Ajattelin, että jos suudtelet tyttöä, olet huolissasi: 1) kuinka iso hänen poikaystävänsä on; 2) Onko hän rakennuksessa katsomassa ja aikooko hän potkia paskan sinusta ?; ja 3) Mitä neiti ajattelee siitä?

'Joten menimme BFI: hen suurelle paljastamiselle elokuvanäytöllä, ja neiti tiesi (suudelman) tulevan, ja me kaikki istuimme katsomassa sitä ja ajattelin, että kiva, hän ei voi syyttää minua mistään ; ja neiti kääntyi puoleeni ja sanoi: 'Et ole koskaan suudellut minua näin'. ''

Ohjelmassa Froggatt keskustelee ja tukee myös Downtonin vaikeaa raiskausta, sanoen, että hyökkäyksiä tapahtui ja on tärkeää, että ne 'dramatisoidaan', koska 'se herättää paljon emotionaalisemman vastauksen'.



* Katso koko haastattelu The Jonathan Ross Show -tapahtumassa lauantaina 21.50

numeron 64 merkitys
Jonathan Ross Show - 1.11.2013 Katso galleria

Katso Myös: