Robbie Williams kirjasi Jason Orangen Take That -elokuvan ja se sai Mark Owenin kyyneliin

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Kaksikymmentä viisi vuotta sitten Take That oli Britannian suurin poikabändi, jonka huutavat fanit seurasivat heitä kaikkialle.



Mutta 17. heinäkuuta 1995 Robbie Williams särki teini -ikäisten tyttöjen sydämet kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa, kun hän ilmoitti lähtevänsä Gary Barlowista, Mark Owenista, Howard Donaldista ja Jason Orangesta.



Liityttyään Fab Fiveen vain 16 -vuotiaana Robbie vahvisti nopeasti maineensa bändin jokerina.



Mutta kun kuuluisuuden tuho valtasi teini -ikäisen Robbien, hän kääntyi tuhoon, mikä alkoi vaikuttaa muuhun bändiin.

halvat lomat lokakuussa jossain kuumassa

Asiat kaatui, kun hän ei saapunut harjoituksiin vuonna 1995 ja vietti sen sijaan raivokkaan viikonlopun Glastonburyssa uusien ystäviensä, Gallagher -veljien, kanssa.

Robbie Williams ohitti harjoitukset mennäkseen Glastonburyyn

Robbie Williams ohitti harjoitukset mennäkseen Glastonburyyn (Kuva: Getty)



Dokumentissa For The Record, joka paljastaa sisäiset kamppailut Take Thatin alkuperäisestä kaavojen dominoinnista, Robbien sanottiin olevan yhä turhautunut roolistaan ​​bändissä.

Hän tunsi, että Take Thatin silloinen johtaja Nigel Martin Smith hylkäsi hänen musiikilliset ideansa - hän piti rapista ja hip hopista puhtaan popin sijasta.



Gary myönsi, että hänen bändikaverinsa tuli epätoivoiseksi ja lakkasi esittämästä ajatuksiaan uudesta musiikistaan ​​ja yksinkertaisesti 'teki mitä hänelle kerrottiin'.

Robbie myönsi myös myöhemmin kertoneensa bändikavereilleen, että heidän tuleva kiertueensa olisi hänen viimeinen.

Hän selitti BBC Radio 4: lle: 'Sanoin pojille:' Tämä on viimeinen kiertueeni. ' Kävimme currya edeltävänä iltana ja olimme ottamassa kilpailun voittajan currylle. Se ei tainnut olla heille kovin mukava ilta.

Robbie ja hänen Take That -bändikaverinsa kuuluisuuden huipulla

Robbie ja hänen Take That -bändikaverinsa kuuluisuuden huipulla (Kuva: Getty)

'Menin takaisin hotelliin ja humalaan jälleen, nousin seuraavana päivänä, menin harjoituksiin, enkä ollut kovin hyvällä tavalla.'

Glastonburyn matkan ja jääneiden harjoitusten jälkeen muu bändi raivostui ja kun hän lopulta palasi töihin, kertoi täsmälleen mitä he ajattelivat.

He sanoivat hänelle, että hänen pitäisi lähteä bändistä ennemmin kuin myöhemmin, jos hän ei ollut valmis sitoutumaan siihen, mitä he yrittivät saavuttaa.

Ryhmän herkkänä sieluna toimineen Jasonin tehtävänä oli kertoa Robbielle, ettei häntä enää tarvita, kun Take That -pojat valmistautuivat toiseen valtavaan kiertueeseen.

kypsä nainen sukkahousuissa

Robbie sanoi: 'Iltapäivällä Jason Orange sanoi:' Bob, meidän täytyy istuttaa sinut alas ja keskustella '.

Robbie ja Liam Gallagher Glastonburyssa 1995

Robbie ja Liam Gallagher Glastonburyssa 1995 (Kuva: Getty Images)

Joten lähdet tämän kiertueen jälkeen, ja päätimme, että meidän mielestäsi on parasta mennä nyt, jotta voimme todistaa, että voimme tehdä tämän neliosaisena. Mitä mieltä olet? & Apos;

'Se oli oven avaus. Se oli kaikki mitä tarvitsin. '

Ja se ei ollut vain Take That -faneja, jotka olivat järkyttyneitä Robbien lähdöstä - myös hänen bändikaverinsa olivat sydäntä särkyneitä.

Mark myönsi myöhemmin, että viimeksi hän itki, kun Robbie lähti bändistä.

Robbie ajettiin kyynelissä takaisin Stoke-on-Trentiin shokissa ollessaan Take Thatista. Myöhemmin kävi ilmi, että tuolloin laulaja oli jo alkoholismin ulottuvilla.

Robbie yritti aluksi löytää paikkansa sooloartistina

Robbie yritti aluksi löytää paikkansa sooloartistina (Kuva: NEWSAMpix)

Myöhemmin hän myönsi: 'Olin säälittävä, säälittävä olento. Ensimmäinen asia, jonka tekisin aamulla, olisi tyhjentää viinipullo, jonka olin nukahtanut yli kaksi tuntia aikaisemmin. Olen ottanut koksin, koska en voinut nousta ilman sitä. '

Ja ilman työrakennetta pitääkseen hänet suorassa ja kapeassa, Robbie alkoi juhlia vielä kovemmin.

Hän painoi ja oli raivoissaan siitä, miten hänen entiset bändikaverinsa olivat kohdelleet häntä.

Robbie, sitten 21 -vuotias, merkitsi Gary a clueless w ** ker & apos; ja sanoi ryhmän, 'hänellä oli kaikki henkisesti epävakaiden idiootien luovuus'.

'Vihasin musiikkiamme ja lopulta vihasin myös itseäni', hän raivosi.

Robbie myöntää, että hän kamppaili juomisen kanssa

Robbie myöntää, että hän kamppaili juomisen kanssa (Kuva: Getty Images)

Mutta Garylle asiat eivät olisi voineet näyttää erilaiselta. Hän oli treenannut ja päässyt kuntoon, ja kun Take That jakautui muutama vuosi myöhemmin, hän aloitti soolouransa.

Hän syytti Robbiea mustasukkaisuudesta 6,5 ​​miljoonan punnan omaisuudestaan, joka oli ansaittu hänen lauluntekijän rojalteistaan.

'Mietin, onko se hänen tunteidensa lähde, koska olen luultavasti ansainnut kuusi kertaa enemmän kuin he', hän kuiskasi, ennen kuin debyyttinsinkki Forever Love nousi ykköseksi.

Mutta kaikki muuttui sydämenlyönnissä Robbien läpimurtokappaleen Angels kanssa. Vuoden 1997 hitti oli karkea menestys ja katkaisi Robbien kokonaan uuteen menestysliigaan.

Hän voitti kolme BRIT -palkintoa ja myi kuusi miljoonaa levyä, kun taas Gary joutui perumaan esityksen Glasgow'n Skotlannin messu- ja konferenssikeskuksessa lipunmyyntiongelmien vuoksi.

Robbie näki painonsa muuttuvan Take Thatin lopettamisen jälkeen 90 -luvun puolivälissä

Robbie näki painonsa muuttuvan Take Thatin lopettamisen jälkeen 90 -luvun puolivälissä (Kuva: FilmMagic)

Ja kun Garyn toinen albumi, Stronger, limpasi listalle numero 35, hänet hylättiin levy -yhtiöltä ja hän putosi sananlaskujätteeseen.

miranda kerr nip slip

Madame Tussauds jopa sulatti vahatyönsä.

Hän ei voinut ymmärtää, kuinka Robbie oli päässyt sinne, missä hän oli valittanut, että hänen vihollinen ei ollut osoittanut lainkaan kiinnostusta kirjoittaa, mieluummin 'valita nenänsä'. nurkassa.

Ja hän tiesi, että Robbie rakastaa sitä. 'Voin kuvitella keskustelun, jonka he käyvät tänä iltana Robbie-maassa', hän sanoi tuolloin.

'Kippis, susi viheltää ja vatsa nauraa. Nyt ei ole epäilystäkään, kaveri, sinä olet voittaja, kädet alas.

Gary kuvasi lomalla poikansa Danielin kanssa painonnousunsa huipulla

Gary kuvasi lomalla poikansa Danielin kanssa painonnousunsa huipulla (Kuva: Gary Barlow)

Robbielle hänen menestyksensä oli kuin punainen rätti härälle. Ja kun ystävät varoittivat häntä olemaan heittämättä sitä kaikkea pois juomien ja huumeiden kanssa käydyn taistelun keskellä, hän kuiskasi: Heitätkö kaiken pois? Ja näetkö sen lihavan Barlow -tanssin haudallani? Ei todellakaan.

Maineestaan ​​huolimatta hän jatkoi kuonaa Garystä ja Take Thatista joka tilanteessa ja myönsi: Ongelmani on aina ollut Garyn kanssa. Se oli aina Garyn kanssa.

Halusin murskata hänet. Halusin murskata bändin muistin - enkä päästänyt irti. Tiedätkö, vaikka hän oli alas, en päästänyt irti.

Ja Gary murskattiin. Palattuaan Cheshiren kartanoonsa hän katosi julkisuudesta kirjoittaakseen kappaleita muille, jotka yrittivät 'syödä pois poptähden'.

Hän on juuttunut ahmimissyönnin ja bulimian noidankehään, ja hänen painopallonsa on 17. - mutta hän ei välittänyt.

Gary ja Robbie ovat nyt lopettaneet vihansa ja kirjoittavat kappaleita yhdessä

Gary ja Robbie ovat nyt lopettaneet vihansa ja kirjoittavat kappaleita yhdessä (Kuva: Getty Images)

james nesbitt hiustensiirto

Jotenkin sen täytyi tapahtua. Minulla oli tuo naurettava yhdeksänkymmentäluvun jakso, jolloin ego oli vain kasvamassa ja ajattelet vain: 'Tästä on vain yksi tie takaisin ja se oli laskussa', hän sanoi.

Kun olet ollut iso, ainoa asia, mitä voit olla, ei todellakaan ole iso… on menettämässä kaiken.

- Yksinkertaisesti siksi, että se oli todella nöyryyttävää. Olin ollut tässä bändissä, kaikki päättyy, saat pudotuksen, yksi bändisi jäsenistä jatkaa stratosfääristä, olet vain häviäjä.

'Siellä on kuin iso' L 'missä tahansa katsot, koko kehosi, olet vain häviäjä. En vain halunnut olla minä. Vihasin itseäni siinä vaiheessa.

Sitten taas pöydät kaatui vuonna 2006, kun Take That yhdistyi kriittiseen suosioon, kun Robbien ura oli liukumassa.

Kesti neljä vuotta, ennen kuin hän liittyi jälleen ryhmään heidän Progress -albuminsa ja kiertueensa aikana ja asetti heidän haamunsa lepäämään lopullisesti.

He ovat sittemmin esiintyneet yhdessä X Factorilla vuonna 2018 ja bändi on tullut entistä läheisemmäksi sulkuhetkellä, ja he ovat esittäneet erityiskeikan faneille muutama viikko sitten - miinus Jason Orange, joka lopetti vuonna 2014.

Nyt Robbie on paljastanut, että hän kirjoittaa uusia kappaleita Garyn kanssa ja aikoo kiertää Take Thatin kanssa tulevaisuudessa.

Katso Myös: