Rochellen ja Marvin Humesin salaiset treffit ja lyhyt erotus hämmästyttävän rakkaustarinan aikana

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Marvin ja Rochelle Humes ovat paras musiikkivoimapari.



Solmun solmimisen jälkeen vuonna 2012 JLS -laulaja ja lauantai -tähti ovat toivottaneet kolme kaunista lasta yhdessä - Alaia -Mai, seitsemän, Valentina, neljä ja Blake, kuusi kuukautta.



Mutta kuten useimmat parit, se ei aina ollut heille pelkkää purjehdusta.



mitä 477 tarkoittaa

He ovat myöntäneet, että kun he kokoontuivat ensimmäisen kerran, heidän täytyi seurustella salaa ja jopa erosivat lyhyesti.

Marvin, 36, ja Rochelle, 32, esiteltiin ensimmäisen kerran nuorena kasvoina, kun Rochelle oli vain 16-vuotias.

Chance toi heidät yhteen uudelleen vuosia myöhemmin - mutta he myöntävät ensimmäisenä, että heidän romanssinsa ei ollut aina helppoa.



Rochelle ja Marvin ovat parin kokonaistavoite

Rochelle ja Marvin ovat parin kokonaistavoite (Kuva: Dave Benett/Getty Images for My Little Coco)

Musiikkiuransa huipulla pari tapasi toisensa vuonna 2010, kun heidän bändinsä oli varattu samaan tapahtumaan Irlannissa.



Muistaen heidän alkuaikojaan Rochelle selitti: 'Tapasimme itse asiassa nuorempana, kun olin todennäköisesti noin 16. Ei mitään [romanttista].

'Nopeasti eteenpäin muutama vuosi, hän oli JLS: ssä, minä lauantaina. Olimme klubissa, ja he olivat koonneet kaikki bändit yhteen.

'Menin wc: hen ja laukkuni oli tuolilla. Hän otti puhelimeni laukustani, soitti puhelimestani ja sai numeroni.

'Se oli outoa. Kammottavalla, hillitsevällä tavalla, Rochelle nauroi.

Hän oli järkyttynyt mutta vaikuttunut Marvinin rohkeasta houkuttelevasta taktiikasta, mutta töissä oli jakoavain, koska lauantain johtaja varoitti häntä pysymään poissa JLS -kimpaleesta

Rochelle kolmen kauniin lapsensa kanssa

Rochelle kolmen kauniin lapsensa kanssa (Kuva: Rochelle Humes/Instagram)

LONDON, ENGLANTI - JOULUKUU 05: Una Healy, Frankie Sandford, Mollie King, Vanessa White ja Rochelle Wiseman lauantaista osallistuvat Jingle Bell Balliin O2 -areenalla 5. joulukuuta 2010 Lontoossa, Englannissa. (Kuva: Ian Gavan/Getty Images) *** Lo ...

Rochelle törmäsi Marviniin, kun hän oli kiertueella lauantaina bändikavereidensa Una Healyn, Frankie Sandfordin, Mollie Kingin ja Vanessa Whitein kanssa

onko se huomenna 2019

Mutta onneksi hän päätti sivuuttaa neuvot ja alkoi seurustella X Factor -tähden kanssa salaa.

- Muistan, että olin tavannut tämän tapaamisen A&R -johtajamme kanssa, ja muistan hänen sanoneen meille: 'Se menee todella hyvin, se on melko vaikeaa tyttöbändeille, koska tyttöjen täytyy pitää sinusta eikä tuntea uhkailua ...

'' Ainoa asia, jonka voit tehdä sekoittaaksesi tämän, on seurustella jonkun poikabändin kanssa. Jos joku teistä on seurustellut JLS: n kanssa, olette huijattu. Seurustelimme salaa ', paljasti Rochelle Jonathan Ross Show'ssa.

JLS 450 (kuva: Getty)

Marvin nautti myös suurta menestystä JLS: n kanssa - kuvassa Aston Merrygold, Oritsé Williams ja JB Gill

Rochelle Wiseman ja Marvin Humes (kuva: Getty)

Rochelle ja Marvinin romantiikkaa leimasi lehdistö

Ei mennyt liian kauan ennen kuin heidän liitonsa murrettiin. Marvin esiintyi jopa lyhyesti The Saturdays & apos; todellisuus -tv -ohjelmassa, jossa hän paljasti lentäneensä Amerikan halki vain viettääkseen muutaman tunnin Rochellen kanssa.

Mutta kun pari muutti yhteen, halkeamia alkoi näkyä.

Työsitoumukset ja pienet riidat & apos; Siitä tuli liian suuri este popstarsille, joka erosi marraskuussa 2010 kahdeksan kuukauden yhdessäolon jälkeen.

Marvin kertoi uutisen JLS: n Twitter -sivulla: 'Olen erittäin surullinen sanoessani, että kaikki on totta ... Rochelle ja minä olemme eronneet ... kiitos kaikista ystävällisistä tukiviesteistäsi ... rakastan sinua kaverit..Marv x. '

Rochelle käytti päivitykseen henkilökohtaista tiliään: 'Hei, kiitos viesteistä! On vähän outoa jakaa ero! Olemme eronneet, mutta olemme silti paljon ystäviä! Olette ihania. '

Marvin ja Rochelle erosivat kahdeksan kuukauden seurustelun jälkeen (Kuva:

Kuvassa: Marvin Humes ja Rochelle Wiseman

Viite: SPL274292 030511
Kuva: James Higgins / Splash News

Splash -uutisia ja kuvia
THE ...)

Mutta vain kaksi kuukautta myöhemmin pari tajusi, etteivät he voisi olla ilman toisiaan, ja rakkaus toi heidät takaisin yhteen.

Seuraavana vuonna Marvin teki suurimman sitoutumisen merkin, kun hän pyysi Rochellea naimisiin hänen kanssaan idyllisellä lomalla Antiguassa.

Marvin nousi polvilleen uudenvuodenaattona ja esitti kysymyksen 45 000 punnan sormuksella.

Yli-kuun Rochelle kertoi uutisen faneille Instagramissa hetkessä hänestä ja Marvinista, jotka näyttivät erittäin pahoinpidellyiltä uimapuvuissaan, kun hän esitteli uuden timanttisen tähtisadetikku.

Pariskunta odottaa poikavauvaa (Kuva: Rochelle Humes/Instagram)

Sen virallinen Marvin ehdotti 2me 2day, halusin 2 kertoa sinulle b4 joku muu teki! Niin innoissaan 2 b rouva Humes. X ', hän kirjoitti.

Heinäkuussa 2012 pari sanoi, että 'teen'. kehittyneessä seremoniassa, jossa oli gospelkuoro ja esityksiä Olly Mursilta ja Alexandra Burkelta sekä The Saturdaysin ja JLS: n jäseniltä.

suosituin suklaapatukka

Rochellellä oli upea olkaimeton Vera Wang -puku, jossa hänen bändikaverinsa astuivat sisään morsiusneitoiksi vastaavissa laivastomekoissa.

Puhuessaan hetkestä, jolloin hän ensin katsoi kaunista morsiamensa, Marvin sanoi: 'Voi mies, hän näytti uskomattomalta; kauniimpi kuin olen koskaan nähnyt hänen ilmeensä. Hänen kasvonsa, hymynsä, mekko, kaikki ... Hän oli aivan upea. '

Pariskunta kuvasi upealla hääpäivänään vuonna 2012 (Kuva: Hei! Aikakauslehti/PA -johto)

Seuraavana vuonna Rochelle ja Marvin toivottivat tyttären Alaia-Maiin tervetulleeksi.

Sitten vuonna 2017 vanhemmat laajensivat perhettään toisen tyttären Valentina Rainen saapuessa.

'Maailmamme on nyt valmis', Rochelle sanoi tuolloin.

Rochelle ja Marvin ovat vanhempia tyttärille Alai-Mai ja Valentina Raine

Mutta kohtalolla oli muita ideoita, ja pari toivotti myöhemmin tervetulleeksi poikavauvan vuonna 2020 - Blake Hampton.

54 vuotias mies

Pari ilmoitti onnelliset uutiset hänen syntymästään 12. lokakuuta viime vuonna.

Rochelle jakoi sairaalasta ihastuttavia otoksia, ja kirjoitti: 'Blake Hampton Humes

'Perjantaiaamuna klo 8.44 poikamme saapui kääntämään kytkintä vuonna 2020.En uskonut koskaan rakastavani toiseen mieheen, mutta tämä kaveri on varastanut koko sydämeni ja olemme olleet siitä lähtien rakkauskuplassa ... ''

Katso Myös: