Roman Kemp paljastaa, että isä Martin ja äiti Shirlie eivät voi pitää käsiään toisistaan

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Roman Kemp, 28, paljasti Jonathan Ross -esityksessä, että hänen kuuluisat vanhempansa, Martin Kemp ja Shirlie Holliman, eivät voi pitää käsiään erossa toisistaan ​​huolimatta siitä, että he ovat olleet yhdessä yli 40 vuotta.



Spandau -baletin tähti Martin, 59, ja Shirlie, 58, jotka lauloivat Wham!: Ssä, menivät naimisiin vuonna 1988 ja heillä on myös tytär Harley Moon, 31.



'Rehellisesti, sinulla ei ole aavistustakaan', nauroi Capital FM: n juontaja Roman.



'Ollakseni oikeudenmukainen, se on osa sitä asiaa, jota rakastan eniten, isäni sanoo sen aina vanhemmistaan, he opettivat häntä rakastamaan ja olemaan kumppanin kanssa.

Roman sanoo, että hänen vanhempansa & apos; onnellinen avioliitto on opettanut hänelle suhteita

Roman sanoo, että hänen vanhempansa & apos; onnellinen avioliitto on opettanut hänelle suhteita (Kuva: Brian J Ritchie/Hotsauce/REX/Shutterstock)

Saat viimeisimmät julkkisuutiset suoraan postilaatikkoosi

Salaisista riidoista ja seksikkäistä skandaaleista suurimpiin showbiz -otsikoihin - palvelemme päivittäistä juorua.



Saat tietoa suosikkijulkkiksistasi päivittäisellä uutiskirjeellämme, joka toimitetaan suoraan postilaatikkoosi ilmaiseksi.

Voit rekisteröityä täällä.



'Se on niin mukavaa ja olen niin kiitollinen siitä, että olen kasvanut perheessä, jossa molemmat vanhemmat eivät valitettavasti pysty pitämään käsiään toisistaan.'

Martin kertoi, mitä tapahtui hänen ensimmäisellä treffeillään Shirlien kanssa, jossa heidän kanssaan liittyi hänen silloinen Wham! tähti George Michael.

'Se oli outoa', hän paljasti.

Roman ja hänen vanhempansa Martin ja Shirlie sekä sisar Harley Moon

Roman ja hänen vanhempansa Martin ja Shirlie sekä sisar Harley Moon (Kuva: Getty Images)

'Sovuin tapaamaan Shirlien Camden Palacessa, ja kun kävelen alas, näen Shirlien seisovan siellä kavereidensa kanssa. Ajattelen 'Voi ei, hän on tuonut siipimiehen, se on viimeinen asia, jota tarvitset ensimmäisellä treffeillä'.

'Shirlie ja minä yritämme saada itsemme tekemään vähän haukkumista, tekemään sitä, mitä teet ensimmäisellä treffeillä, ja George oli koko ajan, ei voinut päästä eroon hänestä.

'Hän sanoi, että haukotimme liikaa!' hän lisäsi.

George Michael ja Andrew Ridgeley lavalla Shirlie Hollimanin kanssa

George Michael ja Andrew Ridgeley lavalla Shirlie Hollimanin kanssa - jonka George esiintyi ensimmäisenä homona (Kuva: Redferns)

Martin jatkoi: Annoin hänelle numeroni ensimmäisenä iltana. Kesti kolme viikkoa soittaa minulle.

- Hän kertoo tarinan, jota hän on harjoitellut Georgen kanssa, harjoitellen tanssirutiinia.

'Hän ottaa puhelimen, valitsee numeron ja antaa puhelimen hänelle puhuakseen minulle. Joten kyllä, olet oikeassa, hän toi meidät yhteen. '

Kun Jonathan kysyi, miksi hän odotti kolme viikkoa, hän vastasi: 'Luulen, että hän pelkäsi mennä ulos poptähden kanssa - koko matkatavara.'

onko carol vordermanilla ollut tissityö

* Jonathan Ross -esitys esitetään lauantaina 10. huhtikuuta klo 21.35 ITV- ja ITV Hub -kanavilla

Katso Myös: