Rosena Allin-Khanin kansanedustaja kuvailee isänsä löytävän mustelmia ja verenvuotoa hoitokodista

Politiikka

Horoskooppi Huomenna

Työväenpuolueen kansanedustaja Rosena Allin-Khan on kertonut parlamentille perheensä murheesta, kun he pelkäsivät, että hänen isäänsä kohdeltiin huonosti hoitokodissa.



Kansanedustaja sanoi, että hänen isänsä löydettiin verisenä, mustelmina ja tajuttomana epäilyttävissä olosuhteissa kodista, jonka heille oli kerrottu olevan turvassa, eikä selitystä siitä, miten hän sai nämä vammat.



Hän sanoi: Viimeinen naula arkkuun ja paluuta ei ollut, kun löysimme isäni tajuttomana lattialta, verta seinillä ja lattialla ja hoitajan avainsarja hänen vieressään.



Tämän jälkeen hän vietti kuukauden sairaalassa.

(Kuva: Steve Bainbridge)

Hänen taistelunsa saada vastauksia on jättänyt hänet huolestuneeksi muiden samassa tilanteessa olevien puolesta.



Jos kaksi nuorta ammattilaista kestävät seuraavien kuukausien tapahtumat etsiessään vastauksia, pelkään syvästi yhteisömme vanhusten puolesta, kuten 80-vuotias nainen, joka on itse heikko ja joka huolehtii dementiasta kärsivästä miehestään ja joka on liian pelokas puhumaan.

Tohtori Allin-Khan on tukenut NEWSAM's Fair Care For All -kampanjaa, jossa vaaditaan kansallista komissiota siitä, miten rahoitetaan hoitovallankumous, hoitajien toimeentulo ja kansallisen hoitojärjestelmän luominen NHS: n ohella.



Hän sanoi: Jos näin tapahtuisi Ison -Britannian lapsille, maa olisi mellakoissa, ja aivan oikein. Dementiaa sairastava on viime vuosina yhtä riippuvainen kuin lapset ensimmäisinä vuosina.

Hän otti asian esille keskeytyskeskustelussa haavoittuvien aikuisten turvaamisesta hoitokodeissa.

Commonsin kansanedustajat olivat selvästi liikuttuneita hänen puheestaan, ja huokaukset kuultiin, kun Tooting -kansanedustaja kuvasi vammojaan.

Kansanedustajan isä kärsii dementiasta eikä pysty puhumaan.

Tohtori Allin-Khan sanoi: hän ei vain puhu, vaan hän voi laulaa vain äidinkielellään-mitä en ole koskaan kuullut hänen edes puhuvan elämässäni.

Michelle Williams ja Heath Ledge

Tämä tekee hänestä erittäin haavoittuvan, koska hän ei pysty kommunikoimaan niiden kanssa, jotka eivät tunne häntä.

Hänen lapsinaan veljeni ja minä voimme kuitenkin ymmärtää hänen kehonkieltään ja tunteitaan; me tiedämme, milloin hän on onnellinen, me tiedämme, milloin hän on surullinen, ja valitettavasti me nyt tiedämme, mikä hänen käytöksensä on, kun hän on syvästi, kauhuissaan.

joanna lumley plastiikkakirurgia

Rosena Allin-Khan kertoi kansanedustajille isänsä kauheista kokemuksista (Kuva: Getty Images)

Hänen isänsä, joka on 76 -vuotias, ei ole enää yliopistonlehtori.

Mutta tohtori Allin-Khan sanoi, että hänen isänsä oli säilyttänyt liikkuvuutensa, ja Ensham House Wandsworthissa, Etelä-Lontoossa, joka tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa yksittäisissä asunnoissa asuville 55-vuotiaille, antoi hänelle tietyn asteen itsenäisyyttä.

Hänellä oli oma etuovi, hän pystyi matkustamaan Tootingin ympärillä, joka oli hänelle vielä tuttu, ja kansanedustajan kaksi nuorta tyttöä saattoivat käydä hänen luonaan.

Noin vuoden hän oli erittäin onnellinen uudessa kodissaan.

Mutta sitten asiat alkoivat mennä alamäkeen.

Tohtori Allin-Khan selitti, että he tiesivät ensin, että jokin oli vialla, kun hoitaja, joka oli lähdössä keskuksesta, kutsui heidät hiljaa.

Hän sanoi: on joitain puheluita, joita et koskaan halua vastaanottaa, ja voin sanoa, että yksi niistä on hiljainen puhelu perheenjäsentäsi tuntevalta hoitajalta, joka kertoo sinulle, että sinun täytyy kiireesti tulla hoitolaitokseen ja tarkista rakkaasi, koska hän on loukkaantunut.

'Mikään ei valmista sinua saapumaan löytämään rakkaasi, jolla on mustat silmät, mustelmia, leikkauksia ja verta kasvoilla.

'Voin kertoa teille, että mikään ei valmista teitä havaitsemaan, että nämä vammat tapahtuivat itse asiassa kolme päivää aikaisemmin ja kukaan ei soittanut teille, kukaan ei hälyttänyt teitä, kukaan ei soittanut ambulanssia huolimatta siitä, että jollakin oli pään vamma, hän käytti veren ohennusaineita ja on iäkäs, eikä yhdelläkään ihmisellä - ei yhdelläkään - ole vastauksia siihen, miten tämä on voinut tapahtua, tai todisteita siitä, miten tämä tapahtui. '

Hänen mukaansa perhe valitti välittömästi 'Wandsworth Councilille, joka hankkii hoidon London Carelle, joka hallinnoi Optivon omistamaa ja ylläpitämää Ensham Housea'.

Hän sanoi, että silloin heidän painajaisensa alkoi, kun he kamppailivat löytääkseen vastauksia.

Hän selitti, kuinka hänen isänsä alkoi myöhemmin nukkua yhteisessä tilassa, koska hän oli liian kauhuissaan jäädäkseen huoneeseensa.

Mutta hän sanoi, että keskuksen johtajat syyttivät sitä hänen hoitotarpeidensa muutoksesta.

543 enkelinumeron merkitys

Kun he olivat valittaneet alkuperäisestä tapauksesta, tohtori Allin Khan selitti, kuinka hoitokodin johtaja yhtäkkiä lähti, viisi eri hoitokodin johtajaa oli viiden kuukauden aikana.

Hän sanoi: Jokainen heistä kohteli meitä halveksivana perheenä ja sai meidät tuntemaan, että kuvittelimme sen, keksimme sen, mutta löysimme lisää mustelmia isältäni, löysimme hänet tajuttomana lattialta, verta seiniltä ja ei vastauksia.

Kun hänet löydettiin tajuttomana, he päättivät, että se riitti, ja vetivät hänet ulos.

Tohtori Allin-Khan kampanjoi varmistaakseen, etteivät muut perheet joudu kokemaan samoja kauheita kokemuksia (Kuva: Getty Images/Uppercut RF)

Vaikka hän on nyt paremmassa ympäristössä ja paljon onnellisempi, he ovat kohdanneet vuoden kestäneen taistelun yrittäessään saada vastauksia Wandsworthin neuvoston kanssa jopa syyttäen hänen isäänsä.

Ensham House tai London Care, jonka neuvosto on solminut huolehtimaan siellä asuvista, tai Wandsworthin neuvosto eivät ole kyenneet vastaamaan tyydyttävästi perheen kysymyksiin.

Hän kertoi kansanedustajille tiistaina haavoittuvien ihmisten suojelusta annetussa keskeytyskeskustelussa: Katastrofiluettelo nousi viime viikolla, kun Wandsworthin neuvoston aikuisten sosiaalipalvelujen johtaja Liz Bruce - joka oli kieltäytynyt katsomasta valokuvia isäni vammoista , ei tiennyt, kuinka monta avointa suojeluvalitusta isääni koski, ei puhunut kenenkään muun kanssa, joka tunsi isäni eikä ollut koskaan tavannut häntä itse - ilmoitti, että isäni oli saanut vammat, koska hän oli pyytänyt sitä.

Tooting -kansanedustaja tukee NEWSAM -kampanjaa

Tooting -kansanedustaja kehottaa ryhtymään toimiin, jotta useampi perhe ei kokisi kauhua löytääkseen rakkaansa mustelmilla, verenvuodolla ja kauhuissaan.

Hän sanoo olevansa huolissaan iäkkäistä miehistä ja naisista, jotka huolehtivat yksin vaimostaan ​​ja aviomiehestään.

Hän sanoi: Kun väestö ikääntyy ja rappeutumissairaudet lisääntyvät, tämä ongelma vain pahenee.

Olemme sen velkaa yhteisömme vanhuksille. Olemme sen velkaa haavoittuvalle. Meidän on oltava heidän äänensä.

Wandsworthin neuvosto sanoi Guardianille antamassaan lausunnossa: Liz Bruce on yksi kokeneimmista aikuisten sosiaalipalvelujen johtajista maassa ja on toiminut johtajana yli kymmenen vuoden ajan.

Ennen nykyistä rooliaan hän oli aikuisten sosiaalipalvelujen johtaja Manchesterin kaupunginvaltuustossa ja sen jälkeen hän toimi samassa tehtävässä kolmessa Lontoon kaupunginosassa. Hän välittää erittäin paljon haavoittuvassa asemassa olevista aikuisista ja johtaa osastoa, joka vaatii korkeita standardeja suojelujärjestelyissä ja suhtautuu turvatoimiin erittäin vakavasti.

Hän on henkilökohtaisesti ollut osallisena tässä tapauksessa, jossa hänellä on syvä empatia, ja hän tekee tiivistä yhteistyötä kansanedustajan ja hänen perheensä kanssa. Neuvosto luottaa vahvasti hänen ja hänen henkilöstönsä ammattitaitoon.

Peilin vaatimukset

Aloitamme tänään kampanjan paremmasta hoitojärjestelmästä.

Meidän mielestämme tämä on tehtävä:

■ Kansallinen komissio hoivavallankumouksen rahoittamisesta

numero 31 tarkoittaa

■ Hoitajien toimeentulo

■ Lopeta hoitajien 15 minuutin ja lyhyemmät vierailut

■ Lisää palkatonta omaishoitajan korvausta

■ Kansallisen hoitojärjestelmän luominen NHS: n rinnalle

■ Kannusta kansallista vapaaehtoistyöjärjestelmää viettämään aikaa vanhusten kanssa

■ Vanhusten ministerin nimittäminen

Lue lisää

Viimeisimmät Britannian politiikan uutiset
Kirje Borisille juhlien jälkeen Työväestö menettää isänsä virukselle Transsukupuolisten uudistukset hylättiin Koronaviruksen pelastaminen - mitä se tarkoittaa?

Katso Myös: