Roxanne Pallettin Celebrity Coach Tripin tähdet ovat huolissaan yhdistyksestä

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Kun Celebrity Coacg Trip kuvattiin vuoden 2018 kesäauringossa, mikään ei viitannut siihen, että Roxanne Pallett olisi yksi vuoden 2018 eniten vihamielisistä tv -persoonista.



Pikakelaus eteenpäin E4 -kanavalle, ja ne, jotka näyttivät todellisuussarjassa Roxannen kanssa, ovat nyt huolissaan 'liittymisestä'. häpeän entisen saippuanäyttelijän kanssa.



Kaikkein valitetuin hetki televisiossa vuonna 2018 oli, kun 36-vuotias väitti olevansa pahoinpidellyt. Corrien suosikki Ryan Thomas Celebrity Big Brother -talossa.



Roxanne Pallett saapuu George Sampsonin kanssa Celebrity Coach Tripille (Kuva: Kanava 4)

Kun televisiomateriaali osoitti Roxannen valehtelevan, putoaminen aiheutti tuhansia valituksia Ofcomille, kuten Ryan väitti, että Roxanne yritti pilata uransa.

Hän pyysi anteeksi syntyneestä lyöntiportista. skandaali, mutta se ei riittänyt, että häntä edelleen häpäistiin sosiaalisessa mediassa, varsinkin kun hänen E4 -näytöksensä oli tulossa.



Roxanne poisti sosiaalisen median profiilinsa ja piiloutui & apos; kiistanalaisen tapauksen jälkeen, mutta hänen paluu pienelle näytölle osoittautuu huolestuttavaksi niille, jotka näyttivät hänen rinnallaan valmennusmatkalla.

Amazon Prime Day 2019

Puhuminen Päivittäinen tähti verkossa , Union J: n Jaymi Hensley myönsi, että hänellä on levottomuutta ennen jakson ja 'yhdistyksen' esittämistä. Roxannen kanssa, joka antaa hänelle.



Jaymi Hensley (R) Union J: n bändikavereidensa Josh Cuthbertin ja JJ Hamblettin kanssa (Kuva: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock)

Hän sanoi: 'Roxanne tuli viimeisenä päivänä. Tulin toimeen hänen kanssaan - hän ei ollut sama henkilö kuin Big Brotherissa, se oli hyvin erilainen kokemus.

'On mielenkiintoista nähdä, kuinka hän on valmentajamatkalla, muistan meidän kaikkien sanoneen sen, kun se tapahtui CBB: ssä.'

Julkinen reaktio Roxanneen CBB -tapauksen jälkeen on johtanut siihen, että hänen rinnallaan Coach Tripissa näytelleet ihmiset ovat olleet huolissaan & apos; siitä, miten he tulevat ulos katsomalla jaksosta.

Roxanne on jo palannut televisioon, ja monet uskovat, että hänet olisi erotettava ohjelmasta.

Roxanne pyysi julkisesti anteeksi & amp; CBB: llä (Kuva: REX/Shutterstock)

onko autovakuutus noussut

Jaymi jatkoi: 'Olimme melko huolissamme esityksen ilmestymisestä.

'Se on vaikeaa, se oli niin suuri asia, joka tapahtui talossa, ja olimme huolissamme siitä, että olisimme siihen yhteydessä.

perrie edwards pieni sekoitus

`` Ihmisten on muistettava, että tämä oli ennen CBB: tä ja se oli täysin erilainen ympäristö. ''

Näyttäisi siltä, ​​että Roxanne piti itsensä poissa suuresta & quot; ongelmasta & apos; todellisuusnäytöksessä, ennen Celebrity Big Brotherin kiistaa, joka oli tulossa.

Hän on lyönyt raportteja, joiden mukaan hän on joutunut luopumaan televisiomahdollisuuksista ja etsimään 'todellista työtä' julkisen putoamisen jälkeen.

Celebrity Coach Trip jatkuu maanantaina klo 19.30 E4: llä.

Onko sinulla tarina myytävänä? Ota meihin yhteyttä osoitteessa webtv@trinityNEWSAM.com tai soita meille suoraan 0207 29 33033.

Katso Myös: