Royal Mint paljastaa NELJÄ uutta Beatrix Potter 50p -kolikkoa - ja tältä ne näyttävät

Royal Mint

Horoskooppi Huomenna

Uusissa juhlarahoissa nähdään Peter Rabbit, Flopsy Bunny, Mrs.Tittlemouse ja The Tailor of Gloucester(Kuva: © Mikael Buck)



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja



Royal Mint on julkistanut uuden kokoonpanon Beatrix Potter 50p -kolikoista vuodelle 2018 - neljä uutta rajoitettua painosta - mukaan lukien uusi Peter Rabbit - mutta vain jos olet tarpeeksi nopea.



Brilliant Uncirculated tai värilliset Silver Proof 50p -kolikot julkaistaan ​​vuoden 2018 aikana täydentämään vuosien 2016 ja 2017 kokoelmaa, joka juhli rakastetun kirjailijan 150-vuotispäivää vuonna 2016.

Peter Rabbit on ensimmäinen ostettavista neljästä pörröisestä hahmosta, joita seuraa Flopsy Bunny, rouva Tittlemouse ja hyödyllinen hiiri elokuvasta The Tailor of Gloucester.

Kolikot seuraavat neljän viimeisen jalanjälkiä - Peter Rabbit, Tom Kitten, Jeremy Fisher ja Benjamin Bunny - syyskuussa.



etuuksien maksut joulun 2019 aikana

Paketin johtaja

Kolmas Peter Rabbit esittelee tämän vuoden värikkään rajoitettu erän kolikoiden kokoelman (Kuva: © Mikael Buck)

Vuoden 2018 kokoelma, joka on kehitetty yhteistyössä Beatrix Potterin alkuperäisen kustantajan - Frederick Warne & Co.



Beatrix Potterin alkuperäisen kuvan mestarillinen, käsinmaalattu tyyli vangitaan hopeanvärisille kolikoille kirkkailla väripainatuksilla.

Tarina 50p -mallien takana

Royal Mintin kolikkosuunnittelija Emma Noble valittiin ikuistamaan Potterin rakastetut kuvat vuoden 2017 kolikkokokoelmaan. Hänen suunnittelunsa jatkuu koko vuoden 2018.

Suunnittelija on aiemmin työskennellyt kolikoilla kuningattaren kruunajaisten 60 -vuotispäivän, muistopäivän ja kuningas George I: n kunniaksi.

Jokaisen kolikon etupuolella on Royal Mint Engraver Jody Clarkin viides lopullinen muotokuva Queenista, joka esiteltiin ensimmäisen kerran Yhdistyneen kuningaskunnan kolikoissa vuonna 2015.

& apos; Uusi elämäntapa & apos;

The Tale of the Flopsy Bunnies julkaistiin ensimmäisen kerran heinäkuussa 1909. Se perustuu aikuiseen Benjamin Bunnyyn, hänen vaimonsa Flopsyyn ja hänen kuuteen lapseensa. (Kuva: © Mikael Buck)

Tale of Gloucester perustuu räätäliin, jonka työt viimeistelevät kiitolliset hiiret, jotka hän pelastaa kissaltaan - sen uskotaan tarinan perustuvan tositapahtumaan, jossa oli mukana räätäli ja hänen avustajansa (Kuva: © Mikael Buck)

The Royal Mintin toimitusjohtaja Anne Jessopp sanoi: '' Beatrix Potter -malliston suosio on kasvanut siitä lähtien, kun Peter Rabbit otettiin ensimmäisen kerran käyttöön Yhdistyneen kuningaskunnan kolikoissa vuonna 2016. Siitä lähtien Peter Rabbitin kanssa on liittynyt useita pörröisiä ystäviä koko vuotta.

'' Tänä vuonna esittelemme mielellämme toisen ryhmän Beatrixin hahmoja ja annamme heille uutta henkeä erityisesti suunnitelluilla värillisillä juhlarahoillamme.

Thomas Merrington, Penguin Ventures, sanoi: Olemme innoissamme saadessamme työskennellä The Beatrix Potter -kolikoiden kolmannen julkaisun kanssa The Royal Mintin kanssa.

'Sarjan uskomaton suosio on yllättänyt meidät kaikki, ja olemme iloisia voidessamme lisätä rakkaita hahmoja tähän upeaseen kokoelmaan.

Royal Mint Beatrix Potter -kolikot 2017: Koko setti ja tarinat niiden takana Katso galleria

Kuinka saada kätesi yhteen - jos olet tarpeeksi nopea

Tale of Peter Rabbit on myynyt maailmanlaajuisesti yli 45 miljoonaa kappaletta (Kuva: © Mikael Buck)

Maailmassa myydään vuosittain yli 2 miljoonaa Potterin pientä kirjaa, kun taas Peter Rabbit on ilmestynyt kirjoissa ja tuotteissa yli 110 maassa ympäri maailmaa (Kuva: © Mikael Buck)

Hopeakestäviä kolikoita myydään hintaan 60 puntaa kolikkoa ja niitä on rajoitettu erä.

Tämän lisäksi neljä hopeamallia hyppäävät Yhdistyneen kuningaskunnan julkisiin taskuihin ja kukkaroihin myöhemmin tänä vuonna pelkkänä metallina kiertävinä versioina.

Brilliant Uncirculated Silver -kolikoiden vähittäismyyntihinta on 10 puntaa. Molemmat voi ostaa osoitteesta www.royalmint.com .

Lue lisää

Arvokasta rahaa - mitä katsoa
24 eniten haluttua 1 £ kolikkoa Arvokkaimmat 5 euron setelit Uusi 10 euron seteli Harvinaiset 2 £ kolikot

Viimeinen mahdollisuus saada TÄYDELLINEN Peter Rabbit -sarja

Viime vuonna uusien Peter Rabbit -kolikoiden lanseerauksessa keräilijät odottivat valtavaa neljän tunnin odottamista päästäkseen Royal Mintin verkkosivustolle - jossa ne myytiin loppuun alle päivässä. Vuonna 2016 verkkosivusto kaatui kuuluisasti - ja keräilijät höyryttivät.

Nykyään käytetään samoja kolikoita myydään eBayssa yli 65 puntaa - kun yksi omistaja viime vuonna myi koko setin 170 eurolla .

Suurin myynti tähän mennessä kaikki kahdeksan kolikkoa - jotka myytiin 1275 puntaa verkossa aikaisemmin tässä kuussa. Viime päivinä yksi onnekas omistaja myi omansa Vuoden 2016 kokoelma 1 289 puntaa .

Kolikot, joiden arvo on satoja

Kaikki värikkäät kolikot ovat kiertämättömiä, joten on epätodennäköistä, että löydät ne varaosastasi (Kuva: © Mikael Buck)

Kun yhden sarjan kolikoilla on paljon pienempi lyöntimäärä, keräilijöiden on vaikeaa suorittaa setti, kolikoiden keräyspaikka ChangeChecker selitti blogitekstissä .

Sivustolla selitetään edelleen, että kolikot, joilla on vähiten, ovat usein halutuimpia - ja keräilijät maksavat usein suuria summia saadakseen ne käsiinsä. Tämä puolestaan ​​tekee niistä arvokkaampia.

Aikaisempina vuosina kolikoita, joilla on pienin lyöntimäärä, ovat Jemima Puddleduck ja Orava Nutkin.

Tämä nosti heidän arvonsa nousemaan, kun keräilijät vaativat saadakseen käsiinsä harvinaisimmat.

Mutta meidän kaikkien muiden - Peter Rabbit - oli kolikko kaikkien mielessä - joka myytiin loppuun muutamassa tunnissa.

Itse asiassa, yksi myytiin 620 puntaa eBayssa - paljon enemmän kuin alkuperäinen 60 euron hintalappu.

Toistaiseksi kuninkaallinen rahapaja on kieltäytynyt kertomasta tarkasti, kuinka monta iskua kussakin mallissa on, mutta keräilijöiden on pidettävä silmät auki, jos he haluavat kerätä arvokkaan sarjan.

Katso Myös: