Sainsburyn varastossa on 5 punnan pääsiäismuna, joka on valmistettu kokonaan juustosta

Pääsiäismunia

Horoskooppi Huomenna

Unohda suklaa pääsiäisenä tänä vuonna ... Supermarket -jättiläinen Sainsbury's tuo markkinoille jättimäisen pääsiäismunan, joka on valmistettu kokonaan juustosta.



Juustofanit voivat saada korjauksensa perinteisesti suklaaseen liittyvästä lomasta, kun se saapuu Sainsburyn myymälöihin ja verkossa osoitteessa www.sainsburys.co.uk huhtikuuta 10 alkaen.



Uusi Cheesalicious -pääsiäismuna on ensimmäinen laatuaan ja se on valmistettu 120 g: sta kermaista cheddaria käyttäen Lancashiren maatilojen hienointa maitoa.



Butlers Farmhouse Cheesesin paketti on hinnoiteltu 5 puntaa, ja se sisältää myös paketin kaurapuuroja ja yhden pussin chutneyä - täydellisen juustolautapyhän juhlapäivänä. Joten jokaisen, joka kaipaa suolaista makean yli, ei tarvitse jäädä nauttimatta pääsiäislomasta.

Emma Garvey, Sainsburyn juuston ostaja, sanoi: Etsimme aina uusia ja ainutlaatuisia tuotteita, joita voimme tarjota asiakkaillemme, etenkin lahja -aikoina ympäri vuoden, kun ihmiset etsivät jotain erityistä antaakseen rakkailleen.

'Cheesalicious pääsiäismuna vaikutti ilmeiseltä ja jännittävältä valinnalta laajentaa pääsiäismunavalikoimaamme ja palvella juuston ystäviä koko maassa. Muna on todella herkullinen, emmekä malta odottaa, että näemme asiakkaidemme vastauksen.



Tyttö pitelee folioon käärittyjä suklaata pääsiäismunia

Klassiset suklaan pääsiäismunat saavat päivityksen tänä vuonna (Kuva: Getty)

Sainsbury ei ole ainoa vähittäiskauppias, joka rajoittaa pääsiäismunia tänä vuonna.



Waitrose tuo takaisin avokado -aiheiset suklaamunansa (odota, että vuosituhannet menevät villiksi), ja M&S on paljastanut Proseggo -munan, joka, kuten arvasit, on valmistettu Proseccolla täytetystä suklaasta - ehdottomasti aikuisille.

Jokainen, joka haluaa hieman nostalgiaa, voi noutaa retro -aiheisia munia B&M: stä, budjettiketju on käynnistänyt Love Hearts- ja Drumstick Squashies -munat tänä vuonna. He ovat niin kysynnässä ostajia ja ostavat ne kolminkertaiseen hintaan eBayssa.

Lue lisää

Pääsiäinen 2020
Parhaat pääsiäismunat vuodelle 2020 Parhaat kuumat ristikkäiset pääsiäiset 2020 Paras vaihtoehto pääsiäismunia Parhaat vegaaniset pääsiäismunat vuodelle 2020

Katso Myös: