Sainsburyn aukioloajat elokuun pyhäpäivänä maanantaina - tarkista paikallisen myymälän tiedot

Sainsburyn

Horoskooppi Huomenna

Aiotko jäädä kotiin tänä juhlapyhänä tai odotat laatuaikaa lasten kanssa, et koskaan tiedä, milloin nopea matka supermarketiin saattaa olla kortilla.



Sainsburyn ostajia kehotetaan tarkistamaan jälleenmyyjän tiedot verkkokaupan etsijä lisätietoja siitä, milloin paikalliset sivuliikkeet ovat auki ennen lähtöä.



Ketjun mukaan pankkipäivän maanantain aukioloajat vaihtelevat myymälän koon ja sijainnin mukaan. Suurin osa muutoksista tapahtuu kuitenkin Englannissa ja Walesissa sijaitsevien kauppojen kanssa, kun taas Pohjois -Irlannin ja Skotlannin kaupat toimivat normaalisti maanantaina.



mikä on kangasbändi

Sainsburyn aukioloajat pyhäpäivän maanantaina:

  • Maanantai 27. elokuuta - Englannin ja Walesin kaupat toimivat muutetuina kauppa -aikoina arkipyhänä - voit tarkistaa, milloin paikallinen kauppasi aukeaa tallentaa paikannustyökalu supermarketin verkkosivustolla.

Lue lisää

Elokuun pyhäpäivä 2019
Supermarketin aukioloajat DIY -myymälän aukioloajat Milloin tavaratalot ovat avoinna? Tescon aukioloajat

Sainsburyn asiakkaat, jotka ovat menossa myymälään, voivat myös noutaa joitain takaisin kouluun ja saada viisi kertaa enemmän nektaripisteitä.



becky muutama ruskea tatler

Hanki viisi kertaa enemmän nektaripisteitä selässäsi koulukauppaan arkipyhän aikana (Kuva: PA)

Tai jos aiot tehdä ostoksia verkossa, voit lyödä 15 puntaa tilauksestasi, kun käytät 40 puntaa tai enemmän käyttämällä TopCashback.fi -sivuston uusinta tarjousta.



Se on voimassa 26. elokuuta asti, ja sen voi lunastaa seuraavasti:

  1. Rekisteröidy TopCashback.co.uk

  2. Napsauta & apos; 15 £ Sainsburyn tarjous & apos; ja siirry supermarketin verkkosivustolle. Osta normaalisti, kun käytät tilauksesta 40 puntaa tai enemmän.

  3. Tilaustasi seurataan seitsemän päivän kuluessa, ja TopCashback hyvittää jäsenesi & apos; tili bonuksella 30 päivän kuluessa.

Miten cashback -sivustot toimivat?

  • Sen sijaan, että teet ostoksia suoraan verkkokaupan kautta, pääset jälleenmyyjään cashback -verkkosivuston kautta, joka sitten maksaa (brändin mukaan) & quot; viittaamisesta & apos; sinä heille.

    milloin on seuraava pyhäpäivä maanantai
  • Tapahtumasi jatkuu normaalisti ja tavarasi saapuu edelleen suoraan jälleenmyyjältä, mutta cashback -sivusto maksaa sinulle leikkauksen tästä maksusta palkkiona palveluidensa käyttämisestä ja kannustimena palaamaan.

  • Tämä summa voi olla 1–100 puntaa kokonaiskulutuksestasi.

  • Cashback palautetaan sinulle takaisinmaksutilisi kautta noin 7-10 työpäivän kuluttua.

  • Monimutkaisemmilla palveluilla, kuten matka- ja rahoitustuotteilla, tätä ajanjaksoa voidaan kuitenkin pidentää kuuteen kuukauteen.

    Katso Myös: