Sally Lindsay ei halunnut saada lapsia ennen kuin tapasi rock -tähti -aviomiehen

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: WireImage)



Sally Lindsay hymyilee, ja hän on pukeutunut yhdeksänteen hahmoa halailevaan pilkkupukuun, jossa on iso höyryttävä kahvimuki käsissään.



Näyttelijällä on ollut pitkä päivä, joka on keskustellut tuntikausia roolistaan ​​uudessa Cold Call -televisiodraamassa-mutta yhdeksänvuotiaiden kaksospoikien Louien ja Victorin kanssa hän on tottunut sotilaskäyttöön.



'Olen aina hereillä noin kuudelta aamulla', hän sanoo irvistäen ja puhaltaa kuumaa kahvia.

’Tiedätkö kuinka humalainen yrittää olla hiljaa? Se on Louie, joka paukuttelee ja kuiskaa shhh erittäin äänekkäästi ympäri taloa.

Tänään on kuitenkin jännittävä päivä minulle - uuni puhdistetaan. Luulen, että minusta on tulossa äiti. '



Se tapahtuu meille kaikille, olemme samaa mieltä, mutta Sallylle muutos on melkein valmis.

Uudessa Cold Call -sarjassa Sally rakasti yksinhuoltajaäitiä Junea (Kuva: Kanava 5)



’Kun olemme illallisella ja äitini on valmis, hän harjaa kuvitteellisia murusia pöydältä. Olen alkanut tehdä sitä ja olen kauhuissani. Se hiipii sinuun ja yhtäkkiä olet innoissasi puoleen hintaan pestävistä tableteista.

haastaa perkins anna richardson

& apos; Mieheni Steve [White, rumpali 80 -luvun brittiyhtyeestä Style Councilista] meni ulos ja osti Kärcherin ikkunanpesuaineen. Se on hämmästyttävää ja olen täysi kusipää. '

Stockportissa syntynyt ja kasvatettu Sally on yhtä ihana kuin hän näyttää televisiosta ja houkuttelee alan ystävällisimpiä ja hauskimpia ystäviä, entisestä Corrie-näyttelijästään Suranne Jonesista suosikkimme hyväntuuliseen juontajaan Gok Waniin.

'Voi, hän on Gok -täti lapsilleni', hän naurahtaa.

'Hän on heidän äitinsä ja puhumme melkein joka päivä. Olen onnekas saadessani toimialalla mahtavia kavereita - voin huokailla maailman parhaasta työstä. ”

Uudessa hilpeässä murhamysteerissä Dial M For Middlesbrough, joka sijoittuu asuntovaunupuistoon (Kuva: Evening Gazette)

Hänen koulukaverinsa - vanhan ajan tytöt - ovat kuitenkin pitäneet Sallyn todella maadoitettuna.

'Siellä on paras ystäväni Claire, jonka tapasin 10 -vuotiaana, ja Emma on toinen koulukaveri, josta huolehdin, kun hän tuli Bridlingtonista', hän sanoo.

'Kun minusta tuli kuuluisa tai miten sitä haluatkaan kutsua, se ei haitannut heitä ollenkaan. Maine on omituisin asia, mitä ihmiselle voi tapahtua.

& apos; Minua edelleen jännittää se, että joku tunnistaa kasvoni muiden kasvojen yläpuolella. '

Sally on nauttinut televisioteollisuudesta 20 vuotta (Kuva: Getty Images)

Läpinäkyvistä rooleistaan ​​lihavissa ystävissä ja Royle-perheessä Sally on ollut tuttu kasvot näytöillämme, esittänyt Shelley Unwinia Coronation Streetillä, esiintynyt komediassa Still Open All Hours David Jasonin kanssa ja Mount Pleasantissa, joka seuraa koomista päivää. -mancunilaisen naisen ja hänen putkimiehensä aviomiehen päivittäiset seikkailut.

beth tweddle poikaystävä 2014

Sally on ollut vakiona Loose Women -paneelissa ja lainannut äänensä murhaavalle roistolle Piella Bakewellille elokuvassa Wallace And Gromit: A Matter Of Loaf And Death.

'Se oli täydellinen onnettomuus, että minusta tuli Bake-O-Lite-tyttö', hän paljastaa. 'Nick Park kuuli minun nauravan radiossa ja sain osan.

Koko elämäni - jopa näyttelijäksi tuleminen - on tapahtunut sattumalta. Agenttini laittoi minut tähän vitriiniin ja valujohtajat tulivat lähinnä ilmaista viiniä ja naposteltavaa varten.

& Apos; Seuraavana päivänä sain puhelun olla Roylen perheessä Twiggyn tyttöystävänä Michellenä. Tulin todella huipulle ja se oli niin jännittävää. '

Upea Piella Bakewell Wallace & Gromitin Matter Of Loaf & Death -elokuvassa (Kuva: Aardman Animations Ltd)

Itse asiassa Sally oli niin kiireinen televisiossa, ettei hän edes ajatellut lapsia ennen kuin tapasi miehensä Steven. Silloin hänen biologinen kellonsa alkoi tikittää ja pari päätti antaa vanhemmuuden.

'Luulin, että se on keksitty, tiedätkö, sen kehotuksen, jonka haluat epätoivoisesti lisääntyä', hän pohtii.

'En voinut uskoa sitä, kun se tapahtui minulle. Minulla on paljon erittäin menestyviä naimattomia naispuolisia, joilla on massiivisesti täysi elämä, ja ajattelin, että se olisin minä.

& quot; Steven takia meillä on Victor ja Louie. He ovat loistavia, hauskoja ja röyhkeitä ja he ovat muuttaneet elämäni. Kuolisin noiden poikien puolesta. '

Roylen perhe Caroline Ahernen kanssa

Ensi viikolla alkavassa Kanava 5 -trillerissä Kylmä puhelu - Sally kanavoi äitipuolensa näyttelemään kesäkuun roolia, joka on yksinhuoltajaäiti, joka menettää työpaikkansa ja pettää vilpillisen kylmän puhelun.

Häneltä on riistetty kaikki rahansa, talonsa ja äitinsä, ja hän kaivaa syvälle ja löytää voimaa metsästää miehen, joka pilaa hänen elämänsä. Neliosainen draama seuraa kesäkuuta liukkaalla rinteellä kostaakseen hänet.

'Olemme poistaneet kannen tältä kauhealta, mitä tapahtuu niin monille ihmisille', hän selittää.

'Jos perheesi olisi uhattuna ja menettäisit kaiken, luulen, että löydät vihaa jostain. Kesäkuu on aina tehnyt oikein. Hän on välittävä ihminen, joten hänestä tuli hoitaja

mitä 150 tarkoittaa

& apos; Hänen miehensä jätti hänet ja hän suojeli lastaan. Kukaan ei ole koskaan auttanut häntä. Hän on tehnyt kaiken itse, ja mielestäni se vaatii ehdotonta ja uskomatonta sinnikkyyttä. ”

Kaikkien suosikki Corrie -baarimikko Shelley Unwin (Kuva: Granadan televisio)

Sally on tottunut siihen, että hänet pysäytetään kadulla ja tunnistetaan kaikkialla, missä hän kulkee 20 vuotta telkkaria, mutta hänen ensimmäinen maineensa Corriella oli hieman liian kuuma käsitelläkseen, kuten hän selittää.

- Silloin oli vain viisi kanavaa, ja Corrie sai jopa 20 miljoonaa katsojaa. Se on paljon ihmisiä, jotka näkevät sinut olohuoneessaan päivittäin ”, hän sanoo kulmakarvat koholla.

'Ne olivat päiviä ennen todellisuus -TV: tä, jolloin näyttelijät olivat lehtien kannessa.

Maine on nyt hajallaan, eikä kukaan anna apinoita Lontoossa. Jopa Helen Mirren pääsee putkeen. Manchesterissa kaikkien mielestä olet osa perhettä ja se on ihanaa. '

Vaikka Sally saa nyt mainetta askeleessaan, hänen pojillaan Victorilla ja Louiella on hyvin erilaisia ​​käsityksiä äitinsä kiihottavista faneista.

Perheen kanssa: aviomies Steve ja kaksoset Victor ja Louie (Kuva: WireImage)

'Vic hakkaa puhelimen pois heiltä ja lajittelee sen. Hän on erittäin mukava ihmisten kanssa, mutta Louie ei pidä siitä. Hän vain tuijottaa heitä. '

Hän nauraa.

'Kerran he halusivat tehdä oman televisio -ohjelmansa kouluun. Kirjoitin neljä luonnosta heistä roomalaisia ​​pelaten ja tein asianmukaisen ohjelmakokouksen, kynät ja kaiken. Viiden minuutin kuluttua he olivat todella kyllästyneitä. He pitävät enemmän jalkapallosta tai David Bowiesta. ”

Sally saa päivittäisen elämänsä kuulostamaan tuulelta, perheaamiaisesta kouluun, askareisiin ja asioihin ja illalliseen takaisin karjatilalla.

'Se on melko tylsää', hän sanoo meille nauraen, mutta joskus hän ymmärtää sen hilpeästi väärin.

Pojat rakastavat Queenia ja Who Wants to Live Forever on yksi Highlanderin nimikappaleista. Joten sanoin: Miksi emme katso sitä yhdessä - se ei ole huono, eihän? He ovat riittävän kypsiä. '

Hän kohauttaa olkiaan hymyillen. ’Toinen kohtaus: mestaruus. Unohdin sen osan. '

roxanne paletti kruunauskatu

In Still Open All Hours Johnny Vegasin kanssa

Vaikka joululomat ovat hänen esityslistallaan - 'me saamme savupiipun lakaistua, jotta voimme pitää avotulta!' - Sallylla on kiireisiä viikkoja.

Näemme hänet takaisin Weatherfieldissä Coronation Streetin 60 -vuotisjuhlavuoden dokumentissa Queens Of The Street. upouusi ja hauska murhamysteeri, joka sijaitsee asuntovaunupuistossa.

'Dial M For Middlesborough on hysteerinen', hän paljastaa. 'Hahmoni on elämää suurempi ja niin täysin keksitty. Rakastan kaikkea, mihin voin saada hampaani, ja rakastan sitä, kenen kanssa työskentelen. ”

Lue lisää

Sunnuntai -lehdet
Nolanin sisaret kamppailevat & apos; paitsi Coleen Rasistiset potilaat tuhoavat julmasti mustaa lääkäriä Päällystyslaatan tappaja hyökkäsi kahdeksan äidin kimppuun Miksi Diane Morgan odotti miehen lyövän häntä

Miten vietät sunnuntaita?


■ Valehteleva vai haukkunut?

Haluaisin makailla. Haaveilen Corrie -päivistä, jolloin menimme ulos perjantai -iltana ja nousin seuraavana päivänä klo 11. Ihmiset eivät ymmärrä ennen kuin heillä on lapsia, mutta he ovat ässä ja täysin sen arvoisia.

■ Fry-up tai hedelmiä?

Meillä on joka viikonloppu brunssi lasten kanssa. Se ei ole sivistynyt, koska pojat ovat juuri palanneet jalkapallosta ja he haisevat ja yritämme saada heidät suihkuun

En syö aamupalaa viikolla. Jos olen nälkäinen, minulla on jotain tylsää, kuten All Bran. Se pitää sinut säännöllisenä.

Bobby Ballin ja Daniel Ryanin kanssa Mount Pleasantissa (Kuva: TV Grab)

■ Telly vai kirja?

Voin ihastua kirjaan. Minun on odotettava, kunnes olen lomalla, mutta silloinkin on vaikea saada kirja loppuun yhdeksänvuotiaiden kaksosten kanssa. Lopetin kuitenkin kolme tällä lomalla, ja yksi heistä oli Jilly Cooper.

■ Viihdyttää tai syödä ulkona?

Tykkään mennä ulos syömään, mutta se riippuu poikien mielialasta. Jos he ovat väsyneitä, se ei ole sen arvoista. Rakastin mennä Steven kanssa ulos, kun tapasimme ensimmäisen kerran. Teemme edelleen romanttisia juttuja silloin tällöin.

- Kylmäpuhelu alkaa maanantaina 18. marraskuuta klo 21.00 kanavalla 5

Katso Myös: