Sam Billings lähti 'riidoissa' vietyään pallon alankomaille The Hundred -sarjan aikana

Kriketti

Horoskooppi Huomenna

Nauramisen jälkeen Alex Hales kun hän joutui kahdesti osumaan alankomailla aikana Sata viime vuonna, Sam Billings on myöntänyt 'se palvelee minua oikein' kärsittyään itse samanlaisen kohtalon.



Viime kauden Trent Rocketsin ja Oval Invinciblesin välisessä ottelussa Reece Topley osui Halesiin juuri sinne, missä se sattuu peräkkäisissä toimituksissa. Ja Billings, joka oli tuossa ottelussa Invinciblesin kapteeni, voitiin nähdä nauravan kantojen takana Topleyn ja jopa tuomarin Nigel Llongin kanssa.



kuinka välttää kunnallisveron maksaminen

Tänä vuonna Billings oli kuitenkin valitettava uhri, koska hän epäonnistui käänteispyyhkäisyyrityksessä Welshistä Antaa potkut kehrääjä Adam Zampa ja osui vyön alle. Billingsin kasvoille syöksyi kipu, kun hän kaatui maahan, kun taas sekä Kevin Pietersen että Robert Croft nauroivat hänen kustannuksellaan kommenteissaan.



Ja kun kysyttiin siitä ottelun jälkeen, Billings kertoi Sky Sportsille: 'Se palvelee minua oikein. Nauroin Alex Halesille Ovalissa viime vuonna, kun hänellä oli kaksi kahdessa.

'Se ei parane iän myötä. Olin myös riidassa, kun pääsin ulos, minulla oli paljon riitaa.'

Invincibles voitti ottelun lopulta 39 juoksulla, kun Will Jacksin räjähtävä 81 palloa 45 pallosta näki heidät yhteensä 158-5. Vastauksena Fire onnistui vain 119-6, kun spinner Sunil Narine otti 3-21 ja Tom Curran 2-14.



Billings lisäsi voittoa pohtiessaan: 'Täällä Cardiffissa on aina kyse kentän käytöstä. Se voi olla hyvin kaksitahtinen, kuten näimme tänään. Se on tehty Sunil Narinea varten.

'Hän keilaili verkoissa eilen hyvin samanlaisella pinnalla, enkä usko, että kukaan osui häneen! Hän sai noin 17 pistettä... Hän on vain maailmanluokan esiintyjä, ja kapteenina hän voi keilata missä vaiheessa tahansa. pelistä, joka on valtava.



'Will Jacks löi myös kauniisti ja ansaitsi lopussa oikeuden vaikealla kentällä. Hävisimme liian monta pistettä aikaisin illalla. Hän on nuori pelaaja, jolla on jännittävä tulevaisuus edessään. Se oli ikääntymisen tyrmäys .'

kendra wilkinsons seksinauha

Katso Myös: