Sam Quek eliminoitu I'm A Celebrity -pelistä - jää vähän jälkeen sunnuntain finaalista

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Sam Quek on eliminoitu I'm A Celebrity -pelistä ... Hanki minut pois täältä! sunnuntai -illan finaalia edeltävänä iltana.



Viidakon tähti kesti 22 päivää leirillä, mutta se äänestettiin ulos lauantai -iltana, jolloin Joel Dommett, Scarlett Moffatt ja Emmerdale -tähti Adam Thomas taistelevat.



'Olen niin hermostunut, olen niin hämmentynyt ... En voi uskoa, että olen päässyt näin pitkälle. Olen hieman tunteellinen ”, sanoi olympia jääkiekkoilija poistuessaan haastattelussa Antin ja Joulun kanssa.



- Eilen tuntui finaalilta. Me kaikki olimme niin tiukkoja, ja luulen, että kun Martin ja Wayne menivät, se oli valtava osuma. Olimme niin järkyttyneitä. Ja eilen oli vähän hiljaisempi päivä; se oli vähän muistelupäivä. '

anelka ele mitä se tarkoittaa

Sam kertoi Geordie -duolle, että hän haluaisi voittaa Aadamin, koska 'hän on edennyt pitkälle ... varsinkin hämähäkkien kanssa'.

Sam Quek häädetään I 'm a Celebrity Get Me Out from Here -elokuvasta

Sam Quek häädetään I 'm a Celebrity Get Me Out from Here -elokuvasta (Kuva: ITV)



black friday 2019 -tarjoukset uk

Kolme viimeistä jättävät hyvästit Samille (Kuva: ITV)

28-vuotias urheilija myöntää, että viidakkoon suuntaaminen oli 'paljon kovempaa' kuin hän olisi koskaan uskonut sen olevan.



Hän kertoi isännille Ant ja Dec: 'Kun menetin tehtävän Aadamille, olin pahoillani. Minulla kesti muutaman päivän päästä siitä yli. Painostin yhä enemmän itseäni ... Se oli paljon vaikeampaa [kuin odotin sen olevan].

- Olen niin onnekas, että olen tilanteessa, jossa minulla on niin paljon ihmisiä, joihin voin luottaa - perheeni, joukkuetoverini, ystäväni - ja luulin olevani täysin tietoinen, koska teemme kaiken koulutuksen. Mutta viidakossa sain itsestäni oppitunteja, joita en koskaan oppisi missään muualla. Se on hullua, mutta rakastin jokaista minuuttia. '

(Kuva: Rex)

the eagles tour uk 2014

(Kuva: Rex)

Perjantai -iltana tapahtuneen kaksinkertaisen häädön jälkeen - jossa Homes Under The Hammer -esittelijä Martin Roberts ja entinen jalkapalloilija Wayne Bridge käynnistettiin viidakosta - neljä viimeistä ottivat näyttelyn surullisen oikeudenkäynnin Celebrity Cyclone, jossa kilpailijat olivat pukeutuneet supersankareiksi ja räjäytetty. vesitykillä.

Moffatt sanoi: 'Jokainen, joka tuntee minut, tietää, kuinka paljon paukutan tästä vuosittain, ja nyt aion tehdä sen tosielämässä.'

Oikeudenkäynnin jälkeen, jonka he suorittivat menestyksekkäästi, kaikki neljä olivat samaa mieltä siitä, että he olivat rakastaneet sitä ja tunsivat olonsa iloisiksi siitä, että he nauttivat siitä yhdessä.

Moffatt sanoi: 'Sykloni oli parempi kuin koskaan voisin kuvitella, enkä leikki, etten ole kirjaimellisesti kuvitellut sitä noin kymmenen vuoden ajan.

elvis presley - huumeet

'' Olen niin tyytyväinen elämään. ''

Hän kertoi muille leiriläisille suosikki viidakkomuistostaan: 'Muistan istuneeni Carol Vordermanin vieressä nauraen siitä, kuinka oikeudenkäyntiä kutsuttiin The Big Bush Bake Offiksi, enkä voinut lopettaa nauramista, kun hän istui siellä syömässä kalkkunan kiveksiä ja minä ajattelin, tämä on elämäni. '

Ylellisen illallisen aikana, jonka leiri voitti oikeudenkäynnin jälkeen, Dommett myönsi, että hänellä oli loistava kokemus.

Hän sanoi: 'Tämä on onnellisin, mitä olen koskaan ollut elämässäni, olen niin onnellinen, on ollut ilo tuntea teidät kaikki.

'Tämä on ollut yksi lempipäivistäni koko elämäni ajan.'

* Olen julkkis ... Hanki minut pois täältä! päättyy huomenna klo 21.00 ITV: llä, jolloin voittaja julkistetaan

Olen julkkis Katso galleria

Lue lisää

Olen julkkis 2018
Milloin se näkyy televisiossa? Olen Celebrity 2018 -kokoonpano Kuka voitti I & C Julkkis 2017 -palkinnon? Olen julkkis menneiden voittajien joukossa

Katso Myös: