Samsung Galaxy Note 8: Samsungin uuden 6,3 tuuman superpuhelimen julkaisupäivä, hinta, ominaisuudet ja tekniset tiedot

Samsungin Galaksi

Horoskooppi Huomenna

Samsung on julkistanut Galaxy Note 8: nsa, joka on uusin lisäys plus-kokoisten älypuhelimien (joita joskus kutsutaan phableteiksi) valikoimaan, ja joissa on sisäänrakennettu kynä, joka tunnetaan nimellä S Pen.



Galaxy Note 8 paljastettiin Samsungin Unpacked -tapahtumassa Lontoossa elokuussa 2017 - hieman yli vuoden kuluttua onnettoman Galaxy Note 7: n lanseeraamisesta, joka romutettiin useiden puhelinten syttymiseen ja räjähtävä.



Yhtiön päätös jatkaa Galaxy Note -merkin käyttöä - huolimatta räjähtävästä puhelimen fiaskosta, jonka sanotaan maksaneen yhtiölle 4,4 miljardia puntaa - on yllättynyt monille alan asiantuntijoille.



Monet ovat varoittaneet, että yhtiö joutuu ylämäkeen taistelemaan vakuuttaakseen asiakkaat, että uuden mallin paristot ovat turvallisia.

Galaxy Note 7 -ongelmat johtuvat kuulemma akun sisällä olevista levyistä, jotka ovat liian lähellä toisiaan sen pyöristettyjen kulmien lähellä. Akussa oli myös vikoja sen eristysteipissä ja sen negatiivisen elektrodin pinnoitteessa.

Turvallisuusnäkökohdat eivät kuitenkaan näytä estäneen Samsung Galaxy S8: n myyntiä, sillä sen myytiin ensimmäisen myyntikuukauden aikana yli 5 miljoonaa laitetta huhtikuun julkaisun jälkeen.



Tässä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää uudesta Galaxy Note 8: sta, noustaen tuhkasta kuin feniksi.

Design

Suunnittelun kannalta Galaxy Note 8 näyttää lähinnä Galaxy S8: n suuremmalta versiolta, jossa on sama lasirunko ja 6,3 tuuman kaareva '' ääretön '' näyttö.



on steve allen homo

Se on kooltaan 162,5 x 74,8 x 8,6 mm - vain murto -osa suurempi kuin Galaxy S8+ - ja painaa 195 g.

Fyysinen Koti-painike on poistettu ja korvattu näytön alle sijoitetulla paineherkällä paneelilla, joten laitteen etuosa on läpinäkyvä lasipaneeli.

Sormenjälkilukija sijaitsee nyt puhelimen takana, kameramoduulin vieressä, ja se on suunniteltu käytettäväksi etusormella peukalon sijasta.

Kuten aiemmissa malleissa, S Pen -kynän aukko siististi aukkoon laitteen alareunassa.

Note 8 on saatavana neljässä värissä - Midnight Black, Maple Gold, Orchid Grey ja Deepsea Blue - vaikka vain Midnight Black ja Maple Gold ovat saatavilla Yhdistyneessä kuningaskunnassa julkaisun yhteydessä.

Näyttö

Galaxy Note 8: ssa on erittäin laaja näyttö, jonka kuvasuhde on 18,5: 9 perinteisen 16: 9 sijasta, ja äärimmäisen kapeat kehykset näytön reunan ympärillä.

Samsung kuvaa näyttöä nimellä 'Quad HD+', joka on sama luokitus kuin Galaxy S8, ja näytön tarkkuus on 2960 x 1440 pikseliä.

julie walters mamma mia

Se on myös UHD Alliancen sertifioima 'Mobile HDR Premium', mikä tarkoittaa, että sen avulla voit nähdä eloisat värit ja kontrastit, joita elokuvantekijät tarkoittivat katsoessasi suosikkiohjelmiasi.

Näyttötila on aina päällä, joten voit halutessasi näyttää ajan näytöllä, vaikka puhelin olisi valmiustilassa. Voit myös kiinnittää viestit aina päällä olevaan näyttöön ja tehdä muistiinpanoja S Pen -kynällä avaamatta puhelimen lukitusta.

Kamera

Toisin kuin Galaxy S8, Note 8: ssa on kaksoiskamera laitteen takana, yksi 12 megapikselin laajakulmaobjektiivi ja yksi 12 megapikselin teleobjektiivi.

Tämä antaa käyttäjille 2X optisen zoomin, mikä tarkoittaa, että he voivat lähentää ja loitontaa kohteita jopa kaksinkertaisella etäisyydellä ilman kuvanlaadun heikkenemistä.

Käyttäjät voivat myös tallentaa syväterävätehosteen, joka tunnetaan nimellä bokeh, jolloin kuvan kohde on tarkennettu ja tausta epätarkka. Tätä tekniikkaa käyttävät usein muotivalokuvaajat, jotta malli näyttäisi ikään kuin he ponnahtaisivat ulos kuvasta.

Molemmissa objektiiveissa on optinen kuvanvakain, joka vähentää epäterävyyttä, ja bokeh -tehoste voidaan lisätä joko ennen tai jälkeen kuvan ottamisen.

Note 8: ssa on myös 8 megapikselin selfie -kamera.

S -kynä

Se, mikä tekee Samsungin Galaxy Note -sarjan todella erottuvaksi, on S Pen -kynä, joka on suunniteltu helpottamaan asiakirjojen piirtämistä, muistiinpanojen tekemistä ja merkitsemistä älypuhelimessa.

Note 8: n mukana tulee uusi ja parannettu S-kynä, jonka kärki on hienompi ja joka on paineherkkä, jolloin käyttäjät voivat luoda yksityiskohtaisempia tehosteita.

Älypuhelimessa on useita ominaisuuksia, jotka on suunniteltu hyödyntämään tätä, mukaan lukien uudet live-viestit, jotka muuttavat käsin kirjoitetut viestit automaattisesti GIF-tiedostoiksi. Voit esimerkiksi piirtää kuvan tai reitin kartalle ja lähettää sen ystävällesi, ja hän näkee sen ikään kuin piirtäisit sen edessään.

Aina päällä oleva näyttö on suunniteltu käytettäväksi S-kynän kanssa digitaalisena muistikirjana, jolloin käyttäjät voivat tehdä jopa 100 sivua muistiinpanoja avaamatta puhelimen lukitusta. Nämä muistiinpanot voidaan sitten tallentaa puhelimeen tai kopioida ja liittää muihin sovelluksiin.

Siellä on myös uusi käännösominaisuus, jonka avulla voit korostaa tekstin osan S -kynällä ja kääntää sen heti toiselle kielelle.

Ohjelmisto

Galaxy Note 8 käyttää Googlen uusinta versiota, Android 7.1.1 Nougat.

amelia valmistettu chelseassa

Tämä sisältää tuottavuusominaisuuksia, kuten monitoimitoiminnon, jonka avulla kaksi sovellusta voidaan suorittaa näytöllä samanaikaisesti, joten voit jatkaa videon katsomista YouTubessa samalla kun vastaat sähköpostiin tai selaat verkkoa.

Note 8: n mukana tulee myös Edge-ohjelmisto, jonka avulla voit lisätä pikakuvakkeita yhteystietoihin ja sovelluksiin näytön reunassa olevassa ulosvedettävässä paneelissa sekä parantaa suojausominaisuuksia.

Note 8 sisältää sormenjälkitunnistimen lisäksi iiriksiskannerin ja kasvojentunnistusohjelmiston, joten käyttäjät voivat valita haluamansa biometrisen todennusmenetelmän.

Bixby

Galaxy Note 8: n mukana tulee Samsungin keinotekoisesti älykäs henkilökohtainen avustaja Bixby, joka lanseerattiin ensimmäisen kerran Galaxy S8: ssa aiemmin tänä vuonna.

Bixby Vision oli kuitenkin S8: n lanseeraushetkellä ainoa tekoälytekniikka, joka oli otettu käyttöön laitteessa. Nyt Samsung on lanseerannut Bixby Voicen, joka tarjoaa paljon enemmän kuin Amazon Alexa tai Google Assistant.

Bixby Voice antaa käyttäjille mahdollisuuden hallita älypuhelimia äänikomennoilla. Laitteen sivussa on oma Bixby -painike, jota painamalla voit kutsua virtuaalisen avustajan ja antaa sille ohjeet, kuten 'Ota selfie', 'näytä minulle viimeksi ottamani valokuva' tai 'jaa tämä kuva Facebookissa '.

(Kuva: REUTERS)

Sitä voidaan käyttää myös verkkosivujen avaamiseen, niiden selaamiseen, muistutusten asettamiseen ja älykkään kodin sovellusten hallintaan.

Käyttäjät voivat luoda mukautettuja äänikomentoja käytettäväksi komentosarjan sijasta. Voit esimerkiksi käyttää komentoa 'hyvää yötä' pikakuvakkeeksi 'kytke päälle' älä häiritse '& apos; Aseta hälytys kello 6 ja kytke sinisen valon suodatin päälle.

Aluksi vain osa esiasennetuista sovelluksista on Bixby-yhteensopiva, mutta tämä joukko laajenee edelleen ajan myötä.

adam barlowin kruunauskatu

Ominaisuudet ja tekniset tiedot

Note 8: lla on IP68 -luokitus, mikä tarkoittaa, että se on vedenkestävä enintään 1,5 metrin syvyyteen asti 30 minuutin ajan, ja se on suojattu pölyltä, lialta ja hiekalta ilman ylimääräisiä korkkeja tai suojuksia.

Siinä on sama 10 nm: n siru kuin Galaxy S8: ssa, jonka Samsung väittää mahdollistavan nopeamman ja tehokkaamman. Siinä on myös 6 Gt RAM-muistia ja 64 Gt sisäänrakennettua tallennustilaa, jota voidaan laajentaa jopa 256 Gt: iin MicroSD-kortilla.

Note 8: n mukana tulee 3300 mAh: n akku, ja se tarjoaa valikoiman langallisen tai langattoman latauksen.

DeX

Galaxy Note 8 on yhteensopiva Samsung DeX: n kanssa - erityisesti suunniteltu telakointiasema, joka yhdistää puhelimesi PC -näyttöön, jotta voit käyttää sitä tietokoneena.

Tämä on erityisen hyödyllistä yhteistyössä, jolloin käyttäjät voivat hyödyntää Android Nougatin moniajo-ominaisuuksia esimerkiksi jaetun näytön videoneuvotteluissa ja asiakirjojen muokkaamisessa.

DeX: lle on myös uusia luovia työkaluja, kuten musiikki- ja kuvankäsittelyohjelmistoja, ja Samsung on tehnyt yhteistyötä videopelien kehittäjän Super Evil Megacorpin kanssa, jotta Note 8 -käyttäjät voivat pelata älypuhelinpelejä koko näytön tilassa PC-näytöllä DeX: n avulla.

Samsung sanoi, että jokainen, joka tilaa ennakkoon Note 8: n, saa ilmaiseksi 140 punnan arvoisen DeX-aseman.

Kuulostaa hienolta, mutta räjähtääkö se?

Samsung sanoo toteuttaneensa uuden kahdeksan pisteen akun turvatestin Note 7 -fiaskon jälkeen varmistaakseen, että historia ei toista itseään.

Yhtiön mukaan sen uusi testausmenetelmä 'sisältää akkujemme äärimmäisen testauksen sekä sisältä että ulkoa, jota seuraa röntgen- ja ihmissilmä huolellinen tarkastus laadun varmistamiseksi'.

Koska maine on linjalla, on turvallista olettaa, että Samsung on tehnyt kaikkensa varmistaakseen, että Note 8 ei saapuisi kohtalokkaiden virheiden kanssa.

Julkaisupäivä ja hinta

Galaxy Note 8 julkaistaan ​​Yhdistyneessä kuningaskunnassa 15. syyskuuta , suositushintaan 869 £ .

Voit tilata laitteen tästä päivästä (23. elokuuta) alkaen Samsungin verkkosivusto ja myös valikoiduilta operaattoreilta ja jälleenmyyjiltä, ​​mukaan lukien Carphone Warehouse , EE , Kolme ja Sky Mobile . Jokainen, joka ennakkotilaa uuden puhelimen joltakin näistä jälleenmyyjistä, voi myös hankkia Samsung DeX -telakointiaseman.

Katso Myös: