Samsung Galaxy Note 9 -muutos tulee olemaan erittäin epäsuosittu omistajien keskuudessa

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Samsung tekee outoa muutosta Huomautus 9 kun se valmistautuu julkaisemaan uuden päivityksen, joka parantaa sen puhelimien toimintaa. Kaikilla ilmaista teemaa käyttävillä on vain 14 päivää aikaa nauttia siitä, ennen kuin puhelin palaa oletusilmeeseen.



Monet ihmiset käyttävät teemoja antaakseen laitteelleen omaperäisyyden tunteen. Ominaisuus, joka puuttuu Applen iPhoneista, mutta se on saatavilla monille Android-laitteille. Teemat ovat suosittuja ihmisten keskuudessa, jotka haluavat hallita puhelimensa ulkoasua.



Alun perin huomasi Droidlife muutokset otetaan käyttöön, kun Samsung julkaisee Androidin uuden version, jonka nimi on 'Pie'. Samsung muuttaa myös käyttöliittymäänsä, kun tämä päivitys julkaistaan, ja siinä on uusi, yksinkertaistettu käyttöliittymä.



Varoitusviesti selittää, että ilmaiset teemat toimivat vain 14 päivää

Varoitusviesti selittää, että ilmaiset teemat toimivat vain 14 päivää (Kuva: Droidlife)

Note 9 omistajille annetaan kaksi varoitusta. Yksi 10 minuuttia ennen teeman poistamista käytöstä ja yksi 24 tuntia ennen muutosta.

Tämä saattaakin olla osa syyä siihen, että Samsung on päättänyt vetää pistokkeen näistä ilmaisista teemoista. Sen sijaan, että antaisivat asiakkaille vapauden säätää laitteitaan ilmaiseksi, he saattavat toivoa, että ihmiset pitävät kiinni vakioteemasta.



Voi myös olla, että yritys haluaa leikata rahaa teemojen myynnistä. Estämällä käyttäjiä käyttämästä ilmaisia ​​visuaalisia päivityksiä se saattaa toivoa saavansa heidät maksullisiin versioihin.

Note 9 on loistava puhelin, mutta tämä muutos varmasti järkyttää joitakin käyttäjiä



Ilmoitus viittaa myös siihen, että Samsungilla saattaa olla laatuongelmia teemojen suhteen. Nämä on testattava sen varmistamiseksi, että ne eivät aiheuta ongelmia laitteissa, mikä saattaa viedä arvokasta henkilöstön aikaa.

Ilmaisista teemoista eroon pääseminen ja vain maksullisten teemojen tarjoaminen tekisi teemojen suunnittelusta ja testaamisesta vähemmän taloudellista rasitusta yritykselle.

On kuitenkin kysymyksiä, joihin on vastattava. Antaako Samsung käyttäjien vaihtaa takaisin teemaan 14 päivän kuluttua? Onko ilmaisia ​​teemoja saatavilla ollenkaan vai ovatko nämä lähinnä maksullisten versioiden kokeiluversioita?

Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt

Jos yritys aikoo poistaa ilmaisia ​​teemoja puhelimistaan, se saa todennäköisesti paljon vihaista palautetta asiakkailta. Jotkut saattavat jopa väittää, että osa heidän ostopäätöksestään perustui vapauteen muuttaa laitteen ulkonäköä.

Asiakkaat voivat ehkä kiertää rajoituksen olemalla päivittämättä puhelimiaan uusimpaan Android-versioon.

Samsung Galaxy Note 9
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: