Sarah Kennedy tunnustuksesta lasten televisio -ohjelmista: 'Minua ei haittaa, jos isät pitävät minusta'

Perhe

Horoskooppi Huomenna

Sarah Kennedy - Ben & Holly

Sarah Kennedy äänittää Nanny Plumia Ben & Hollyn Pikku -valtakunnassa



Jos sinulla, kuten meillä, on alle kahdeksanvuotiaita lapsia, tunnet todennäköisesti hyvin Nanny Plumin, Ben And Hollyn Pienen valtakunnan hilpeästi sarkastisen, hyytelöä tekevän tähden.



Sarah Kennedyn ääni on hänelle, ja puhelimitse haastatteleminen on melko surrealistinen kokemus - jostain syystä emme odottaneet hänen kuulostavan TÄYDELLINEN kuin hänen sarjakuva -alter egonsa!



Lasten TV -suosikin uusien jaksojen nauhoittamisen (luojan kiitos, koska olemme nähneet kaikki nykyiset vähintään viisi kertaa) lisäksi Sarah on ilmaissut uuden, ilmaisen Ben And Holly -juhlisovellus .

Siellä on myös uusi Elf & Fairy Party DVD ja voit ladata ilmaisia ​​ideoita omille Ben And Holly -teemajuhlillesi, mukaan lukien Nanny Plumin reseptit. Parempi alkaa varastoida tarpeeksi Hartleylle hyytelötulvaa varten ...

Ben And Hollyn Pikku valtakunta on yksi harvoista esityksistä - suunnattu pienille lapsille, mutta nautittava myös vanhemmille ...



Siinä on ehdottomasti aikuisten huumoria. Mielestäni se on hyvin havaittu ihmisluonnosta ja ihmissuhteista, ja se toimii monella tasolla. Luulen, että lapset tunnistavat vivahteet heidän ja heidän ystäviensä välillä, ja mielestäni aikuiset tunnistavat aikuisten välisen dynamiikan. Se on erittäin fiksua. Ja hyytelötulva ei koskaan lakkaa olemasta hauska.

Nanny Plum on Ben & Hollyn Twitter -syötteen virallinen isäntä. Löytyykö sinulta jotain mielenkiintoista & apos; faniviestejä?



Tarkoitatko isiltä? Ah kyllä, saan ne. 'Onko minulle paha ihastua Nanny Plumiin?', Sellainen asia. Ei! Se on okei! Ei haittaa, se on aika imartelevaa. Mutta luulen, että jos he näkisivät kasvoni, he olisivat hieman pettyneitä. Olen nyt vähän vanha! Mutta en välitä, he voivat kuvitella sarkastisen sarjakuvahahmoni, jos haluavat!

Nanny Plum on melko monimutkainen lasten TV -hahmolle, eikö?

Täysin. Luulen, että aikuiset katsojat rakastavat häntä, koska hän on tuhma, eikä hän kunnioita lainkaan auktoriteettia. Jos joku ottaa itsensä liian vakavasti, hän ajattelee olevansa tyhmä. Uskon, että aikuiset voivat liittyä siihen, me kaikki tunnemme tällaisia ​​ihmisiä tosielämässä.

isoveli kilpailijat 2014 Iso-Britannia

Me kaikki samaistumme ehdottomasti Nanny Plumin järkyttyneeseen lauseeseen: MITÄ! Tuliko se kirjoittajilta vai sinulta?

Mielestäni vähän molempia. Mark ja Neville ovat erittäin hyviä ihmisten tarkkailussa, he ovat varmasti ottaneet minulta vähän palasia. Minulle sanotaan 'oi Nanny Plum on kirjoitettu sinulle', mikä on imartelevaa, vaikka itse asiassa en tiedä, pitäisikö minun olla imarreltu. Hän on toisinaan aika lapsellinen ja röyhkeä!

Onko äänesi koskaan tunnistettu tosielämässä?

Vein tyttäreni balettitunneille, ja opettaja tuli lopulta ja sanoi: 'Toivottavasti et pidä tätä loukkaavana, mutta kuulostat niin paljon kuin Nanny Plum'. Ja minä sanoin: 'No MINÄ OLEN Nanny Plum!' Sitten hän ei uskoisi sen olevan totta, ennen kuin kanssani ollut ystävä sanoi: 'Hän todella on'.

Luulen, että koska asun Prestonissa, hänen oli vaikea uskoa. Hän sanoi: 'Mitä sinä teet täällä?' Ehkä hän oletti, että Nanny Plum asui Hollywoodissa!

Mitä tyttäresi ajattelee äidistään olevan lasten tv -tähti?

Luulen, että hän pitää siitä nyt, hän on seitsemän, joten hän ymmärtää sen hieman paremmin. Kuulen myös neiti Rabbitin äänen Peppa Possussa, ja kun hän oli hieman nuorempi, tyttäreni tuli tekemään vauvan äänen Peppalle. Hän oli todella innoissaan siitä, mutta kun saavuimme äänitysstudioon, hän meni todella hiljaiseksi. Ymmärrän nyt, että hän luuli menevänsä Peppa Possun sarjakuva -maailmaan.

Mumsnet -keskustelussa on säie siitä, onko Nanny Plumin vastustaja The Wise Old Elf salaa kuvittelee häntä. Mitä arvelet?

En tiedä! Kun tapasin tyypin, joka kuulee viisaan vanhan tontun äänen, kirjoittajat sanoivat: 'Sinulla on tämä rakkaus/viha -suhde, et todellakaan pidä toisistasi, mutta se on viihdyttävää.' Ja se oli siinä. Näin sitä jatketaan. Tiedän, että Mark ja Neville lukevat Mumsnetiä ja Netmumsia, joten jos sanotaan, ehkä he voisivat tehdä asialle jotain ...

322 enkelinumeron merkitys

Äänitaiteilijan lisäksi opetat animaatiota Keski -Lancashiren yliopistossa. Saatko oppilailtasi huutoja muusta elämästäsi?

Ei oikeastaan, he ovat 20 -vuotiaita ja pakkomielle animeesta. Kun he ovat lähteneet ja saaneet lapsia, he mainitsevat sen. Olen työskennellyt siellä jo jonkin aikaa, ja entiset opiskelijat kirjoittavat minulle Facebookin ja sanovat: 'Minun täytyy kuunnella sinua joka päivä nyt! Se on todella outoa! '.

Lopuksi, onko sinulla esityksestä hienoja muistoja?

Minulla on Nanny Plum -nukke, kirjoittajat lähettivät sen minulle jouluksi. Painat sen vatsaa ja ääni tulee ulos, jota tyttäreni rakastaa. Jos minun on mentävä töihin, hän vie sen nukkumaan.

Katso Myös: