Lauantaipäivien Mollie King myöntää rakastavansa suurta perhettä sulhasen Stuart Broadin kanssa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Lauantaina laulaja Mollie King toivoo voivansa perustaa perheen sulhanen Stuart Broad

Rakastettu Mollie King haluaa perustaa perheen sulhasen Stuart Broadin kanssa



Lauantaina laulaja Mollie King pitää palloa Englannin krikettimiehensä Stuart Broadin kanssa ja on jo myöntänyt rakastavansa heitä todella suureen perheeseen.



onko kukaan voittanut elämän

Pariskunnan, joka kihlautui uudenvuodenaattona, sanotaan olevan onnellisempia kuin koskaan, ja Mollie paljasti, että hän näkee jo pienten jalkojen rypytyksen heidän tulevaisuudessaan.



If this is Love -laulaja kertoi OK : 'Haluan ehdottomasti perheen. Se on jotain, mitä olen aina, aina halunnut. Haluan todella suuren perheen. Sitä haluaisin saada tulevaisuudessa. '

Entinen Strictly -tähti lisäsi: 'Suurin unelmani kaikesta on rakastua ja olen niin onnekas, että olen tavannut Stuartin.

Mollie King on myöntänyt rakastavansa perhettä pian

Mollie King on myöntänyt rakastavansa perhettä pian (Kuva: Getty Images The Recording Academy)



- Seuraava asia on toivottavasti saada pienet juoksemaan ympäriinsä jossain vaiheessa. Meidän on pidettävä peukkuja tulevaisuudessa, että kaikki menee hyvin. ''

Mollie sanoo, että ollessaan poissa rakkaistaan ​​lukituksen aikana, sai hänet arvostamaan heidän kanssaan vietetyn ajan entistä enemmän.



jim morrisonin kuolinsyy

33-vuotias lisäsi: 'Olen varmasti oppinut paljon itsestäni viime vuonna, koska sinulla on ollut niin paljon aikaa itsesi kanssa ajatella asioita.

Mollie ja Stuart ovat aivan järkyttyneitä

Mollie ja Stuart ovat täysin lyötyjä toisiinsa

tristan ja blake barrass

'Olen ollut ylös ja alas. Minusta vuosi oli erittäin vaikea perheeni kaipaamisen kannalta. Se on opettanut minulle, että haluan vain keskustella perheeni ja ystävieni kanssa. Muulla ei ole väliä.'

Mutta hänen suunnitelmansa saada suuri perhe voisi merkitä merkkejä siitä, että lauantait palaavat, voidaan laittaa takasivulle, kuten Mollie myönsi: 'En usko, että se tapahtuisi muutaman seuraavan vuoden aikana, koska me kaikki olemme kiireinen tekemällä erilaisia ​​paloja ja keikkoja. '

Pari on seurustellut on-off vuodesta 2012 ystävien esittelyn jälkeen, mutta erosivat syksyllä 2018.

sophie thompson Harry potter
He ovat seurustelleet vuodesta 2012 lähtien

He ovat seurustelleet vuodesta 2012 lähtien (Kuva: @ stuartbroad8 INSTAGRAM)

He palasivat yhteen vuoden 2019 alussa ja asuivat yhdessä sulkeutumisensa kanssa koiransa Alfien kanssa ja jopa jakoivat fanien kanssa vilkaisun rakkauspesäänsä Instagramissa.

Hänen & apos; päivätyössään & apos; Stuart, 34, joutuisi myös kilpailemaan tulevan perhe -elämän kanssa roolinaan yhtenä maan parhaista keilaajista, kun hän juhli kesällä 500. koemäntäänsä.

Saavutus johti hänet vuoden urheilupersoonallisuuden ehdokkaaksi, jonka voitti Lewis Hamilton.

Katso Myös: