Saturnuksen renkaat kaapattiin EXQUISITE -yksityiskohdilla Cassini -koettimella lopullisessa kuolemansukelluksessa

Nasa

Horoskooppi Huomenna

Vääränvärinen mosaiikki näyttää Daphnisin, yhden Saturnuksen renkaaseen upotetuista kuista, ja aallot, jotka se potkaisee Keelerin aukkoon



Hämmästyttävät lähikuvat Saturnuksen renkaista, jotka NASAn Cassini-avaruusluotain otti jättimäistä planeettaa tutkivan viimeisen vuoden aikana, voivat auttaa tuomaan uutta valoa aurinkokuntamme muodostumiselle.



Tiedot, jotka on kerätty käyttämällä neljää Cassinin instrumenttia, osoittavat renkaat tarkemmin kuin koskaan ennen.



Ne paljastavat erilaisia ​​tekstuureja - paakkuisia, sileitä ja raitoja - ja tekevät selväksi, että nämä tekstuurit esiintyvät vyöissä, joissa on terävät rajat.

parhaat budjettiälypuhelimet 2017 uk

Tutkijat löysivät myös pieniä kuita, jotka olivat kätkeytyneet Saturnuksen renkaisiin ja niiden läheisyyteen, muodostettuna rengasmateriaalista, joka on asettunut tiheämpään ytimeen.

Tietojen perusteella on luotu uusia karttoja, jotka paljastavat kuinka värit, kemia ja lämpötila muuttuvat renkaiden välillä.



kuinka vanha sheila hancock on

Se on kuin lisäisi virtaa vielä yhden pykälän siitä, mitä näimme renkaissa. Kaikki saivat vain selkeämmän kuvan siitä, mitä tapahtuu ', sanoi Cassini -projektin tutkija Linda Spilker.

'' Tämän ylimääräisen ratkaisun saaminen vastasi moniin kysymyksiin, mutta niin paljon houkuttelevia on jäljellä. ''



Tämä vääränvärinen kuva oikealla näyttää Cassinin ottaman infrapunaspektrikuvan Saturnuksen A-, B- ja C-renkaista

Tiedot paljastavat, että vesijään, ammoniakkijään ja metaanijään muodostamat renkaat ovat paljon nuorempia kuin itse planeetta.

kuinka saada netflix usa Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Se tarjoaa myös ikkunan tapaan, jolla planeetat muodostuvat vastasyntyneitä tähtiä ympäröiviin jättimäisiin pöly- ja roskarenkaisiin.

Tiedemiehet eivät kuitenkaan vieläkään ymmärrä, ketkä eri tekstuurit ja kuviot muodostivat tai miksi ne esiintyvät vyöissä.

Tämä kuva esittää NASA: n Cassini-avaruusaluksen tarkastamia rengaskuita erittäin lähellä olevilla lennoilla

'Näemme paljon enemmän ja lähempänä, ja saamme uusia ja mielenkiintoisempia pulmia', sanoi NASAn Ames Research Centerin Jeff Cuzzi.

Analysoidut tiedot kerättiin Ring Grazing Orbits (joulukuuta 2016 - huhtikuu 2017) ja Grand Finale (huhti -syyskuu 2017) aikana, kun Cassini lensi hieman Saturnuksen pilvien yläpuolelle.

saada covid rokotteen jälkeen

Kun avaruusaluksen polttoaine oli loppumassa, lähetystyöryhmä upotti sen tarkoituksella planeetan ilmakehään syyskuussa 2017.

Tutkimus on julkaistu vuonna Tiede .

Katso Myös: