Saudi-Arabian prinssi Bin Salman uudisti Man Utdin haltuunotto-intressin Newcastlen käännöksen jälkeen

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Saudi-Arabian prinssi Mohammed bin Salman on kuulemma suorittanut U-käännöksen Newcastlen yli, kun hän katselee sen sijaan Manchester Unitedin haltuunottoa.



Bin Salman oli yhteydessä Red Devilsin valtaukseen viime vuonna Saudi -Arabian julkisen sijoitusrahaston kautta, joka on hänen tärkein sijoitusvälineensä.



Mutta yksityiskohdat neuvotteluista Valioliigan kilpailijoiden Newcastle Unitedin kanssa paljastettiin viime kuussa, kun brittiläinen rahoittaja Amanda Staveley johti konsortiota, jota Bin Salman tukee voimakkaasti.



Sunday NEWSAM paljasti yksinomaan aiemmin tässä kuussa, että Saudi -Arabian kruununprinssi ei edelleenkään ollut luopunut koroista Unitedia kohtaan.

Ja Shields Gazette nyt väittää, että hän on jäähtynyt kiinnostuksestaan ​​Newcastleen ja voisi nyt kääntää huomionsa Punaisiin Paholaisiin, koska he pitävät heitä 'Valioliigan jalokivinä kruunussa eikä pudotuspelejä'.

Saudi -Arabian kruununprinssi Mohammed bin Salman on edelleen kiinnostunut Man Utd (Kuva: REUTERS)



He halusivat harakkoja 345 miljoonan punnan haltuunotosta, mutta heidän sanotaan jäähtyneen heidän kiinnostuksensa jälkeen, kun he olivat jättäneet vihaisia ​​yksityiskohtia vuotamaan, ja Staveleyn osallistuminen oli myös ongelma sekä ehdotetulle ostajalle että myyjälle.

Yritys hankkia Manchester United Glazer -perheeltä voi nyt olla heidän tutkansa, vaikka klubin arvo on valtava, noin 3 miljardia puntaa.



Prinssi Mohammedin Saudi-Arabian talousuudistussuunnitelmissa on keskitytty urheiluun ja viihteeseen, mukaan lukien Anthony Joshuan uusintaottelu Andy Ruiz Jr: n kanssa viime vuonna rahanpyöräilyssä.

Glazer -perhe oli haluton myymään klubia 18 kuukautta sitten (Kuva: Getty Images)

Lue lisää

NEWSAM Footballin suosituimmat tarinat
Rekisteröidy päivittäiseen NEWSAM Football -sähköpostiosoitteeseen Siirrä uutisia LIVE: Viimeisimmät juorut Mourinho tähtää onnekkaaseen Man Utdiin Messi kommentoi lähtöä Barcelonasta

Hän oli valmis maksamaan Unitedille noin 3,5 miljardia puntaa 18 kuukautta sitten vain siitä, että Glazerit väittivät, etteivät he olleet avoimia tarjouksille.

Mutta heidän viimeisimmät taloudelliset luvut osoittivat hämmästyttävän vaikutuksen, jota mikään Mestarien liigan jalkapallo ei ole vaikuttanut klubiin, ja lähetystuotot laskivat 39 miljoonaa puntaa ja ottelupäivän tulot laskivat 15%.

Nettovelka on myös noussut 73,6 miljoonalla punnalla tilikauden aikana, ja prinssi Mohammed toivoi, että he voisivat muuttaa mielensä, koska hän pitää tuottoisaa ostotarjousta.

Katso Myös: