Taitava nainen muuttaa kauneusklinikan Facebookin, Poundlandin ja B&M: n kanssa

Säästää Rahaa

Horoskooppi Huomenna

Rachel Poolton halusi muuttaa klinikansa ulkoasua kokonaan

Rachel Poolton halusi muuttaa klinikansa ulkoasua kokonaan(Kuva: LatestDeals.co.uk.)



Yrittäjä on selittänyt, kuinka hän muutti kauneusklinikansa täysin käyttämällä B&M: n ja Facebook Marketplacen tarjouksia, jotka rahoitettiin käteisellä, ja hän keksi vanhoja huonekaluja.



Rachel Poolton, 51, Cardiffista, halusi muuttaa täysin Inch Go Lipo -klinikansa ulkoasua, jotta se näyttäisi tuoreelta, kun asiakkaat voivat palata lukituksen jälkeen.



Ymmärtäessään, että hän tarvitsee budjetin, rouva Poolton ryhtyi luovaan ja osti tuolin, pukeutumispöydän ja lipaston 55 eurolla tarkoituksenaan kierrättää ne.

Hän onnistui myymään ne hintaan 300 puntaa, jonka hän sitten laittoi kohti upean yksivärisen ja pehmeän vaaleanpunaisen käytävänsä tekemistä.

Rouva Poolton osti hankkeelleen paljon kohteita edullisista kaupoista - muun muassa B & M: n ja Poundlandin väärennettyjä kasveja sekä The Rangen ja Wilkon maljakoissa olevia kukkia, jotka maksoivat 1–2,50 puntaa.



Oletko muuttanut yritystäsi tai kotiasi budjetilla käyttämällä edullisia löytöjä? Sähköposti NEWSAM.money.saving@NEWSAM.co.uk

Miltä eteinen näytti ennen muutosta

Miltä eteinen näytti ennen muutosta (Kuva: LatestDeals.co.uk.)



mitä 1016 tarkoittaa
Ja tältä se näytti uudistuksen jälkeen

Ja tältä se näytti uudistuksen jälkeen (Kuva: LatestDeals.co.uk.)

Mutta säästäväinen ostaja ei myöskään pelännyt likaista käsiään ja kierrättänyt paljon palasia, jotka hän sai verkkokauppasivuilta.

Esimerkiksi hän osti jäähdyttimen kannen 30 puntaa Facebook Marketplacesta, jonka hän sitten maalasi - ja hän onnistui myös pussittamaan haluamansa tapetin eBayssa alle 10 puntaa ja asettamaan sen itse.

Hän hyödynsi myös tavaroita, jotka hänellä oli jo muista projekteista, kuten vanhoja hyllyjä, ja säästi rahaa käyttämällä portaikkoa oikean portaiden maton sijasta.

Muita esineitä, joita Rouva Poolton teki, olivat kuvakehykset, jotka hän osti verkkokauppasivuilta 1–15 puntaa ja maalasi.

Rachel pystyi laittamaan tapetin itse ostettuaan sen halvalla eBayssa

Rachel pystyi laittamaan tapetin itse ostettuaan sen halvalla eBayssa (Kuva: LatestDeals.co.uk.)

Hän säästää myös rahaa käyttämällä maton sijasta portaikkoa

Hän säästää myös rahaa käyttämällä maton sijasta portaikkoa (Kuva: LatestDeals.co.uk.)

Kunnostustyön kallein osa oli hänen ostamansa kaihtimet, jotka hänen veljensä oli pystyttänyt.

Yksi tyyppi maksoi 32 puntaa, puolet Dunelmilta, ja hän sai myös erilliset mittatilaverhot 115 puntaa.

Matto oli 45 puntaa ja ballerina -kankaat 12 puntaa B&M: ltä, ja hän haaroitti myös 19,95 puntaa maalipinnalle huonekalujen ja ovien tekemiseen.

Lopuksi hän osti kahdeksan laatikkolaatikkoa Wickesiltä myytäväksi hintaan 20 puntaa laatikosta, mikä hänellä oli ammattimainen istuvuus.

Vanha tila remontin aikana

Vanha tila remontin aikana (Kuva: LatestDeals.co.uk.)

Hiljattain sisustetun käytävän pohja

Hiljattain sisustetun käytävän pohja (Kuva: LatestDeals.co.uk.)

Puhuminen rahaa säästävälle verkkosivustolle LatestDeals.co.uk , hän sanoi: Tarvitsin houkuttelevan ilmeen kotiini kiinnitettyyn asiakkaiden ensivaikutelmiin yrityksestä.

Sain paljon kohteita Facebook Marketplacesta, myyntiä ja varaosia jäljellä muista projekteista.

Tom Church, LatestDeals.co.uk-yhtiön perustaja, sanoi: Rachelin muutos on todella upea ja tekee varmasti vaikutuksen keneen tahansa.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirje, niin saat viimeisimmät neuvot ja uutiset

Yleisluotosta lomautukseen, työoikeuksiin, matkapäivityksiin ja hätäapuun - meillä on kaikki suuret taloudelliset tarinat, jotka sinun on tiedettävä juuri nyt.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirjeemme täältä.

Älykkäät ostokset verkossa ja myyntisivujen pyyhkiminen ovat loistava tapa säästää rahaa, ja jos sinulla on lahjakkuutta, kuten huonekalujen kierrätys, miksi et käytä sitä hankkiaksesi lisävaroja projektillesi?

royal mint error kolikot

Piilotettujen aarteiden löytäminen Facebook Marketplacen kaltaisista paikoista on ihanteellinen niille, jotka näkevät potentiaalia kappaleessa, jolle voidaan antaa uusi elämä uudella tavalla.

Katso Myös: