Kuka saa pitää kihlasormuksen eron jälkeen – tässä on mitä laki itse asiassa sanoo

Elämäntapa

Horoskooppi Huomenna

Jos olet ollut jollakin sosiaalisen median alustalla tällä viikolla, olet ehkä nähnyt sen Paris Hilton ja hänen sulhasensa Chris Zylka ovat lopettaneet sen.



Pari nousi otsikoihin kihlautumisilmoituksellaan tammikuussa, kaikki valtavan 2,75 miljoonan dollarin ansiosta kihlasormus, Chris esitti kysymyksen.



Raporttien mukaan näyttelijä on siitä lähtien pyysi sormusta takaisin kun hän erosi hänestä, mutta lähde on väittänyt, että hän ei edes maksanut siitä alun perin.



Joten miten se toimii? Kuka saa pitää sormuksen eron jälkeen?

Parisin ja Chrisin eron jälkeen hän pyysi 2,75 miljoonan dollarin kihlasormusta takaisin. (Kuva: Instagram)

Brittiläisten pariskuntien osalta The Law Reform (Miscellaneous Provisions) Act 1970 -laki sanoo, että 'Kihlasormuksessa annettua lahjaa pidetään ehdottomana lahjana; tämä olettama voidaan kumota osoittamalla, että sormus annettiin sillä ehdolla, nimenomaisesti tai epäsuorasti, että se palautetaan, jos avioliittoa ei jostain syystä solmittu.



Jos et ole varma, mitä se todella tarkoittaa, älä huoli, sillä Yhdistyneen kuningaskunnan asianajajat, Nelsons, ovat jakaneet sen yksinkertaisempiin termeihin.

He selittivät: 'Periaatteessa, vaikka se voi tuntua epäreilulta, tämä tarkoittaa, että ellei ollut sopimusta sormuksen palauttamisesta, jos häät peruttiin, vastaanottajalla ei ole velvollisuutta palauttaa sormusta.'



Jos sormus on annettu lahjaksi, saa saaja pitää sen - niin kauan kuin muuta sopimusta ei ole tehty (arkistokuva) (Kuva: Getty Images)

He lisäsivät: 'Jos kuitenkin oli ehto (ilmaistu tai vihjattu), että sormus palautetaan, jos kihla katkeaa, vastaanottajan olisi annettava sormus takaisin.

'Esimerkiksi tuomioistuimet sanovat yleensä, että sormus oli tarkoitus palauttaa, jos se oli perheen perintö tai sillä on erityinen tunnearvo. Tämä olisi kuitenkin todistettava.

Nelsons-tiimi jatkoi myös paljastavan, että tämä sääntö ei koske vain kihlapareja, vaan myös naimisissa olevia.

Joten avioeron yhteydessä on noudatettava samaa sääntöä - että sormus, ellei aiemmin mainita, oli lahja ja sen vuoksi vastaanottajan tulee säilyttää se.

Kihlaus- ja häätarinoita
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: