Seann Walsh ja Katya Jones suutelivat useita kertoja samassa juomassa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Silminnäkijöiden mukaan Seann Walsh suuteli Strictly Come Dancing -kumppaniaan useita kertoja.



Rebecca Humphries jätti julkisesti häpeällisen koomikon maanantaina, kun kuvat hänestä huijaamassa Katya Jonesia keskellä katua latautuivat nettiin lauantai -iltana.



Häntä lyötiin lyhyen anteeksipyyntönsä vuoksi, jossa hän ei maininnut viiden vuoden elossa olevaa tyttöystäväänsä, ja sanoi, että kameraan jäänyt suudelma oli 'kertaluonteinen humalainen virhe, josta olen todella pahoillani'.



Pubin vakituiset väittävät, että Katya Jones ja Seann Walsh suutelivat useita kertoja

Tuolloin Katya - joka on naimisissa Strictly's -koreografin Neil Jonesin kanssa - sanoi, että hänen avioliittonsa oli kallista.

derek acorah olen julkkis

Mutta nyt on väitetty, että Seann ja Katya aloittivat useamman kuin yhden risatennispelin - ja heidät todella nähtiin juomassa hiljaisessa Lontoon keskustan pubissa joka ilta viikon ajan ennen kuin he joutuivat intohimoiseen myöhäisillan syleilyyn.



'' Katya ja Seann tulivat pubiin joka ilta joka viikko noin kello 21.30 '', yksi vakituinen The Duke of York pubissa Marylebonessa kertoi Aurinko ja lisäsi, että kumpikaan heistä ei käyttänyt kuntoiluvälineitä tullessaan paikalle.

- He näyttivät normaalilta parilta - todella viihtyisältä muiden kanssa ja olivat varsin kosketeltavia toistensa kanssa baarissa. Kukaan ei tiennyt, keitä he olivat, ja he todella pitivät itsensä salassa ja päättivät istua ulkona. '



onko Kate synnyttänyt vielä

Hänen tyttöystävänsä jätti Seannin roskiin, kun räjähtävät kuvat putosivat (Kuva: David Dyson/)

Todistaja lisäsi: 'He keskustelivat syvästi ja näyttivät todella toisiltaan pysähtyen suutelemaan muutaman kerran.

'He eivät todellakaan näyttäneet olevan huolissaan siitä, että kukaan näkisi heidät, mutta he erottuivat, koska se on paikallinen juoppo ja kaikki tuntevat kaikki.'

Kuva, jossa he kaksi nauravat ja juttelevat yhdessä ulkopöydän ääressä, näyttää osoittavan, että heillä on yllään erilaiset vaatteet kuin järkyttävissä napsahduksissa.

Seannin toiveikas anteeksipyyntö ei voittanut hänelle enää faneja

Seannin kaveri on kuitenkin kertonut NEWSAM Onlineille, että he eivät usko, että pubilähteet todella näkivät Seannin ja Katyan suutelevan muissa yhteyksissä.

'Se on vain täyttä spekulaatiota niin sanotuilta pubin ihmisiltä, ​​jotka näkevät heidät koko viikon ajan', ystävä sanoi.

mitä 129 tarkoittaa

NEWSAM Online on ottanut yhteyttä Seannin ja Katyan edustajiin kommentoidakseen.

Seann ja Katya esiintyivät ensimmäisen kerran julkisesti Kissgaten jälkeen anteeksipyynnön kera Strictly: It Takes Two -tapahtumasta keskiviikkoiltana.

Katya väitti, että hänen avioliittonsa oli 'hyvä'. seurattuaan suudelmaansa Seannin kanssa (Kuva: BBC)

'Minä en ole se henkilö, jona minua kuvataan', hän kertoi Zoe Ballille ja vaati, että hänen ja Rebeccan suhteessa oli halkeamia jo ennen kuin hän petti.

parhaat budjettiälypuhelimet 2017 uk

- Luulen ensinnäkin, että minun ei olisi pitänyt puhua tästä julkisesti, mutta minusta tuntuu, että minun on pakko.

Tein virheen, josta olen erittäin pahoillani - pahoitteluni aiheuttamastani vahingosta. Et koskaan ajattele vahingon laajuutta, jonka aiot tehdä, hetkessä tiedät tekemäsi virheen. '

Mutta häntä pahoinpideltiin ylimielisen & apos; vastauksia ja siitä, että hän ei pyytänyt henkilökohtaista anteeksipyyntöä entiseltä.

Pari esiintyy tiukasti tänä viikonloppuna (Kuva: Instagram)

Tällä hetkellä pari tanssii lauantain esityksessä.

eleanor wilson opettaja bristol

He ovat valmistautuneet tanssimaan Charlestonia - upea numero, joka ei edellytä, että kumppanit koskettavat toisiaan samalla tavalla kuin tango tai samba.

Mutta Seann on nyt vedonvälittäjä & apos; suosikki, joka äänestetään pois sunnuntai -illan tulosten mukaan, kun julkinen mielipide häntä kohtaan muuttui dramaattisesti.

*Strictly Come Dancing palaa huomenna klo 18.40 BBC1: ssä

Katso Myös: