Salainen valikkohakkerointi, joka voi nopeasti seurata Just Eat -tilaustasi ennen kaikkien muiden - tässä on, miten se tehdään

Noutoruoat

Horoskooppi Huomenna

Koodisana parantaa nälkäisiä ihmisiä ympäri maata(Kuva: Getty Images Europe)



Ne meistä, jotka ovat nälkäisiä, tietävät aivan liian hyvin siitä, kuinka paha se voi olla. Itkuista, koska et löytänyt suosikkikenkiäsi, ja antaa sivusilmä jollekin, koska he kävelevät kadulla liian hitaasti. Tutkijat ovat jopa vahvistaneet, että se on todellinen tila.



Mutta ajat voivat olla muuttumassa takeaway -jättiläisinä Syö on juuri ilmoittanut kannustavansa asiakkaita kirjoittamaan sanan 'ripustin' kommenttikenttään, kun he tilaavat sovelluksen kautta varoittaakseen ruokatoimittajia hätätilanteesta.



Yhtiön kerrotaan myös tutkivan tilausten priorisointia seuraamalla nopeasti 'ripustimella' merkittyjä tilauksia kommenttiosio, Tämä tarkoittaa sitä, että vakavasta 'ripustimesta' kärsivät voidaan lisätä ensisijaisten toimitusten luetteloon tulevaisuudessa.

Salainen koodi on sama kuin uutinen, että sandwich -kuninkaat Subway ovat nyt Just Eatissa (Kuva: Getty Images Europe)

Yli 28 900 ravintolaa varoitetaan nälkäisen asiakkaan hoitamisesta antamalla ohjeita varoitusmerkeistä, kun Pohjois-Carolinan yliopiston tuore tutkimus vahvisti, että 'ripustin' aiheuttaa ärtyneisyyttä.



Just Eatin tiedottaja kommentoi: Tiedämme, että take away -kuljettajat ovat ripustimen etulinjassa, he kohtaavat päivittäin kasvokkain asiakkaiden kanssa, jotka ovat kaikkein nälkäisimpiä tai nälkäisimpiä.

108:n henkinen merkitys

Lopuksi joku, joka puhuu meidän kieltämme (Kuva: AFP)



Toivomme, että oppaamme tarjoaa heille tavan tunnistaa tärkeät ripustimen varoitusmerkit ja mitä varoa, jotta voimme auttaa torjumaan tätä äskettäin tunnistettua yleismaailmallista ilmiötä.

Lue lisää

Takeaway -tarjoukset, alennukset ja tarjoukset
Ilmainen Just Eat takeaway Ilmainen Domino -pizzatarjous 10 £ alennus Deliveroossa Ilmainen pizzan takeaway arvo 15 £

Joten kun uutta järjestelmää harjoitellaan, nälkäiset asiakkaat ympäri maata voivat kokeilla ruoansa nopeaa seurantaa kirjoittamalla kätevän koodisanan tilauksen yhteydessä kommenttikenttään.

Katso Myös: