Seksi täysikuun aikana ja muita omituisia temppuja, joita pariskunnat kokeilevat raskaustarjouksissaan

Ominaisuudet

Horoskooppi Huomenna

Pariskunnat ovat paljastaneet äärimmäisiä ponnisteluja, joihin he pyrkivät tullakseen raskaaksi, mukaan lukien hiilihydraattien vähentäminen, kasvissyöjäksi tuleminen - ja seksi täysikuun aikana.



Tutkimuksessa 2000 vanhemmista 21 prosenttia vannoi perusteettoman käsityksen, että naiset, jotka makaavat jalat ilmassa seksin jälkeen, auttavat heitä tulemaan raskaaksi.



Toiset seurasivat ovulaatiosykliään (30 prosenttia), harrastivat seksiä vain tietyssä asennossa (17 prosenttia) tai laihtuivat (13 prosenttia) yrittääkseen parantaa mahdollisuuksiaan tulla raskaaksi.



Joka kymmenes lopetti tupakoinnin, mutta vain viidennes lopetti alkoholin käytön yrittäessään tulla raskaaksi.

Monien pariskuntien on vaikea tulla raskaaksi (Kuva: Getty Images)

Hieman alle puolet (46 prosenttia) katsoi, että raskaaksi tuleminen kesti kauemmin kuin he uskoivat sen menevän, ja 45 prosenttia koki, ettei se koskaan tapahtuisi heille.



Susanne Bisinotto, tutkimuksen tilaaja Vitabiotics Pregnacare Conceptionista, sanoi: 'Siellä on paljon neuvoja raskaaksi tulemiseen, eivätkä kaikki ole täysin totta.

– Raskauden yrittäminen voi olla stressaavaa ja vaikeaa aikaa monille pariskunnille, varsinkin jos se kestää kauemmin kuin he uskoivat.



'Tosiasioiden erottaminen fiktiosta auttaa sinua tuntemaan olonsa tietoisemmaksi ja toivottavasti luomaan sujuvamman matkan raskaaksi tulemiseen.'

Pariskunnat sanoivat tehneensä muutoksia seksielämäänsä toivoen lisäävänsä hedelmällisyyttä (Kuva: Getty Images/Westend61)

Tutkimuksessa todettiin myös, että vaikka joka viides ei usko vanhojen vaimojen tarinoiden ja temppujen vaikuttaneen mitenkään, 54 prosenttia on vakuuttunut, että he auttoivat heitä raskaaksi tulemisessa.

Ja 19 prosenttia seurasi tarkoituksella kaupunkien myyttejä yrittääkseen parantaa mahdollisuuksiaan tulla raskaaksi, vaikka 60 prosenttia myönsi, että heidän kumppaninsa valitti siitä.

Melkein yhdeksän kymmenestä päätyi jopa väittelemään asiasta.
Yli kolmannekselle annettiin myös vinkkejä ja vinkkejä raskauden todennäköisyyden lisäämiseen.

lordi colin ivar campbell

Mutta vaikka 13 prosenttia heistä piti niitä hyödyllisinä, loput pitivät niitä 'ärsyttävänä'.

Sen sijaan 16 prosenttia kääntyi omien vanhempiensa puoleen saadakseen neuvoja yrittäessään tulla raskaaksi ja 15 prosenttia parhaan ystävänsä luo.

Toiset kääntyivät lääkärin puoleen (20 prosenttia), toiset, joilla on lapsia (8 prosenttia) ja kertoivat huolensa verkossa (12 prosenttia).

Raskaaksi tuleminen voi olla erittäin vaikea haaste joillekin naisille (Kuva: Getty Images/iStockphoto)

Kävi myös ilmi, että vastaajien keski-ikä sai esikoisensa 27-vuotiaana, ja 80 prosenttia uskoi tämän olevan myöhempi kuin edellisillä sukupolvilla.

Mutta vaikka joka viides sanoi, että heidän ensimmäinen lapsensa oli vaikein tulla raskaaksi, 20 prosenttia koki, että he kamppailivat eniten tullakseen raskaaksi toisen lapsensa kanssa.

OnePollin kautta tehdyssä tutkimuksessa havaittiin, että yrittäessään tulla raskaaksi keskimääräinen pari harrasti seksiä viisi kertaa viikossa, ja yksi 20:sta myönsi harrastaneensa sitä vähintään 14 kertaa viikossa - kahdesti päivässä.

Vaikka 24 prosenttia koki, että heidän matkansa raskaaksi tulemiseen ei ollut sujuvaa, ja 14 prosenttia kääntyi IVF-hoitoon.

Gwenda Burns, hyväntekeväisyysjärjestön Fertility Network UK, joka on Pregnacaren kumppani, toimitusjohtaja, sanoi: 'Riippumatta parin kokemuksesta hedelmällisyysongelmista, yksi yhteinen asia heille on tuen ja neuvojen tarve käytännöllisellä ja tunnetasolla.

'Yksellä kuudesta pariskunnalla Yhdistyneessä kuningaskunnassa on hedelmällisyysongelmia.

'Fertility Network UK on maan johtava potilaskeskeinen hedelmällisyyden hyväntekeväisyysjärjestö. Olemme täällä tarjotaksemme ilmaista ja puolueetonta apua, tukea, neuvoja ja ymmärrystä kaikille hedelmällisyysongelmista kärsiville - et ole yksin.'

Löydösten perusteella Vitabiotics Pregnacare Conception on koonnut tietokilpailun testatakseen ihmisten tietämystä hedelmöittymisestä, johon voit tutustua tässä.

Raskaus

20 parasta asiaa, joita pariskunnat yrittivät tulla raskaaksi

1. Seurattu ovulaatiosykli
2. Jalkojen nostaminen seksin jälkeen 'antaa painovoiman auttaa'
3. Otettu vitamiinilisää
4. Lopetti juomisen
5. Harrastanut seksiä useita kertoja päivässä
6. Harrastanut seksiä tietyssä asennossa raskauden mahdollisuuden maksimoimiseksi
7. Harrastanut seksiä vain 'ovulaatioikkunasi' aikana
8. Laihduttanut
9. Lopetti tupakoinnin
10. Juo enemmän vettä
11. Leikkaa pois kofeiini
12. Aloitti harjoitusohjelman
13. Rukoili
14. Leikkaa pois hiilihydraatteja
15. Lopetti lihan syömisen
16. Syönyt isompia aamiaisia
17. Leikkaa suklaa pois
18. Harrastanut seksiä täysikuun aikana
19. Aloitti meditoinnin
20. Leikkaa pois maitotuotteet

james desmond lloyd nyt
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: