Serena Williams ja Andy Murray marssivat Wimbledonissa legendan kasvaessa

Tennis

Horoskooppi Huomenna

Yhteistyö paikallisen sankarin Murrayn kanssa tupla -ottelussa tekee amerikkalaisesta kunniabrittin(Kuva: Reuters)



Toinen päivä, joka kuului Serena Williamsille, ja toinen Wimbledon, joka saattaisi kuulua Serena Williamsille.



Toki Ison -Britannian kansallisella tennisaarteella oli onnellinen rooli siinä, mutta tiistaina Center Courtissa oli kyse naisesta, joka uhmaa edelleen vuosia ja joka on ollut hallitseva voima täällä kahden vuosikymmenen ajan.



laura anderson rakkaussaari

Andy Murray, kaikki nyrkkipumput ja möly, rakasti jokaista hetkeä viihdyttävästä voitosta toisella kierroksella sekoitetussa tuplassa Fabrice Martinia ja Raquel Atawoa vastaan, hymyilevä Serena lisäsi iloisesti juhlaan.

Eniten tyydytystä on kuitenkin antanut hänelle se, miten hän taisteli tiensä toiseen Grand Slam -turnauksen välieräfinaaliin, jossa hän voitti aiemmin päivällä ankarasti 6-4 4-6 6-3 amerikkalaisen Alison Risken.

Williams on itse asiassa naisten alin jäljellä oleva siemen. tasapeli, mutta harvat lyövät vetoa häntä vastaan ​​nyt (Kuva: Reuters)



Tämän erityisen, paljon tärkeämmän tehtävän suorittamisessa oli kallisarvoista hymyä.

Kun hän vaeltaa pahantahtoisesti tuomioistuimen ympärillä vakavassa sinkkutilaansa, Williams ei ehkä leikkaa kaikkein huolettomia hahmoja, mutta tunnelmallisen pinnan alla on urheilija, joka on rauhassa urheilun asemansa kanssa, ja hänen uskomattomat saavutuksensa ovat jo täyttyneet.



Ja ne ovat uskomattomia.

Hän on voittanut 23 Grand Slam -mestaruutta - yhden lisää ja hän tasoittaa Margaret Courtin kaikkien aikojen listan kärkeen. Heitä hänen kaksinkertainen escapades ja se on 39 otsikot.

jacqueline jossa husband cheat

Hänellä on 342 voittoa Grand Slam -tapahtumissa, ja hänellä on eniten kaikista avoimen aikakauden naisista tai miehistä.

Kahdeksas Wimbledonin kruunu nostaisi hänet Steffi Grafin edelle ja vain yhdeksänkertaisen mestarin Martina Navratilovan taakse.

Tämä Williamsin ja Murrayn unelmajoukkue voi olla lyhytikäinen - he tapaavat seuraavaksi parhaat siemenet (Kuva: Reuters)

Jos hän pääsee ohi Barbora Strycovan, hänestä tulee pian hänen 38. syntymäpäivänsä, hänestä tulee vanhin nainen, joka on päässyt Wimbledonin kaksinpelin finaaliin.

murray bruce ken bruce

Ja Serenan mukaan ikä on tuonut tyyneyttä, vaikka hän tekisi poliisille 10 000 punnan sakon, joka vahingoitti tuomioistuinta käytännössä täällä, ja vaikka hän on nyt, pitkässä aikakauslehtihaastattelussa, myöntänyt tuntevansa pakotusta käydä terapeutilla kamppaillessaan selviytyä viime vuoden US Openissa tapahtuneesta romahduksesta.

Hän selitti: Tunsin varmasti paljon enemmän painetta vanhetessani. Nyt kun olen vanhempi, tunnen hieman vähemmän paineita. Olen niin tosissani. Tunsin ehdottomasti painetta, kuten ei niin paljon nuorempana ja sitten vanhempana, kyllä.

Mutta nyt tuntuu siltä, ​​että olen tehnyt kaiken tarvittavan. Kuten minulla on ollut ura, joten en tunne paineita enää yhtä paljon.

Siksi hän ei hämmentynyt, kun Riske otti toisen erän lähettääkseen puolivälieränsä päättäjäksi.

Lue lisää

Urheilun huipputarinoita
F1 vahvistaa kaksi ensimmäistä Covid-19-positiivista Glorious Goodwood testattava faneille Stewart kiistää, että F1: llä olisi suuri rasismi McGregor huutaa Pacquiaoa

Naisten arvonnassa jäljellä olevista kolmesta siemenestä Williams on itse asiassa alin - mutta se olisi rohkea henkilö, joka vastustaa häntä keräämästä toista Venus Rosewater -astiaa. Ja voitettuaan Max Mirnyin kanssa 21 vuotta sitten, ehkä hän kerää toisen sekamelinpelin tittelin täällä Wimbledonissa.

enkeli numero 777 tarkoittaa

Kuitenkin kuinka pitkälle Williams -Murray -yhdistelmä etenee - ja nyt he kohtaavat huippusiemenet Bruno Soares ja Nicole Melichar - se on hauskaa niin kauan kuin se kestää.

Kun hänelle kerrottiin, että Williams oli päättänyt nimetä parin Murenaksi, Murray hymyili: Serena on pomo, joten kaikki mitä hän sanoo, menee.

Ja pomo nautti selvästi kunnia -brittinä olemisesta jonkin aikaa ja sanoi yksinkertaisesti: minulla on hauskaa.

Mitä tulee tärkeisiin asioihin, lisää historiaa merkittävälle urheilijalle odottaa.

Katso Myös: