Merkkejä Kate Middletonin ja Meghan Marklen halkeilusta nähneet varhain, kuninkaallinen asiantuntija väittää

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Jännitys Kate Middletonin ja Meghan Marklen välillä alkoi näkyä suhteensa alussa, kuninkaallinen asiantuntija on väittänyt.



Tarinoita herttuatarien välisestä erosta on levinnyt tiedotusvälineissä vuosien ajan.



Kuninkaallinen asiantuntija Emily Andrews on ehdottanut, että entinen näyttelijä toivoi, että hänen suhteensa Kateen kukoistaa, mutta halkeamat osoittivat pian.



Hän kommentoi tulevaa ohjelmaa Meghanin 40 -vuotispäivän kunniaksi Päivän tähti raportoitu.

Emily sanoi Channel 5: n Meghanissa 40 -vuotiaana: 'Tässä oli kaksi naista, molemmat ulkopuolisia, jotka menivät naimisiin kuninkaalliseen perheeseen ja asuivat samassa kompleksissa Kensingtonin palatsissa - tietysti he ovat parhaita.

Sisarukset seisovat Buckinghamin palatsin parvekkeella Trooping The Color 2018 -tapahtuman aikana

Sisarukset seisovat Buckinghamin palatsin parvekkeella Trooping The Color 2018 -tapahtuman aikana (Kuva: Getty Images)



Ja itse asiassa Meghan tunsi sen. Hän uskoi useille ystävilleen, että hän toivoi, että Kate auttaisi häntä sopeutumaan kuninkaalliseen elämään, mutta halkeamat alkoivat näkyä aikaisin.

Crystal Palace -jalkapalloseura

- Kulissien takana Meghan tunsi olonsa hieman hämmentyneeksi. En ole varma, ymmärsikö Kate koskaan.



'William oli sanonut Harrylle ennen kuin he menivät kihloihin: & quot; Ei tarvitse kiirehtiä tätä. Sinulla on koko maailma maailmassa. Et tunne häntä niin hyvin, & apos; ja luulen, että se asettaa siemenet. '

Pari tapasi ensimmäisen kerran Kensingtonin palatsissa alkuvuodesta 2017, mutta vuoteen 2018 mennessä huhut jakautumisesta alkoivat pyöriä.

Tilaa päivittäinen uutiskirjeemme saadaksesi ajan tasalla kaikki tärkeät tiedot osoitteessa www.NEWSAM.co.uk/email .

Kirjailija Tom Quinn sanoi: ”Meghan ja Kate tulivat alun perin erittäin hyvin toimeen, mutta ovat hyvin, hyvin erilaisia.

'Kate haluaa tehdä asioita hiljaa, hän haluaa noudattaa sääntöjä, hän ottaa neuvoja - Meghan on paljon jyrkempi hahmo, joka halusi tehdä asiat omalla tavallaan, joten tämä aiheutti halkeamia.'

Raportoitu halkeama kasvoi vain ennen Harryn ja Meghanin häitä Windsorin linnassa toukokuussa 2018.

Tuolloin kerrottiin, että Meghan jätti Katen kyyneliin peräkkäin kukkaistytöistä.

Prinssi Harry, Meghan Markle ja Oprah Winfrey

Meghan Markle kertoi Oprah Winfreylle, että Kate oli saanut hänet itkemään ennen häitään, kun tiedotusvälineet kertoivat päinvastaista (Kuva: Harpo Productions/Joe Pugliese v)

Sussexin herttuatar väitti kuitenkin Oprah Winfreyn pommihaastattelussa, että hänet alennettiin 'kyyneliin' kommentilla, jonka Kate esitteli ennen häitään.

Meghan väitti keskustellessaan Oprahin kanssa, että palatsi tiesi, että raportit olivat epätarkkoja.

Megrah sanoi Oprah-haastattelussa: 'Kysymys oli oikea kukka-tyttöjen mekkoista, ja se sai minut itkemään ja satutti todella tunteitani, ja ajattelin kaiken muun kontekstissa, joka tapahtui noina päivinä häissä, että ei ollut järkevää olla tekemättä vain sitä, mitä kaikki muut tekivät.

Hän lisäsi: 'En usko, että [Kate] on oikeudenmukaista päästä yksityiskohtiin, koska hän pyysi anteeksi ja minä annoin hänelle anteeksi.'

Samassa haastattelussa hän sanoi: ”Kaikki toimielimessä tiesivät, että se ei ollut totta. En jaa sitä Kate -teosta ollakseen millään tavalla halventava häntä kohtaan. Toivon, että hän haluaisi asian korjaavan. '

Lokakuuhun 2018 mennessä kun Harry ja Meghan olivat kiertäneet Etelä -Tyynellämerellä, kuninkaalliset kotitaloudet jakautuivat ja sussexit muuttivat pois Kensingtonin palatsista.

William ja Harry paljastavat edesmenneen äitinsä prinsessa Dianan patsaan aiemmin tässä kuussa

William ja Harry paljastavat edesmenneen äitinsä prinsessa Dianan patsaan (Kuva: POOL/AFP Getty Imagesin kautta)

Vuonna 2019 Sussexin herttua ja herttuatar perustivat myös oman hyväntekeväisyyssäätiönsä poistuttuaan yhteisestä kuninkaallisesta säätiöstä, johon he olivat kuuluneet Williamin ja Katen kanssa.

Vuoden 2020 alussa Harry ja Meghan erosivat vanhemmista kuninkaallisista ja muuttivat Kanadaan ennen kuin he asettuivat Kaliforniaan, missä he kasvattavat nyt kahta lastaan ​​- Archiea ja Lilibetiä.

Kuninkaalliset veljet ovat kokoontuneet vain muutaman kerran tänä vuonna, prinssi Philipin hautajaisissa ja patsaan paljastamisessa äidilleen, prinsessa Dianalle, Kensingtonin palatsissa 60 -vuotispäivänään.

Katso Myös: