Siirry sivuun, Jason Statham! Katso tämä ROBOTTI naulaa pullonkorkkihaasteen

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

From Jason Statham Mariah Careylle, tässä kuussa monet julkkikset ovat kokeilleet kätensä viimeistään virus trendi - pullonkorkkihaaste.



Haasteessa ihmiset yrittävät lyödä pullon yläosasta löysää kantta pyörähdyspotkulla.



Vaikka tämä saattaa kuulostaa melko suoraviivaiselta, käytännössä se vaatii yllättävän paljon taitoa.



Nyt, a robotti on kokeillut Bottle Cap Challengea MIT:n Computer Science & Artificial Intelligence Laboratoryn (CSAIL) tutkijoiden avulla.

säästä Britannian rahaa puhelinkeskus

Robotti on kokeillut Bottle Cap Challengea MIT:n Computer Science & Artificial Intelligence Laboratoryn (CSAIL) tutkijoiden avulla. (Kuva: MIT/CSAIL)

Robotti, nimeltään Baxter, on suunniteltu heijastamaan lihaksen liikkeitä, joita ihminen tekee tarkkailemalla hauislihasta.



Baxterilta puuttuu jalkoja, mikä tarkoittaa, että hän ei valitettavasti voi tehdä potkua, vaan sen sijaan heilauttaa taitavasti pullon korkin irti robottikädellään.

Videolla voidaan nähdä tutkija Joseph DelPreto pitävän käsissään pieniä antureita robotin seisoessa häntä vastapäätä.



Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt
Robotit

Kun herra DelPreto nostaa kätensä, anturit havaitsevat hermosolujen laukeamisen. Nämä tiedot välitetään sitten Baxterin algoritmiin, jolloin robotti voi matkia liikettä.

Daniela Rus, CSAILin johtaja, selitti: Lihassignaalien käyttäminen kommunikointiin tekee robotista melkein oman jatkeesi, jota voit ohjata sujuvasti.

Vaikka Bottle Cap Challenge on yksinkertaisesti hauska, tällä liikkeen peilauksella voi olla tärkeitä käyttötarkoituksia tulevaisuudessa.

DelPreton mukaan Baxter voisi auttaa valmistus- ja rakentamisasetuksissa tai jopa avustajana ympäri taloa.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: