Yksinkertainen, läpinäkyvä ja massiivisesti kallis - vallankumouksellinen uusi 118 118 -luottokortti, joka lupaa parantaa luottoluokitusta

Luottokortit

Horoskooppi Huomenna

'Haluatko luottokortin, 118?'(Kuva: PA)



Kun ajattelet 118 118: aa, luulet todennäköisesti pari viiksikkäistä juoksijaa, jotka lupaavat auttaa sinua löytämään tarvitsemasi puhelinnumerot.



ray x -tekijä

Tuotemerkkien edetessä siitä tuli varsin tehokas, kun siitä tuli tunnetuin hakemistotiedon tarjoaja yli kymmenen vuotta sitten.



Mutta nyt 118 118 Rahaa on siirtymässä luottokorttimarkkinoille tarjoamalla kortin, joka toimii tilausperusteisesti.

Luottokorttisi vastineeksi maksat yhden kiinteän kuukausimaksun. Tämän maksun koko vaihtelee saamasi luottorajan koon mukaan. Joten 250 punnan rajalta maksu on 8 puntaa, 500 punnan rajalta se nousee 14 puntaan ja koko 1200 punnan kohdalla se hyppää 17 puntaan kuukaudessa.

Kuukausimaksua vastaan ​​sinun ei kuitenkaan tarvitse koskaan maksaa korkoa saldostasi, eikä myöskään peritä lisämaksuja esimerkiksi maksuviivästyksistä, rahansiirroista pankkitilillesi tai kortin käytöstä ulkomailla.



Ajatuksena on, että kun luottokelpoisuutesi paranee, sinulle tarjotaan luottorajan korottamista.

Yksinkertainen, läpinäkyvä… ja TODELLA kallis

Aina ei ole selvää, kuinka paljon luottokortilla lainaaminen maksaa.

Aina ei ole selvää, kuinka paljon luottokortilla lainaaminen maksaa. (Kuva: PA)



James Poole, 118 118 Money -markkinointipäällikkö, sanoi, että kortti on suunniteltu tarjoamaan lainanottajille läpinäkyvää ja yksinkertaista luottoa, ja ollakseni rehellinen, hän ei ole väärässä.

Tällaisen tilausmallin avulla lainanottajat tietävät tarkalleen, mitä he maksavat kuukausittain lainaamisestaan.

oz munchkinsin velho

Se on varmasti paljon selkeämpää kuin silloin, kun lainaat perinteisellä luottokortilla - jos lainaat 1 000 puntaa luottokortilla, jonka todellinen vuosikorko on 17%, tiedätkö, mitä se maksaa sinulle jokaisesta korosta joka kuukausi?

Mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että lainausvaihtoehtojen myötä kortti on valtavan kallis.

Jos sinulle annetaan 1 200 punnan luottoraja, kortin käyttäminen vuodeksi maksaa sinulle 204 puntaa, vaikka olisit oppikirjaesimerkki suuresta lainanottajasta ja maksat menosi ajoissa joka kuukausi.

milloin marilyn monroe kuoli

Luottotietojesi rakentaminen ei tarvitse maksaa penniäkään

On monia kortteja, jotka on suunniteltu auttamaan ihmisiä, joilla on huonot luottotiedot, mutta ne eivät välttämättä maksa sinulle omaisuutta.

On monia kortteja, jotka on suunniteltu auttamaan ihmisiä, joilla on huonot luottotiedot, mutta ne eivät välttämättä maksa sinulle omaisuutta. (Kuva: Getty)

Tämä kortti on tarkoitettu ihmisille, joilla on huono luottokelpoisuus ja jotka haluavat parantaa sitä.

Se on ongelma, jonka monet britit kohtaavat - heillä on siellä muutamia mustia jälkiä, ja yhtäkkiä suuret lainanantajat eivät halua koskea niihin.

Mutta on olemassa paljon muita kortteja, jotka on suunnattu juuri tälle markkina -alueelle ja jotka voivat parantaa luottotietojasi asettamatta sinulle takaisin 200 puntaa vuodessa.

Vaikka näillä korteilla on paljon korkeammat korot kuin markkinoiden parhailla korteilla, niiden ei tarvitse itse maksaa mitään. Jos maksat saldosi kokonaan kuukausittain, sinulta ei peritä lainkaan korkoa - ei ole väliä onko kortin korko 17% vai 47%.

Lue lisää

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää luottotiedoista
Kuinka parantaa luottoluokitusta Tarkista luottotietosi ilmaiseksi 5 luottotietojen myyttiä Mitä pankit näkevät, kun haet lainaa

Vain jos et maksa koko saldoa, sinulta veloitetaan korkoa jäljellä olevasta saldosta.

Joten jos haluat käyttää luottokorttia luottotietojesi auttamiseen ja tyhjennät saldosi mielellään joka kuukausi, sinun on parempi mennä kaltaisten Aqua Advance tai Capital One Classic Complete .

Voit parantaa luottotietosi tilaa, eikä sen tarvitse maksaa sinulle mitään korkomaksuista, merkintäkustannuksista tai muista maksuista.

matt smith prinssi Philip

Lue lisää

Uudet työkalut tekevät sinusta rikkaamman
Ilmainen tietokilpailusovellus, joka maksaa 7500 puntaa 9 uskomatonta matkarahasovellusta 10 ilmaista sovellusta, jotka voivat säästää 100 puntaa Jaa tavarasi ja ansaitse vakavaa rahaa

Tallenna ja vahvista luottotietojasi

Itse asiassa voit nyt antaa luottotiedoillesi auttavan käden säästämällä rahaa joka kuukausi.

Tämä johtuu uudesta Loqbox -nimisestä yrityksestä. Ideana on, että sitoudut säästämään tietyn summan joka kuukausi vuoden ajan.

Sen perustamisen ansiosta - olet 'ostamassa' Loqboxia - tätä sitoumusta pidetään pääasiassa velan takaisinmaksuna. Tämän seurauksena luottolaitokset näkevät joka kuukausi panostamasi rahat samalla tavalla kuin luottokorttimaksut, ja tekemällä siitä lisäät luottotietojasi.

Sitten näiden 12 kuukauden lopussa Loqbox auttaa sinua avaamaan pankkitilin tai säästökaupan rahoillesi, ja voit myös nostaa rahat milloin tahansa, jos haluat.

Katso Myös: