Sky-asiakkaat voivat nyt saada Netflixin ilmaiseksi – näin

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Kaikille, jotka ovat jo maksaneet kerran omasta Taivas tilaus ja toisen kerran Netflix ...peliä muuttava uusi tarjous on juuri julkaistu.



Kuten nyt voit saada Skysi ja Netflixisi kaikki yhdessä paikassa Sky Q:ssa vain 25 puntaa kuukaudessa - täsmälleen sama hinta kuin tavallinen Sky Q -tilaus.



taylor swift ja calvin harris lähtevät asunnosta

Uusi 25 punnan kuukausipakettisopimus tarkoittaa, että tavallisesta Netflix (HD) -tilistäsi tavallisesti maksamasi 8,99 puntaa on nyt täysin ilmainen.



Julkaistu tänään (18. lokakuuta) Sky-sivustolla, alennustapahtuman päätyttyä sama yhdistelmätilaus maksaa sinulle 9 puntaa enemmän eli yhteensä 34 puntaa kuukaudessa.

Äärimmäinen television katselukokemus

Orlando Bloom -melolautailu

Se on kaikkien uusien ja nykyisten asiakkaiden saatavilla, mutta vain rajoitetun ajan, ja se sisältää Sky Entertainmentin ja Netflix Standard (HD).



Kuukausimaksujesi yhdistämisen lisäksi Netflix on nyt täysin integroitu Sky Q -alustalle, joten sinun ei tarvitse käynnistää erillistä sovellusta, eikä sinun tarvitse rekisteröityä uudelleen Netflixiin, sillä voit vain yhdistää olemassa olevan tili ja profiilit uuteen Sky Q -tilauksesi.

Vaikka voit silti katsoa Netflixiä tavalliseen tapaan sovelluksessa, sinun on rekisteröitävä täysi 18 kuukauden tilaus ja maksettava alkumaksu. 20 puntaa perustamismaksu Sky Q -boksillesi.



Säästä itsellesi 9 puntaa kuukaudessa

iphone 12 väriä uk

Sopimus on kaikkien uusien ja nykyisten jäsenten saatavilla, ja rajoitetun ajan tarjous sisältää pääsyn Sky Entertainmentiin, jossa on yli 1 000 esitystä, mukaan lukien Sky Originals, kuten Chernobyl, Brassic, Katariina Suuri ja Temple, sekä eeppiset Netflix Originals, kuten Stranger. Asiat, Top Boy ja The Crown.

Voit myös katsella Skysta yli 500:aa laatikkosarjaa HD-tarkkuudella, mukaan lukien kriitikoiden ylistämä Succession ja Sharp Objects – juuri sopivasti pimeiden öiden ja kylmän talven aikana.

Katso Myös: