Sky on juuri lisännyt uuden ILMAISEN urheilukanavan TV -pakettiisi - tässä sinun pitäisi tietää

Sky Sports

Horoskooppi Huomenna

Vadaine Oliver (York City FC) ja Darius Charles (AFC Wimbledon) hyppäävät pallon eteen

Sky Sports Mix tarjoaa keskimäärin viisi tuntia live -toimintaa joka päivä ensimmäisen kuukauden aikana(Kuva: Rex -ominaisuudet)



Broadcast -jättiläinen Sky on juuri lanseerannut uuden tv -kanavan kaikille niille, jotka jäivät väliin vuoden 2016 urheilukesästä - ja se on kaikkien asiakkaiden saatavilla - ilman lisämaksua.



isoveli ehdokkaat 2014

Uusi kanava, joka tulee viisi kuukautta maaliskuun Sky -hinnankorotuksen jälkeen, lupaa avata ikkunan Sky Sportsin näyttämille hämmästyttäville tapahtumille joka päivä ja tuoda valoa urheiluun, jota ei aiemmin nähty televisiossa.



Saatavilla kanavalla 407 Sky Sports News HQ: n vieressä ja edelleen Sky Go verkossa , se tarjoaa keskimäärin viisi tuntia live -toimintaa joka kuukausi - ja 16 eri urheilulajia, jotka katettiin tuona aikana, alkaen kriketistä tällä viikolla ja livenä Made In Denmark European Tour Golf.

Real Madrid, rugby -maailmanmestari Uusi -Seelanti ja Belgian Grand Prix otsikoivat viikonloppuna suuren suuren urheilulajin, johon kuuluu myös perjantai -iltana EFL Sky Bet Championship -ottelu Burton Albionin ja Derby Countyn välillä - kaikki saatavilla Sky TV: n asiakas .

Se sisältää myös live -urheilua ...

Ensimmäisen kuukauden aikana Sky Sports Mix tuo myös live -urheilua joka päivä, yhdeksän eri urheilulajia, mukaan lukien kriketti, rugby -unioni, rugby -liiga, golf ja jalkapallo. Lisäksi seitsemän urheilulajia esitetään suorana lähetyksenä kanavalla 407.



Sky Sportsin toimitusjohtaja Barney Francis sanoi: Tämä on jännittävä hetki Sky Sportsille, kun avaamme ikkunan miljoonille ihmisille ensimmäistä kertaa.

'' Sky Sports Mix tarjoaa miljoonille kodeille mahdollisuuden nauttia valikoimasta ensiluokkaisia ​​urheilulajeja, joita lähetämme päivittäin, ja toivomme, että tämä tarkoittaa sitä, että yhä useammat ihmiset löytävät rakastamansa lajin ja ovat innostuneita sitoutumaan entistä intohimoisemmin.



Maksaako Sky Sports Mix minulle enemmän?

Ei. Sky Sports Mix on kaikkien Sky TV -asiakkaiden, mukaan lukien Family Bundle -tilaajat, sekä tiettyjen Virgin Media -pakettien saatavilla ilman lisämaksua.

Millä kanavalla se lähetetään?

Kanava 407 julkaistaan ​​tällä viikolla, ja se kattaa Made In Denmark European Tour GolFin

Uusi kanava löytyy osoitteesta 407 Sky Sports News HQ: n vieressä. Olen käytettävissä myös Virgin Media -kanavalla 517 (507 HD -asiakkaille), mutta en BT: llä tai Freeview: llä.

Voinko katsoa Sky Sports Mixiä Sky Go -palvelussa verkossa?

Joo. Sky Sports Mixin julkaisu tarkoittaa, että Sky TV -asiakkaat voivat nauttia urheilusta suorana tai matkalla lähetystoiminnan harjoittajan mobiili -TV -palvelun kautta, Sky Go .

Lue lisää

Katso televisiosta halvemmalla
Halpa kello katsella Game of Thronesia Parhaat Netflix -vaihtoehdot Onko Amazon Prime Video sen arvoinen? Kuinka välttää Virgin Median hinnankorotus kyselyn lataus

Onko Sky TV hyvää vastinetta rahalle?

Yli 500 ÄÄNETTÄ

JOOÄLÄ

Katso Myös: