Sky Mobile lanseeraa hämmästyttävän edullisen sim-sopimuksen, joka maksaa vain 6 puntaa kuukaudessa

Sky Mobile

Horoskooppi Huomenna

Sky Mobile tarjoaa kolminkertaisen datan vain SIM-paketteja(Kuva: Getty Images)



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja



Jos haluat muuttaa puhelimesi tariffisuunnitelmaa, mutta säilytä luuri Sky Mobilen uusimmat vain SIM-hinnat saattaa olla vain sinua varten.



Asiantuntevat ostajat voivat ostaa verkosta melko kunnollisia tarjouksia jopa 6 puntaa kuukaudessa.

Nykyinen halvin Sky Mobile -paketti on 6 puntaa kuukaudessa yli vuoden mittainen sopimus - puoleen hintaan normaali 12 punnan maksu - ja sisältää 3 Gt dataa sekä rajoittamattomat puhelut ja tekstiviestit.

Käyttäjillä on lisäetuna mahdollisuus siirtää käyttämättömät tiedot seuraavaan kuukauteen sen menettämisen sijaan - ja etu kestää jopa kolme vuotta.



Ei paha niille, jotka eivät tarvitse paljon dataa kuukaudessa ja haluavat pitää puhelinlaskunsa mahdollisimman pienenä.

(Kuva: AFP)



Jokainen, joka etsii lisää kuukausitietoja, voi valita 9 Gt hintaan 12 euroa tai 10 gigatavua hintaan 15 puntaa .

Vakaville tietomarkkinoille Sky Mobile tarjoaa myös huikean 25 Gt dataa 25 puntaa kuukaudessa , rajoittamaton suoratoisto kaikille Sky TV -asiakkaille.

Aiemmin tässä kuussa tietoliikennejättiläinen tarjosi myös uskomattoman 10 punnan kuukausittaisen vain SIM-sopimuksen, joka sisälsi 10 Gt dataa rajoittamattomilla teksteillä ja puheluilla, mutta valitettavasti sopimus on päättynyt.

Olemme kuitenkin havainneet myös a stonking-vain SIM-sopimus O2: ssa joka tarjoaa 20 Gt dataa, rajoittamattomat puhelut ja tekstiviestit uskomattomalla 8 punalla kuukaudessa vuoden ajan.

Säästöt johtuvat cashback -lunastustarjouksesta, joka hyvittää tilillesi 28,80 £ määräajoin sopimuksen aikana ja alentaa kuukausimaksun 8 £: iin.

Katso Myös: