Sky Mobilen avulla voit suoratoistaa televisiota liikkeellä ollessasi syömättä datamääräsi

Sky Mobile

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: Getty)



Sky Mobile on julkistanut uuden version kellotarjouksestaan, joka tarjoaa asiakkaille rajoittamattoman suoratoiston missä tahansa Sky -sovelluksessa käyttämättä yhtä megatavua datamäärästään.



Sky Go -palvelun kaltaisten suoratoistosovellusten avulla käyttäjät voivat katsella Sky -elokuvia, TV -ohjelmia ja urheilukilpailuja tien päällä, mutta ne voivat kuluttaa valtavia määriä dataa.



Esimerkiksi yksi Game of Thronesin jakso syö 1,4 Gt dataa, kun taas täysi Premiere League -ottelu käyttää 2,7 Gt.

Kellon edellisen version avulla käyttäjät voivat ladata ohjelmia matkapuhelimeensa ja katsoa niitä offline -tilassa Sky Go Extra -ohjelman avulla.

Tämä on kuitenkin ensimmäinen kerta, kun asiakkaat voivat suoratoistaa ohjelmia missä tahansa, käyttämättä tietomääräänsä.



Tarjous kattaa suoratoiston missä tahansa Sky -sovelluksessa - mukaan lukien Sky Go, Sky Kids, Sky Sports ja Sky Cinema - ja sitä sovelletaan kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja EU: ssa verkon kattavuuden mukaan.

Asiakkaiden pääsy riippuu kuitenkin Sky TV -tilauksesta.



Jos sinulla ei ole Sky TV -pakettia, voit silti käyttää Sky -suoratoistosovelluksia, jotka eivät vaadi tilausta ilman tietojasi, kuten Sky News.

Lue lisää

MWC 2019
Nokia 9 PureView julkaistaan Huawei paljastaa taitettavan Mate X -puhelimen Sony Xperia 1 -älypuhelin julkaistaan Odotamme MWC 2019 -ilmoituksia

`` Elokuvien ja TV-ohjelmien suoratoisto liikkeellä ollessa on nyt yksi suosituimmista tavoista kuluttaa aikaa matkustettaessa tai työmatkalla '', Sky Skyn ​​johtaja Sophia Ahmad sanoo.

'' Uuden kellotarjouksemme avulla asiakkaidemme on helpompi pysyä ajan tasalla ehdottomasti katsottavan television kanssa, Game of Thronesista F1-kisoihin. ''

Uusi palvelu on hyvä uutinen Sky Mobile -asiakkaille, mutta Sky ei ole ainoa matkapuhelinoperaattori, joka tarjoaa tällaisen sopimuksen.

kim karashian seksinauha

Esimerkiksi Three Mobilella on Go Binge -niminen tarjous, jonka avulla asiakkaat, joiden suunnitelmat ovat yli 12 Gt, saavat tiedonsiirtoa ilman sovelluksia, kuten Netflix, TV Player, Snapchat, Apple Music ja Deezer.

Katso Myös: