Sky -hinnat nousevat TÄNÄÄN - Kuinka voittaa vaellus ja säästää satoja

Sky Sports

Horoskooppi Huomenna

Keskimääräinen laskukohtainen korotus on 5,1%, ja kaikki muutokset rajoittuvat vain 1 tai 2 puntaan tuotetta kohti(Kuva: Getty)



Sky nostaa hintoja miljoonille televisio-, puhelin- ja laajakaista -kotitalouksille 1. huhtikuuta alkaen.



Television ja laajakaistan hinta on nyt noussut, ja talk -asiakkaiden muutokset alkavat 1. toukokuuta 2019.



Keskimääräinen laskukohtainen korotus on 5,1%, mutta Sky sanoo, että kaikki muutokset rajoitetaan vain 1 tai 2 puntaan tuotteeseen.

'Yritämme pitää kustannukset alhaisina ja tarjota asiakkaillemme enemmän valinnanvaraa valita itselleen parhaiten sopiva paketti', Sky -tiedottaja kertoi NEWSAM Money -lehdelle.

'Tiedämme, että hinnankorotukset eivät ole koskaan tervetulleita, mutta toivomme, että asiakkaat näkevät, että innovaatiomme, loistava sisältömme ja alan johtava asiakaspalvelu tarjoavat hyvää vastinetta.'



tytöt koulupuvussa

Mikä tarkalleen muuttuu?

Lausunnossa Skyn ​​verkkosivustolla lukee: 'Sky Entertainment: 22 puntaa kuukaudessa (pm) ja uusi 18 kuukauden vähimmäisaika. Vakiohinta on voimassa, jos et kirjaudu uuteen vähimmäisaikaan tai vähimmäisajan ulkopuolelle. Vakiohinta: tällä hetkellä 25 puntaa, nousee 1. huhtikuuta 2019. ''

Kaikki tuotteet eivät nouse-Sky Sports, Sky Go, Sky Box Sets, Sky HD, Sky Voicemail, Talk International, sopimuksen mukainen Sky Cinema ja Sky Kids eivät tule nousemaan.



  • Sky Cinema kasvaa 1 punnalla 10 punnasta 11 puntaan (jos asiakas on jo tehnyt sopimuksen, se ei nouse)

  • Sky Entertainment kasvaa 2 punnalla 20 eurosta 22 euroon

  • Sky Broadband kasvaa 1 punnalla kaikissa paketeissa

  • Sky Fibre Broadband kasvaa 2 punnalla kaikissa paketeissa

  • Sky Q Multiscreen kasvaa 1 punnalla 12 eurosta 13 euroon

  • Sky Talk -iltojen ja -viikonloput nousevat 1 punnalla 4 punnasta 5 euroon

  • Sky Talk Anytime kasvaa kahdella punnalla 8 eurosta 10 euroon

'' Yksittäiset Sky -lisäykset näyttävät olevan hallittavissa, mutta monilla Sky -asiakkailla on useita elementtejä paketeissaan - joten on mahdollista saada helposti vähintään 10 punnan kuukausittainen nousu, mikä voi vahingoittaa asiakkaiden lompakkoja ', sanoi Dani Warner uSwitch.com .

Kuinka voittaa Sky -hintojen nousu

Voit ehkä säästää rahaa vaihtamalla halvempaan vaihtoehtoon (Kuva: Caiaimage)

lunta Kairossa 2013

Ensinnäkin sillä ei ole väliä, oletko lukittu sopimukseen vai voimassa olevan sopimuksen kanssa, Ofcom toteaa, että asiakkaat ovat saa lähteä aikaisin, jos palveluntarjoaja nostaa hintoja sopimuksen puolivälissä ilman ennakkovaroitusta (vaikka tämä näkyy usein usein sopimuksessasi).

Sopimuksen tekijöillä on nyt kaksi vaihtoehtoa - a) käyttää nousua neuvotella halvemmasta sopimuksesta tai b) lopettaa Sky ja viedä yrityksesi muualle.

Jos haluat lopettaa suunnitelmasi, sinun on otettava suoraan yhteyttä Sky'sin asiakaspalveluun 31 päivän kuluessa siitä, kun olet saanut ilmoituksen hinnankorotuksesta (et voi peruuttaa ilman tätä). Tarvitset tilinumerosi ja laskutustietosi, jotta voit vahvistaa tilisi.

Sky -puhelinkeskuksiin soitetaan Sky Mobile- ja Sky Talk -asiakkaille. Ota yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla 0330 041 3130 . Vaihtoehtoisesti voit valita toisen vaihtoehdon & apos; ota yhteyttä & apos; osio verkossa .

Jos sopimus on poissa, voit poistua siitä huolimatta.

'Suurin osa tuskasta tulee asiakkaille, jotka ovat irtisanoneet sopimuksen - missä he eivät ole lukittuina, jos he haluavat siirtyä toiselle palveluntarjoajalle', Warner sanoi.

'Muista, että Skyllä ​​ei ole monopolia mihinkään näistä palveluista tai sisällöstä, ja tarpeistasi riippuen saatat olla parempi vaihtaa toiseen ja mahdollisesti halvempaan palveluntarjoajaan.'

Mutta avain voi olla riitely.

Säästä jopa 690 puntaa neuvottelemalla

Milloin Mikä? puhui Sky -asiakkaille, jotka eivät olleet yrittäneet neuvotella, todettiin, että he maksoivat ja uskomattomat 690 puntaa vuodessa enemmän kuin halvin saatavilla oleva yhdistetty paketti ja 270 puntaa enemmän kuin premium -paketti, joka sisältää nopeamman laajakaistan, lisäkanavat ja Sky Sports -palvelun.

Alex Neill, mikä? Kotituotteiden ja -palvelujen toimitusjohtaja sanoi: ”Olemme jälleen havainneet, että uskollisuus ei maksa laajakaistasi ja TV -palveluasi. Ihmiset valitsevat palveluntarjoajansa usein halvan johdantotarjouksen vuoksi ja jäävät sitten sisällön tarjontaan.

Sinun ei kuitenkaan pitäisi hyväksyä huonon sopimuksen saamista, sillä on mahdollista säästää niille, jotka käyttävät aikaa neuvotella, ja vielä suurempia säästöjä vaihtaville.

Säästä vielä enemmän vaihtamalla

Voit siirtyä halpaan tarjoukseen ja saada silti premium -Sky -sisältöä NowTV: n avulla (Kuva: Joe Pepler/PinPep)

Viimeisin hinnankorotus voisi olla hyvä aika vilkaista ja katsoa, ​​onko siellä jotain parempaa kuin Sky.

Mark Pocock, kotikommunikoinnin asiantuntija paikassa www.broadbandchoices.co.uk sanoi: Jos olet Sky -asiakas, joka on tyytymätön muutoksiin, tämä on tilaisuus käydä ostoksilla nähdäksesi, mitä muita tarjouksia markkinoilla on tarjolla.

'Sinun ei tarvitse ottaa laajakaistaa ja televisiota samalta palveluntarjoajalta, eikä maksullisilla televisiomarkkinoilla ole koskaan ollut enemmän vaihtoehtoja, joten perinteiset yhden koon megapaketit eivät välttämättä ole paras hinta-laatusuhde tarve.'

Hän suosittelee, että ihmiset tekevät luettelon siitä, mitä todella katsot, ei mitä luulet katsovasi, ja valitsevat paketin sen mukaan.

skoda fabia 1.2 tsi arvostelu

Freeview -kanavilla on nyt yli 70 kanavaa, heitä iPlayer ja NetFlixin ja Amazon Primin kaltaiset kanavat, ja voit joutua maksamaan paljon vähemmän rakastamistasi esityksistä.

Ja sinun ei tarvitse edes allekirjoittaa sopimusta pitääksesi Sky -kanavat, joista pidät - voit saada Sky'n premium -sisällön käyttöösi esimerkiksi NowTV: n palveluilla muutamalla kilolla kuukaudessa ja Sky Sportsilla 33,99 puntaa kuukaudessa .

Voit lukea koko oppaamme Tässä on 5 vaihtoehtoa harkita Skyn ​​sijasta .

Lue lisää

Säästä rahaa TV -paketteissa
Sky Sports -paketti, joka on 114 £ vähemmän Voita Netflixin hinnankorotus Britit maksavat 50 puntaa kuukaudessa ilmaisesta urheilusta Alennukset laillisesta TV -lisenssimaksusta

Katso Myös: