Sky ja Virgin allekirjoittavat uuden sopimuksen jakaa kanavia, kuten Sky Sports ja Virgin Go

Virgin Media Inc.

Horoskooppi Huomenna

Virgin Media -asiakkaat voivat myös katsella Sky Cinemaa ensimmäistä kertaa Virgin TV Go -sovelluksen kautta(Kuva: Bloomberg Getty Imagesin kautta)



Virgin Media ja Sky ovat sopineet uudesta monivuotisesta kumppanuudesta, jossa kaksi maksutelevisioyhtiötä jakavat ohjelmia ja kanavia molemmilla alustoilla.



Osana laajennettua kauppaa Sky: n viihde-, elokuva- ja urheilukanavien valikoima on edelleen saatavilla Virgin Median TV-alustalla, ja Virgin-asiakkaat voivat nauttia Sky: n uudesta Ultra HD-lineaarisesta ja lisäsisältövideosta ensi vuonna .



Uusi sisältö sisältää Sky Cinema Original -elokuvia ja UHD -live -urheilua sekä Sky -alkuperäisdraamaa tilauksesta, mukaan lukien Jamestownin ja tulevan komedian Brassic, jonka pääosassa on Michelle Keegan.

Siihen ei kuitenkaan sisälly Sky Atlantic.

Uutiset seuraavat Sky: n viimeaikaista sitoutumista kaksinkertaistamaan investointinsa alkuperäiseen ohjelmointiin yhdessä Sky Studiosin, uuden oman tuotantoyhtiön, perustamisen kanssa.



Sky's Entertainment -kanavat, mukaan lukien Sky One, Sky Witness ja muut, HD -muodossa sekä NBCU -kanavat E! on Virgin -asiakkaiden käytettävissä (Kuva: PA)

NBCUniversalin kanavasarja, mukaan lukien Universal, E! ja SyFy ovat mukana kumppanuudessa, ja Virgin Media -asiakkaat voivat myös katsella Sky Cinemaa ensimmäistä kertaa Virgin TV Go -sovelluksen kautta.



Virgin Median toimitusjohtaja Lutz Schüler sanoi: ”Tämä laajennettu kumppanuus Skyn ​​kanssa todella osoittaa, että huolimatta kovasta kilpailusta meidän välillämme voimme liittyä yhteen asettaaksemme katsojat etusijalle.

'Asiakkaamme voivat nauttia suuresta TV -ohjelmien, elokuvien ja urheilulähetysten kokoelmasta, mutta nyt joustavammin ja paremman katselunlaadun ansiosta.'

Stephen van Rooyen Skystä lisäsi: 'Tämän laajennetun kumppanuuden ansiosta miljoonat ihmiset saavat nyt pääsyn satoihin Sky -laatikoihin ja uskomattomaan UHD -sisältöömme sekä kaikkeen suureen Sky -sisältöön, joka heillä oli ennen, Premier League -tapahtumasta kalusteet BAFTA-palkittuihin Sky-alkuperäisiin.

'' Tämä kumppanuus osoittaa, mitä voidaan saavuttaa, kun asetat asiakkaan etusijalle, ja se on loistava esimerkki alan yhteistyöstä. ''

Katso Myös: