Älykkäitä tapoja leikata elokuvateatterin kustannuksia - kuinka löytää 2,49 puntaa lippuja ja laukku 2 1 tarjoukseen

Elokuvat

Horoskooppi Huomenna

Sinä et

Sinun ei tarvitse kaikkia Infinity Stoneja nauttiaksesi edulliseen vierailuun kuvissa(Kuva: Disney)



Oletko jo nähnyt Avengers: Infinity War? Jos olet, et varmasti ole yksin - Marvelin uusin on lipputulojen ennätysten murskaaminen vasemmalle ja oikealle.



Ongelmana on, että matka kuviin ei ole halpa päivä. Statistan lukujen mukaan keskimääräinen elokuvalippu maksaa tänään 7,49 puntaa, kun se oli kymmenen vuotta sitten 5,05 puntaa.



Onneksi on olemassa monia yksinkertaisia ​​tapoja, joilla voit vähentää kustannuksia dramaattisesti riippumatta siitä, haluatko nähdä viimeisimmän kasinon tai arvokkaan ulkomaisen draaman.

Meerkat -elokuvat

Käytä Vertaa markkinoita -palvelua ja voit nauttia kaksi yhdestä -lipusta vuoden ajan.

Käytä Vertaa markkinoita -palvelua ja voit nauttia kaksi yhdestä -lipusta vuoden ajan. (Kuva: moniste)

Voit saada kaksi yksi vastaan ​​elokuvalippuja koko vuodeksi, kun teet ehdot täyttävän ostoksen (periaatteessa otat lainan, vaihdat energiantoimittajan tai ostat matkavakuutuksen) vertailusivuston kautta Vertaa TheMarket .



Jos et halua vaihtaa uuteen palveluntarjoajaan tai ottaa uutta korttia tai lainaa, hyvä uutinen on, että voit saada matkavakuutuksen 3,10 puntaa (testasimme yhden yön oleskelun Ranskassa).

Joten alle puoleen lipun hintaan saat kaksi yhdelle lipulle koko vuodeksi.



Lataa vain sovellus ja saat koodin, jota voit käyttää lippujen varaamiseen.

tescon polttoainetarjous 2019

Näytösten on oltava tiistaisin tai keskiviikkoisin, mutta voit hyödyntää tarjouksen useimmissa suurissa elokuvateattereissa.

Cineworld Unlimited

Katso niin monta elokuvaa kuin haluat Cineworld Unlimited -ohjelman avulla.

Katso niin monta elokuvaa kuin haluat Cineworld Unlimited -ohjelman avulla.

Cineworld tarjoaa Rajoittamaton passi , jonka avulla kortinhaltijat voivat katsella niin monta elokuvaa kuukaudessa kuin haluavat.

Passi maksaa 17,90 puntaa kuukaudessa tai 20,40 puntaa kuukaudessa, jos haluat nähdä elokuvia West Endin Cineworld -teattereissa.

Jäsenet saavat 10% alennuksen ruoasta ja juomasta, erityisistä ennakkotarkastuksista ja ilmaisista kuukausista, kun he saavat ystävän rekisteröitymään.

Sinun on maksettava hieman ylimääräistä, jos haluat nähdä elokuvan 3D -muodossa, IMAX -muodossa tai muussa erityisessä muodossa.

Se on paljon tavallisille elokuvateattereille - mutta säästät rahaa vain, jos käyt kolme tai useampia elokuvia kuukaudessa.

Odeon Limitless

Odeon on oma versio sen kanssa Rajaton passi , jonka avulla haltijat voivat nähdä kaikki haluamansa elokuvat.

Se maksaa 17,99 puntaa kuukaudessa ja nousee 19,99 puntaan kuukaudessa, jos haluat sisällyttää myös Lontoon keskustan elokuvateatterit.

Se on melko samanlainen kuin Cineworldin tarjonta - Limitless Pass sisältää 10% ruoka- ja juoma -alennukset sekä kutsut esikatsella esityksiä ja lisämaksuja, jos haluat katsoa esityksen 3D -muodossa, IMAX -muodossa tai vastaavassa.

Tässäkin varoitus on, että sinun on käytettävä sitä nähdäksesi useita elokuvia kuukaudessa, jotta saat hyvän arvon.

Curzon tarjoukset

Yleiskuva Ison -Britannian ensi -illan tunnelmasta

Yleiskuva Ison -Britannian ensi -illan tunnelmasta (Kuva: GETTY IMAGES)

Time Outin paras hinta-laatusuhde, Curzon tarjoaa erilaisia ​​tarjouksia.

Heidän peruspaketinsa hinta on 50 puntaa, sisältää 4 lippua ja lisää sitten rahaa tulevista lipuista sinulle ja ystävällesi sekä 15%: n alennuksen ruoasta, juomasta ja kotiteatteritarjonnasta.

Saat 200 puntaa (rajoitetut elokuvateatterit) tai 350 puntaa (kaikki elokuvateatterit) - tämä on 16,67 puntaa kuukaudessa - saat ilmaisen sisäänpääsyn mihin tahansa elokuvaan, jonka pidät vuoden ajan, sekä rahaa vieraalle.

Heidän huippupaketinsa ei ole halpaa - 600 tai 950 puntaa elokuvateattereista riippuen - mutta antaa sinulle kaksi lippua esitystä kohden niin monelle elokuvalle kuin haluat vuoden ajan alennusten kanssa. Saat myös ilmaisen pääsyn kaikkiin niiden järjestämiin tapahtumiin - esimerkiksi oopperan, teatteriesitysten ja muun esityksiin.

Voit nähdä täydelliset tiedot täältä .

helen mcnamara kabinettitoimisto

Viikonloppumatkat lasten kanssa

Monet suuret ketjut tarjoavat alennettuja lastenelokuvien esityksiä viikonloppuna.

Monet suuret ketjut tarjoavat alennettuja lastenelokuvien esityksiä viikonloppuna.

Jotkut elokuvateatterit tarjoavat lastenelokuvien esityksiä huomattavasti alennettuun hintaan viikonloppuisin.

Esimerkiksi kanssa Odeon Kids ja Cineworldin elokuvat nuorille hinnat alkavat 2,50 eurosta.

Elokuvanäkymä on myös Mini Mornings, jonka hinnat ovat alkaen 2,49 puntaa, kun taas Empire tarjoaa Juniors -esityksiä taskurahahinnoin.

On syytä pitää mielessä, että tarjolla olevat elokuvat ovat yleensä olleet ulkona jonkin aikaa - ne eivät ole uusia julkaisuja.

Mene maanantaina ...

Siirry ruuhka-aikoina nauttimaan edullisista lipuista.

Siirry ruuhka-aikoina nauttimaan edullisista lipuista. (Kuva: Digital Vision)

Vue Cinemas tarjoaa alennettuja hintoja, jos lähdet maanantaina. Sinun on hankittava erityinen koodi tämä sivu verkkosivuillaan , käytä tätä koodia varataksesi lippusi.

Hinta vaihtelee paikasta riippuen 3,99–4,99 puntaa per lippu.

Everyman Cinemas tarjoaa myös tarjouksen missä jäsenet voivat tuoda vieraan ilmaiseksi maanantaisin . Jäsenyys maksaa alkaen 95 puntaa vuodessa - mutta saat vähintään 7 ilmaista lippua sen kanssa.

... tai tiistaina

Vaihtoehtoisesti pääset osoitteeseen Imperiumi , jossa on Sav £ rday tiistaisin, jolloin lippuja on saatavilla noin viidelle.

Se on saatavilla kaikissa Empire -paikoissa, Ipswich -baarissa, Suttonissa ja Catterickissa.

Lue lisää

Ansaitse rahaa tavaroidesi vuokraamisesta
Ansaitsee 1200 puntaa vuodessa ajotieltä Lunastaminen varahuoneeseen Mitä voit vuokrata kotiin 10 tapaa ansaita rahaa yrittämättä

Sinemia

Sinemia kuvaa itseään yksityiseksi elokuvaklubiksi.

Maksat kuukausimaksun ja olet oikeutettu joka kuukausi tiettyyn määrään elokuvalippuja, joita se väittää voivansa käyttää missä tahansa elokuvateatteriketjussa.

Se on leikannut suunnitelmiensa kustannuksia samaan aikaan Infinity Warin käynnistämisen kanssa - kolme lippua kuukaudessa maksaa 19,99 puntaa ja kaksi lippua 14,99 puntaa.

Myynnissä on se, että voit liikkua elokuvaketjujen välillä, mutta jos käytät todennäköisesti vain Cineworldiä tai Odeonia ja käyt useammin kuin kaksi kertaa kuukaudessa, sinulla on parempi mahdollisuus saada yksi heidän jäsenyydestään.

Käytä uskollisuuspisteitäsi

Muuta kanta -asiakaspisteesi rahaksi kuponkeiksi kuponkeina.

Muuta kanta -asiakaspisteesi rahaksi kuponkeiksi kuponkeina.

Jos olet kanta -asiakasohjelman jäsen, kuten Mesi tai Klubikortti kannattaa tarkistaa, voitko muuttaa pisteesi rahaksi elokuvalippuista.

Clubcardilla voit muuntaa 4,50 £: n kuponkeja aikuisten lipuiksi Odeonissa tai Cineworldissa, kun taas Nectar -pisteet voidaan muuttaa rahaksi Vue -lipuista.

Tutustu paikalliseen teatteriin

Kannattaa katsoa paikallisen yhteisöteatterin sisältöä, koska monet pitävät elokuvanäytöksiä elokuvista, jotka ovat vasta lähteneet elokuvateatterista.

kansallinen lotto kansallinen lotto kansallinen arpajainen

Esimerkiksi Wyllyotts -teatteri Potters Barissa esitetään parhaillaan elokuvia, kuten I, Tonya ja Three Billboards Outside Ebbing Missouri.

Tarkista sairausvakuutuksesi

Käy lenkillä ja voit ostaa ilmaisia ​​lippuja.

Käy lenkillä ja voit ostaa ilmaisia ​​lippuja. (Kuva: Getty)

Elinvoima on sairausvakuutusyhtiö, joka tarjoaa palkkioita vakuutuksenottajille, jotka ryhtyvät toimiin aktiivisuuden lisäämiseksi ja terveyden parantamiseksi.

Ansaitse tarpeeksi palkintopisteitä ja voit muuntaa ne ilmaiseksi viikkolipuksi, jota voit käyttää joko Cineworldissa tai Vueessa.

Katso Myös: