SNOOKER SANKARI MURPHY JA 100 € ESCORT

Maailman Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Snooker-tähti Shaun Murphy makasi vanhan kaverin, joka ei ymmärtänyt olevansa 100 punnan tunti saattajatyttö.



Vuoden 2005 maailmanmestari, joka pelasi tämän vuoden semifinaalissa eilen illalla, kääntyi seksikkään Abigayle Tadeon puoleen avioliitonsa vaimonsa Claren kanssa.



Sitoutunut Christian Murphy, 26, ja brunette Abigayle, 25, tapasivat ensimmäisen kerran kymmenen vuotta sitten uskonnollisessa nuorisoryhmässä Irthlingboroughissa, Northantsissa.



Abigayle, joka mainostaa itseään nyt busty 36C: nä, sanoi: 'Olimme ajautuneet toisistaan ​​eroon, mutta minä katselisin uutisia ja katsoisin, miten hän pärjää.

- Shaun otti minuun yhteyttä viime vuonna, Facebookin kautta, ja vaihdoimme numeroita.

'Hän lähetti jatkuvasti vihjailevia tekstiviestejä, joissa kerrottiin, mitä hän halusi tehdä minulle.



'Hän soitti minulle hotellihuoneestaan ​​kiertueen aikana ja lähetti minulle kauniita kuvia itsestään.

- Hän halusi minun lähettävän hänelle kuvia minusta, mutta en usko, että olisin koskaan tehnyt niin. Hän sanoi, että Claren kanssa se oli ohi. Hän sanoi, että se oli surullista, mutta siellä ei ollut enää rakkautta. Olin tuolloin naimisissa, mutta minulla oli ongelmia, ja Shaun suositteli hyvää avioeroasianajajaa, jotta voisimme olla yhdessä. '



Abigayle, joka poseeraa verkossa rohkealla punaisella baskilla ja työskentelee Skye -nimellä Bedfordin saattajatoimistossa, jatkoi: 'Shaun lupasi minulle maailman. Hän puhui siitä, että meillä olisi tulevaisuus yhdessä. '

Käytetty

Hän sanoi, että he harrastivat seksiä hotellihuoneessa Ketteringissä, Northantsissa, viime marraskuussa.

Abigayle muisteli: 'Hän kysyi, aionko toteuttaa käytännön keskustelut.

Tein ja harrastimme seksiä.

paul walker valekuolema

'Se ei ollut hämmästyttävää ja minulla oli parempi, mutta pidin todella Shaunista.

- Hän sanoi rakastavansa minua ja haluavansa olla kanssani. Shaun jopa vitsaili: 'Minulla kesti vain kymmenen vuotta saada sinut nukkumaan'.

- Hän alkoi puhua lasten hankkimisesta ja naimisiinmenosta ja sanoi soittavansa minulle. Mutta sitten en kuullut hänestä mitään päiviin, mikä oli epätavallista. Sitä ennen hän otti minuun yhteyttä päivittäin.

'Lopulta puhuin hänen kanssaan verkossa ja hän sanoi, että hän oli yrittänyt saada pallon rullaamaan avioeronsa kanssa eikä halunnut ottaa yhteyttä minuun. Minusta hän käytti minua seksiin. '

Abigayle myönsi, että heidän suhteessaan oli myös ongelmia, kun maailman kolmanneksi paras pelaaja Murphy havaitsi ensimmäistä kertaa työskentelevänsä seksikaupassa.

Heidän myrskynsä tuli sen jälkeen, kun hän käveli Claren luo, 32 - jättäen julmasti muistiinpanon 400 000 punnan asuntonsa portaille Rotherhamissa, Etelä -Yorksissa. Clare, joka tapasi Murphyn online -kristillisessä chatissa, eroaa nyt hänestä aviorikoksen perusteella Abigaylen kanssa.

Pariskunta oli tunnetusti sitoutunut pidättäytymään seksistä ennen vuoden 2005 avioliittoaan.

Nyt väitetään, että raivoissaan Clare uhkasi toimittaa avioeropaperit Murphystä maailmanmestaruuskilpailujen aikana, joka järjestetään kuuluisassa Upokkaassa Sheffieldissä.

Entinen lääketieteellinen edustaja sanoi: 'Ihmiset näkevät Shaunin tässä hienossa, korkeatasoisessa moraalisessa urheilussa - mutta se ei ole tapa, jolla hän on kohdellut minua.

'Hän on vaihtanut matkapuhelinnumeronsa ja sähköpostiosoitteensa ja on jopa estänyt minut Facebookissa.'

Voitettuaan mestaruutensa vuonna 2005 Murphy sanoi: 'Snooker on vain minun työni. Clare on se, jonka vuoksi elän. ''

Eilen Abigayle vahvisti harrastaneensa seksiä rahasta, mutta väitti, ettei Murphy tiennyt. Hänen managerinsa Brandon Parker sanoi, että hän nukkui Abigailin kanssa, mutta ei harrastanut seksiä hänen kanssaan.

daniel.jones @ people.co.uk

Katso Myös: