Sohvaketju DFS vähentää jopa 200 työpaikkaa, kun myynti laskee 217 miljoonaa puntaa pandemian vuoksi

Työpaikkojen Menetykset

Horoskooppi Huomenna

DFS on ilmoittanut aikovansa vähentää työpaikkoja(Kuva: SOPA Images/LightRocket Getty Imagesin kautta)



Jälleenmyyjä DFS Furniture on varoittanut, että se voi luopua jopa 200 työpaikasta Sofa Workshop- ja Dwell -ketjuissaan, kun ryhmä varautuu vuotuisiin tappioihin 271 miljoonan punnan myynnin vuoksi.



Sohvaketju, joka työllistää 5500 henkilöä, sanoi vähentävänsä roolejaan kahden tuotemerkin uudistuksen yhteydessä.



Vähittäiskauppias DFS Furniture on varoittanut työpaikkojen menetyksistä Sofa Workshop- ja Dwell -ketjujensa uudistamisen yhteydessä, koska ryhmä sanoi varautuneensa tappioihin sen jälkeen, kun vuotuinen myynti supistui 271 miljoonalla punnalla koronaviruksen vuoksi.

Ryhmä kertoi tekevänsä 'kohdennettua vähentämistä' työvoimastaan ​​turvatakseen 'kilpailukykynsä tulevaisuudessa'.

Verhoilukaupan vähittäiskauppiaan, kuten tuhansien yritysten, oli keskeytettävä toiminta, kun Britannia sulki maaliskuun maaliskuun, osui myyntiin ja johti hätäkulujen leikkauksiin ja muutoksiin kassavirran tukemiseksi kriisin ratkaisemiseksi.



Toinen sija voitti myös tämän upean DFS Britannia -sarjan

DFS: n mukaan tulot putosivat noin 725 miljoonaan puntaan 28. kesäkuuta asti, koska se joutui jäädyttämään toimitukset ja odottaa nyt 56–58 miljoonan punnan tappioita ennen veroja toimitustauon seurauksena.



'Ottaen huomioon markkinamme haastavat näkymät, ryhdymme tarvittaviin toimiin säilyttääksemme kilpailukykymme tulevaisuudessa', sijoittajille annetussa lausunnossa.

'Olemme aloittaneet Sofa Workshopin ja Dwellin operatiivisen uudelleenjärjestelyn parantaaksemme näiden tuotemerkkien tuottamaa tuottoa.'

Ryhmän mukaan myynti on kuitenkin palautunut voimakkaasti sen jälkeen, kun myymälät avattiin uudelleen kesäkuun puolivälissä-nousua 69% edelliseen vuoteen verrattuna.

'Tilausten saanti näyttelytiloissa uudelleen avaamisen jälkeen on selvästi edellisvuoden vertailuja suurempi, mikä heijastaa piilevää kysyntää', DFS sanoi.

Yhtiön osakkeet nousivat noin 3% varhaisessa kaupankäynnissä ja välitystoiminnassa Peel Hunt sanoi, että yhtiö aloitti 'hyvän alun', kun taas jotkut kilpailijat kamppailivat.

'Uskomme, että tämä suorituskyky hyötyi olennaisesti asiakkaiden piilevästä kysynnästä, joka olisi muuten tehnyt ostoksensa maaliskuun lopussa, huhtikuussa tai toukokuussa, ja ottaen huomioon laajemman taloudellisen epävarmuuden, olemme edelleen varovaisia ​​kysynnän näkymien suhteen', ryhmä lisäsi.

Katso Myös: