Sokkitutkimus paljastaa, että juusto aiheuttaa riippuvuutta kuten crack-kokaiini

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Oletko koskaan tuntenut kyvyttömyyttä estää itseäsi syömästä toista stiltonia tai vain yhtä puravaa sitä brieä?



Tiedemiehet ovat nyt löytäneet syyn, miksi juuston syömisen lopettaminen on niin vaikeaa - se on itse asiassa riippuvuutta aiheuttavaa.



Tuore Michiganin yliopiston tutkimus tutki, mitkä kohteet toimivat ruokamaailman huumeina.



Tiedemiehet havaitsivat pizzan olevan 'riippuvuutta aiheuttavien' luettelon kärjessä - sen juustoisen, rasvaisen täytteen vuoksi.

(Kuva: Getty)

'Rasva näytti ennustavan yhtä paljon ongelmallista syömistä kaikille, riippumatta siitä, kokevatko he 'ruokariippuvuuden oireita', Erica Schulte, yksi tutkimuksen kirjoittajista, kertoi. Mikrofoni .



He havaitsivat, että maitotuotteista löytyvä kaseiini-niminen kemikaali oli syyllinen elintarvikkeen riippuvuutta aiheuttaviin ominaisuuksiin.

Mukaan Tohtori Neal Barnard Physicians Committee for Responsible Medicine -järjestöstä, kaseiini 'hajoaa ruuansulatuksen aikana vapauttaen koko joukon opiaatteja, joita kutsutaan kasomorfiineiksi'.



Lääkkeet: Juuston valmistuksessa maidon kaseiini on erittäin väkevää (Kuva: Getty)

On tehty useita tutkimuksia esitetty että kasomorfiinit olla vuorovaikutuksessa opioidireseptoreiden kanssa, jotka osallistuvat kivun, palkkion ja riippuvuuden hallintaan aivoissa.

Samoja aivojen osia stimuloidaan riippuvuutta aiheuttavien huumeiden, kuten crack-kokaiinin ja heroiinin, vaikutuksen alaisena.

'[Kasomorfiinit] todella leikkivät dopamiinireseptoreiden kanssa ja laukaisevat sen riippuvuutta aiheuttavan elementin', kertoi rekisteröity ravitsemusterapeutti Cameron Wells. Mikrofoni .

Maidossa on vain pieni määrä kaseiinia, mutta kilon juuston tuottaminen vaatii noin 10 puntaa maidosta, joten siitä tulee hyvin tiivistä.

Joten kun seuraavan kerran huomaat kiillottelevasi kokonaista cheddaria, ainakin tiedät, että riippuvuutesi on todellinen.

(Kuva: REUTER)

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: