Pian-Yi Previn paljastaa, kuinka Woody Allen seurustelee hänen kanssaan koripallo-ottelussa teini-ikäisenä ennen kuin hän 'rakastui hullusti'

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Pian Yi Previn rikkoo hiljaisuuden Woody Allenin seksuaalista väkivaltaa koskevista väitteistä



He ovat aina säilyttäneet kiistanalaisen romantiikkansa, joka alkoi, kun Soon-Yi Previn oli 21-vuotias opiskelija.



Woody Allenin vaimo, 47, myönsi kuitenkin, että he alkoivat kasvaa lähelle, kun hän oli 16 tai 17 -vuotias uudessa haastattelussa. New York -lehti .



Mia Farrow, 73, oli parisuhteessa Woodyn kanssa, 82, kun hän sai tietää hänen suhteestaan ​​adoptoidun tyttärensä Soon-Yin kanssa tammikuussa 1992.

jennifer rakastaa hewittin pilkkomista

Mia on pitkään kyseenalaistanut, milloin heidän suhteensa alkoi, ja väitti myös, että Woody oli pahoinpidellyt näyttelijää & apos; adoptoi tytär Dylan Farrowin ollessaan seitsemänvuotias, minkä hän on toistuvasti ja ankarasti kiistänyt.

Kiistanalainen romantiikka: Woody Allen ja Soon-Yi Previn Pariisissa vuonna 2014 (Kuva: Getty Images)



Pian-Yi on aina väittänyt, ettei hänellä koskaan ollut isäsuhdetta Woodyn kanssa, kun hän kasvoi, koska hän asui erillisessä New Yorkin kodissa Mian kanssa heidän 12 vuoden suhteen.

Hän itse väitti pitävänsä hänestä, kun hän aloitti seurustelun Mian kanssa vuonna 1980, ja piti näyttelijää & apos; entinen aviomies Andre Previn isänä.



Hän sanoi: 'Hän (Woody) oli äitini poikaystävä, tavallinen ja yksinkertainen. Hän oli kuin erillinen kokonaisuus. '

Haastattelussa Soon-Yi sanoo, että he alkoivat sitoutua vasta sen jälkeen, kun hän mursi nilkansa pelatessaan jalkapalloa, kun hän oli 11. luokalla (ikä 16-17), mikä olisi ollut noin vuonna 1987.

Woody oli huolissaan Soon-Yistä ja vei hänet lääkäreille, ja pian sen jälkeen Mia ehdotti parin aloittavan yhdessä koripallo-ottelut auttaakseen ujoa Soon-Yiä tulemaan sosiaalisemmaksi.

Split: Woody ja Mia Farrow lastensa Dylanin ja Ronanin kanssa vuonna 1988 (Kuva: Rex -ominaisuudet)

Pariskunta alkoi kehittää ystävyyttä New York Knicksin peleissä - vaikka Mia on sittemmin syyttänyt heitä romanttisesta suhteesta tällä hetkellä.

Haastattelussa pari väittää, että Woodyn ja Mian suhde oli kivinen, kun hän synnytti poikansa Satchelin (nykyään Ronan) vuonna 1987.

Woody ja Soon-Yi väittävät, että heidän suhteensa muuttui romanttiseksi vasta syksyllä 1991, jolloin hän oli 21-vuotias ja opiskeli Drewin yliopistossa New Jerseyssä.

Kun toimittaja Daphne Merkin kysyi, milloin heidän suhteensa muuttui seksuaaliseksi, Soon-Yi on epämääräinen: 'Se oli 25 vuotta sitten ...'

Hän viittasi ensimmäiseen kertaansa koripallo -ottelussa, kun hän oli 16 tai 17 -vuotias, ja hän sanoi: 'Luulen, että Woody meni perässäni, koska tuossa ensimmäisessä koripallo -ottelussa osoittautuin mielenkiintoisemmaksi ja hauskemmaksi kuin hän luuli minun olevan. ''

Woody, Mia ja heidän lapsensa, mukaan lukien Soon-Yi (3. oikea) Pietarissa, Venäjällä, noin vuonna 1988 (Kuva: Alpha Press)

Pari alun perin ajatteli, että heidän romanssinsa olisi 'heitto' ja piti sen salassa Mialta, mutta asiat muuttuivat vakavammiksi.

Heidän suhteensa löysi kuuluisasti Mia, kun hän löysi alasti valokuvia Soon-Yistä, sitten 22-vuotiaasta, Woodyn asunnosta tammikuussa 1992.

Pian-Yi myöntää, että hänen suhteensa Woodyn kanssa oli `` valtava petos '' Mialle, mutta lisäsi: `` Mutta Mia ei ollut koskaan ystävällinen minulle, ei koskaan siviili. Ja tässä oli tilaisuus, että joku osoitti minulle kiintymystä ja oli mukava minulle, joten tietysti olin innoissani ja juoksin sen puolesta.

'En ollut se, joka lähti Woodyn perässä - mistä saisin hermon? Hän ajoi minua takaa. '

Mian ja Woodyn eron jälkeen hän alkoi seurustella Soon-Yin kanssa julkisesti ja pari avioitui Venetsiassa vuonna 1997.

Woody ja Mia kävivät korkean profiilin huoltajuuslapsistaan ​​lapsistaan ​​Dylanista, Mosesista ja Satchelista (Ronan) vuonna 1993.

Tapauksen aikana Woody väittää, että Mian väite Dylanin hyväksikäytöstä kosti hänen suhteestaan ​​Soon-Yiin.

Tuomari kiisti Woodyn tapaamisoikeuden Dylanin kanssa, mutta ohjaaja vapautettiin häiritsemästä häntä.

Vuonna 2014 Dylan esitti Vanity Fair -lehdessä julkaistussa avoimessa kirjeessään uudelleen väitteensä isänsä seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Katso Myös: