Sophie Ellis-Bextor julkistaa vuoden 2019 kiertueen Isossa-Britanniassa albumilleen The Song Diaries

Mennä Ulos

Horoskooppi Huomenna

Liput tulevat myyntiin tänä perjantaina(Kuva: REX/Shutterstock)



Sophie Ellis -Bextor on julkistanut uuden kiertueen Iso -Britanniassa ja Irlannissa tukeakseen uusinta albumiaan The Song Diaries - emmekä voi odottaa.



Helmikuussa 2019 julkaistu albumi on orkesterikokoelma Sophien uran suurimpia hittejä.



Sophie esittelee Laulupäiväkirjat Lontoossa Royal Festival Hall lokakuuta, ennen kuin otat koko esityksen tiellä - täydellä orkesterilla ja bändillä - vuonna 2019.

Liput kiertueelle tulevat yleiseen myyntiin alkaen Ticketmaster perjantaina 28. syyskuuta-mutta jokainen, joka on tilannut uuden albumin PledgeMusicilta tai Sophien verkkosivustolta, saa ennakkomyynnin torstaina 27. syyskuuta.

Sophie Ellis-Bextorin kiertue Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Laulupäiväkirjat julkaistaan ​​helmikuussa



Sophien uudella albumilla on tanssilattian klassikoita, kuten Groovjet ja Murder On The Dancefloor, sekä uusi sinkku Love Is You, joka on ladattavissa nyt.

Albumi rahoitettiin PledgeMusic -alustan kautta, jonka avulla fanit voivat tukea taiteilijaa suunnittelusta tuotteen julkaisuun ja kerätä erilaisia ​​etuja riippuen siitä, kuinka paljon he lahjoittavat - tai lupaavat - asian hyväksi.



Puhuessaan tulevasta kiertueesta Sophie sanoi: 'On niin jännittävää esittää hittejä koko urani aikana täydellä orkesterisopimuksella ensimmäistä kertaa!

'Tämä on vähän unelma. Olen erityisen iloinen siitä, että saan tehdä kunnon täysimittaisen live-diskon jousilla .. siitä tulee todella erityistä! '

Katso Myös: