Southamptonin junan puukotus: Mies veitsi laiturilla poliisin sulkemalla alueen

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Lounaisjuna St Denysin asemalla, Hampshire

Tapaus tapahtui Hampshiren St Denys Station -junalla



Nuori mies on puukotettu junan lavalle Etelä -Englannin keskeisellä lentoasemareitillä.



Brittiläisen liikennepoliisin (BTP) mukaan poliisit oli kutsuttu keskiviikkona klo 11.45 puukotukseen St Denysin asemalla Hampshiressa.



National Rail sanoi, että matkustajien odotetaan viivästyvän Southampton Centralin ja Southampton Airport Parkwayn välisellä linjalla vähintään klo 16 asti.

Tapauksen uskottiin aiemmin tapahtuneen junassa, mutta tutkijat ovat sittemmin selvittäneet tapahtuman tapahtuneen lavalla, poliisi sanoi.

BTP: n tiedottaja sanoi, että virkamiehet kutsuttiin St Denysin asemalle klo 11.45 tänä aamuna, kun kerrottiin puukotuksesta lavalla.



Oletko nähnyt tämän tapahtuman? Sähköposti webnews@NEWSAM.co.uk

premium-lainan voittajat maaliskuussa 2019
Brittiläinen liikennepoliisi

Britannian liikennepoliisi tutkii tapausta (arkistokuva) (Kuva: David Pearson/REX Shutterstock)



- Myös ensihoitajat osallistuivat ja nuori mies on viety sairaalaan hoidettavaksi, missä hänen tilansa arvioidaan. Viranomaiset ovat paikalla, kun tapauksen tutkimukset jatkuvat. ''

Linjat avattiin uudelleen hieman ennen kello 13.00 sen jälkeen, kun Lontoon Waterlooon johtavaa linjaa estäneet pelastuspalvelut poistivat reitin.

Lounaisrautatiet (SWR) varoittivat myös matkustajia odottamaan viivästyksiä ainakin klo 14.00 keskiviikon iltapäivän hätätilanteen vuoksi.

Yhtiö tarjosi linja -autopalveluja viivästysten ollessa käynnissä, koska se varoitti, että junat myöhästyvät, peruutetaan tai tarkistetaan suurimman osan iltapäivästä.

SWR: n verkkosivustolla julkaistussa lausunnossa sanottiin: ”Junat voivat edelleen viivästyä, perua tai tarkistaa, kun palaamme palvelumme normaaliksi.

Saat kaikki viimeisimmät uutiset postilaatikkoosi. Tilaa ilmainen NEWSAM -uutiskirje

- Meille kerrottiin, että hätäpalvelut käsittelevät tapahtumaa Southamptonin keskustan ja Southamptonin lentoaseman Parkwayn välillä. Tilanne on nyt ratkaistu ja junat ovat nyt liikkeellä.

'Lisätietoja tai matka -neuvoja saat puhumalla henkilökunnan jäsenelle tai käyttämällä aseman ohjekeskusta.

110 enkelinumeron merkitys

'Olemme pahoillamme viivästyksistä, jotka voivat aiheuttaa matkasi.'

Tapauksen todistajia, jotka eivät ole vielä puhuneet poliisille, pyydetään ottamaan yhteyttä BTP: hen tekstiviestillä 61016 tai soittamalla numeroon 0800 40 50 40 lainaten 21.7.21.

The NEWSAM on kääntynyt SWR: n puoleen kommentoidakseen.

Katso Myös: