Spandau Balletin Tony Hadley sydämenrikkojan kirouksesta: 'Meitä kiusattiin kaikkialla, missä menimme'

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Spandaun baletti 1983

Spandaun baletti 1983(Kuva: Getty Images)



Kahdeksankymmentäluvun sydänhyökkääjä Tony Hadley sai niin paljon tarjouksia ihastuneilta faneilta, että joisi itsensä unohduksiin vastustaakseen kiusausta nukkua heidän kanssaan.



Spandau Ballet -laulaja sanoo, että hänen kuuluisuutensa huipulla ainoa tapa, jolla hän voi luottaa itseensä pysyäkseen uskollisena ensimmäiselle vaimolleen Leonielle, oli jatkaa taivutuksia.



Aina oli niin paljon kauniita naisia, jotka heittivät meidät, hän sanoo. Kerran hotellisviitissämme oli 40 mallia - joku oli soittanut toimistoon ja kutsunut heidät mukaan.

Meitä kiusattiin kaikkialla, missä menimme, ja oli vaikeaa vastustaa kaikkea kiusausta, joten paras asia oli olla niin pelle, etten olisi voinut tehdä mitään joka tapauksessa.

Hän kertoo, kuinka tuolloin hänellä oli nuori perhe ja hän halusi noudattaa tiettyjä normeja.



Tonyn avioliitto Leonien, hänen kolmen vanhimman lapsensa äidin kanssa, hajosi lopulta - mutta hän sanoo, ettei hän koskaan eksynyt bändin kukoistuksen aikana.

Nyt onnellisesti naimisissa PR-tytön Alison Eversin kanssa, 53-vuotiaalla pop-legendalla on kaksi lasta, Zara, 6, ja Genevieve, 17 kuukautta.



Huolimatta siitä, että hän on ollut alalla jo 30 vuotta, hän paljastaa, kuinka hän on yhä loputtoman kiusauksen edessä.

Hyväntekeväisyyspäivät ovat villiä, hän sanoo nauraen. Minä ja Davina McCall tuemme molemmat Action Medical Researchia, ja tapahtumien aikana olemme ylimmässä pöydässä.

Se on kuin häät, paitsi että kaikki muut pöydät ovat täynnä 250 kotiäitiä, jotka pitävät lounaasta.

Tony Hadley

Tony Hadley (Kuva: EMMA CATTELL)

He aloittavat hyvin nöyrästi ja ovat kaikki yhdeksän pukeutuneita. Mutta sitten yhtäkkiä viini alkaa virrata ja äänenvoimakkuus muuttuu uskomattomaksi. Heidän on tiedetty ryöstävän lavaa, kun aloitan laulamisen.

Kukaan ei ole koskaan antanut minulle avaimiaan, mutta olen saanut naisia ​​sanomaan: 'Entä se?' Se ei todellakaan ole minun ajatukseni hauskanpidosta.

Mutta vaikka Tony ei ole koskaan nauttinut rock'n'roll -elämästä, hän myöntää, ettei ollut täydellinen pyhimys.

Menin reunan yli, kun olin bändissä, hän sanoo. Tein paljon hulluja asioita, kun olin juonut. Kerran hotellissa yritin hypätä parvekkeelta toiselle parvekkeelle, ja kavereiden oli otettava minut kiinni, kun olin aikeissa hypätä pois. Olisin kuollut, jos hyppäisin.

peilipuutarha tarjoaa co uk

Toisen kerran hyppäsin, tietysti humalassa, liikkuvan urheiluauton päälle ja rullailin konepellin yli ja taittelin sen.

Onneksi kaveri ei ampunut minua.

Hän sanoo kuitenkin onnistuneensa vastustamaan huumeita ja lisää: Minulle on tarjottu heille paljon kertoja, mutta en ole koskaan koskenut niihin. Olen kiinnostunut siitä, mikä saa ihmiset haluamaan käyttää huumeita.

Kun näet jonkun huokaavan jonon wc -istuimelta, se on karua. Ja en ymmärrä, kuinka voit sitoa nauhan käsivartesi ympärille ja pistää itsesi.

Bändikavereidensa Gary ja Martin Kempin, Steve Normanin ja John Keeblen kanssa Tonylla oli 23 hittiä, mukaan lukien True, Gold ja Through The Barricades. Spandau Ballet myi 20 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti.

Mutta bändi hajosi jyrkästi vuonna 1990 ja valtava taistelu lauluntekijän rojalteista päätyi High Courtiin vuonna 1999. Tony ja Kemp -veljet eivät puhuneet toisilleen vuosikymmeneen. Lopulta yhtye kokoontui uudelleen vuonna 2009.

Kaksikymmentä vuotta kaunaa ja kymmenen puhumatta jättämistä oli outoa, Tony sanoo. Kun katson taaksepäin, toivon, ettemme koskaan antaisi sen päästä siihen vaiheeseen. Olimme vain 16 -vuotiaita, kun tulimme yhteen, ja kun vanhenet, sinusta tulee vähemmän vastakkainasettelua. Jos minulla olisi aikaa, olisin hoitanut asiat toisin.

Ensimmäistä kertaa bändille Tony heitti häntä rintaliivit ja alushousut. Nyt hän sanoo, että se on punaisia ​​ruusuja ja kummallisesti evästeitä.

Kerroin kerran, että pidin suklaakekseistä, ja nyt heitän niitä täyteen paketteina minulle lavalla, hän paljastaa. Olisin sanonut, että se oli Cartier -kello.

Fanit kirjoittivat minulle rakkauskirjeitä, mutta minulla ei ole ollut avioliittoehdotuksia.

Se on yhtä hyvin tai Ali olisi voinut sanoa siitä jotain.

Hän pitää minut jonossa, hän nauraa. Ja lasten hankkiminen minun ikäisenä pitää minut nuorena. Zara pomppii seiniltä ja on täynnä energiaa, ja Genevieve on liikkeellä heräämishetkestä lähtien.

Kun tapasin Alin, minua jännitti, halusinko enemmän lapsia vai en, mutta sitten rakastut ja se tapahtuu ja se on hienoa. Viiden lapsen saaminen on kuin 'Vau'.

Koska hän on isä nuorille lapsille hänen ikäisenä, hänellä on täydellinen asema kommentoida Simon Cowellin lähestyvää isyyttä. Simon on loistava kaveri ja hänestä tulee fantastinen isä, hän sanoo. Hän on samanikäinen kuin minä ja hänellä on paljon energiaa.

Tony Hadley osallistuu Variety Club Showbiz Awards -gaalassa Grosvenor Housessa

Vaimonsa Ali kanssa (Kuva: Getty)

Olen tavannut Simonin muutaman kerran hyväntekeväisyystyönsä kautta, ja hän on loistava lasten kanssa. Zara rakastaa häntä.

Hänellä on fantastinen suhde lasten kanssa.

Ihmiset sanovat, että 53 on liian vanha isäksi, mutta en usko. Sillä syötteelläsi on merkitystä, ja olet kokeneempi ja maallisempi.

Suunnitelmissa on julkaista uusi sooloalbumi syksyllä ja kiertuepäivät lokakuussa, Tony löytää edelleen aikaa olla käytännön isä.

Hän myöntää, että asiat olivat toisin, kun hänen vanhemmat lapsensa - Tom, 29, Toni, 26, ja Mackenzie, 22 - olivat pieniä.

Olen nyt paljon enemmän, koska olen lakannut tekemästä lohkoretkiä, joita tein Spandaun kanssa, hän sanoo.

Vaikka levyn ilmestyessä aion mainostaa sitä ja olen Australiassa ja Uudessa -Seelannissa.

Mutta yleensä minulla on paljon enemmän laadukasta kotiaikaa, koska en mene kuukausiin ja kuukausiin. Haluan arvostaa jokaista hetkeä lasten kanssa nyt, koska he ovat vain pieniä rajallisen ajan.

Tonyn fanit eivät ole nykyään hysteerisiä teini -ikäisiä. Suurin osa faneistani on yli 30-vuotiaita, hän sanoo. Mutta minulla on joitakin, jotka ovat 60 -luvun loppupuolella.

Toisaalta saan myös 17–18 -vuotiaita lapsia, jotka ovat kiinnostuneita koko 80 -luvusta ja pitävät kappaleista, kuten Gold.

Reaktio oli uskomaton sen jälkeen, kun se pelattiin viime vuonna olympialaisissa, mutta jopa minä olin lopulta sairas. Tony ei ole salannut, että hän on suuri One Direction -fani. Heidän pitäisi hyödyntää rahaa, mainetta ja tyttöjä ja täyttää saappaat, hän sanoo.

Vaikka hän myöntää, että Harry Stylesin ja co: n katsominen saa hänet nostalgiseksi, hän sanoo olevansa onnellisempi nyt kuin uransa alkuvaiheessa.

Elämä on tullut minulle hyväksi, hän sanoo. Minulla on kaunis perhe ja ura, ja ansaitsen nyt enemmän kuin 80 -luvulla.

Kun minulta kysytään: 'Oletko pahoillani?', Sanon aina: 'Ei, minulla ei ole mitään'.

  • Tony isännöi ja pelaa Tony Hadley Golf Classicissa Action Medical Researchin avuksi 30. elokuuta Elton Furze Golf Clubilla, Peterboroughissa. Lisätietoja on osoitteessa action.org.uk/tonyhadley

Katso Myös: