SSE nostaa sähkö- ja kaasulaskuja 6,7% - yli kaksi miljoonaa kotia maksaa enemmän

Energialaskut

Horoskooppi Huomenna

Skotlannin ja Etelä -Energian päämaja Perthissä

Skotlannin ja Etelä -Energian päämaja Perthissä(Kuva: PA)



Energiayhtiö SSE lisää sähkö- ja kaasulaskujaan keskimäärin 6,7%eli 76 puntaa vuodessa, jolloin hinnat nousevat 2,36 miljoonalla asiakkaalla.



SSE: n hintojen muutokset tulevat voimaan 11. heinäkuuta. Kaasun nousu on 5,7% ja sähkölaskujen 7,7%.



missä olen rekisteröitynyt äänestämään

Tämä lisää keskimäärin 1,50 puntaa viikossa asiakkailta, jotka ostavat sekä kaasua että sähköä.

SSE sanoi, että hinnankorotukset johtuivat energian tukkuhintojen noususta, samalla kun hallitus suunnitteli energiahintojen hintakaton käyttöönottoa.

SSE Energy Servicesin kaupallinen johtaja Stephen Forbes sanoi: ”Olemme pahoillamme, että joudumme korottamaan hintoja, ja olemme tehneet kovasti töitä voidaksemme vastata kasvaviin kustannuksiin, jotka eivät suurelta osin ole meidän hallinnassamme vähentämällä omia sisäisiä kustannuksiamme.



'' Kuten kuitenkin olemme nähneet Ofgemin hintakattojen äskettäisissä muutoksissa, energian toimituskustannukset kasvavat ja tämä vaikuttaa viime kädessä hintoihin, joita voimme tarjota asiakkaillemme. ''

Sitä seuraa British Gas, EDF Energy, Npower ja ScottishPower.



Lue lisää

Energian hinnan nousu tähän mennessä vuonna 2018
British Gas nostaa hintojaan toisen kerran Npower nostaa energialaskuja 1 miljoonalle ihmiselle 63 £ lisätään ScottishPower -laskuihin EDF Energy nostaa hintoja

Vaihda energiantoimittajasi halvempiin laskuihin

Halvempaan suunnitelmaan siirtyminen voi lyödä satoja laskuja ja saada sen & apos; korjattua & apos; myös kesäksi.

Tämä tarkoittaa, että hintasi eivät vaihtele - kuten usein vakiotariffeissa tapahtuu - usein kallein.

Neuvomme Ison -Britannian kotitalouksille, että otat etäisyyden kaikkeen ottamalla kontrollin haltuusi '', sanoo MoneySuperMarketin energia -asiantuntija Stephen Murray.

'Vertaa nykyisiä energian hintoja ja vaihda halvempaan tarjoukseen jo tänään. Se kirjaimellisesti kestää viisi minuuttia verkossa ja voit säästää 250 puntaa tai enemmän ja jättää sitten kaikki hype huomiotta tietäen, että maksat alhaisempia hintoja.

Helpoin tapa vaihtaa toimittajaa

  1. Siirry esimerkiksi hintavertailusivustoon MoneySupermarket tai GoCompare ja katso, mitä tarjouksia alueellasi on tarjolla.

  2. Anna postinumero

  3. Anna käyttötiedot - Jotta saat tarkimmat vertailutulokset, sinun on syötettävä myös kotitaloutesi kulutustiedot. Voit saada ne pois viimeisimmästä energialaskustasi.

  4. Kun olet valinnut uuden energiantoimittajasi ja suunnitelmasi, vahvista vaihtaminen antamalla täydellinen osoitteesi ja pankkitietosi (jos olet valinnut suoraveloitussuunnitelman, joka on yleensä halvin).

Vaihtoehtoisesti voit kokeilla omaa NEWSAM -energiavertailupalveluamme ilmaiseksi. Meillä on täydellinen opas miten vaihtaa energiantoimittajaa täällä .

Lisää rahaa säästäviä energiahakuja ...

On selvää, että siirtyminen halvempaan kauppaan on fiksu tapa leikata energiaan käyttämääsi summaa, mutta voit ottaa myös muita askelia.

Varmista ensin, että annat säännölliset ja ajantasaiset mittarilukemat. Älä jätä toimittajaasi kiusaamaan arvioituja laskuja - varmista, että maksat vain siitä, mitä käytät!

Kotisi asianmukaisen eristyksen varmistaminen on myös loistava liike - näin et menetä lämpöä seinien tai katon aukkojen kautta.

Lue lisää

Hanki parempi tarjous energiasta
Parhaat automaattiset energiansiirtopalvelut Energian hintakatto selitetty Nopeita temppuja, jotka voivat säästää 342 puntaa Britannian huonoin energiayhtiö

Energiaa säästävä luottamus uskoo, että kunnolla eristetyn kodin avulla voit säästää 160 puntaa vuodessa energialaskuissasi.

Talvella termostaatin kääntäminen alas vain yhdellä asteella voi pudottaa 85 puntaa vuosittaisesta laskustasi Energy Saving Trustin mukaan, kun taas keho katsoo, että laitteiden sammuttaminen oikein sen sijaan, että jätäisit ne valmiustilaan, maksaa meille kaikille 30 puntaa vuodessa.

Tarkista lopuksi, onko toimittaja velkaa sinulle - miljoonat meistä ovat maksaneet liikaa laskuistamme ja toimittajamme istuvat ylimääräisellä rahalla. Lue täältä, miten voit palauttaa rahasi.

Katso Myös: