SSX Tricky voidaan pian remasteroida - 19 vuotta lumilautapelin ensimmäisen julkaisun jälkeen

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Se oli kerran 2000-luvun alun suosituimmista videopeleistä, ja nyt näyttää siltä, ​​​​että SSX Tricky voisi tulla takaisin.



EA Sports BIG julkaisi lumilautapelin ensimmäisen kerran vuonna 2001, ja se tunnettiin Run DMC -teemakappaleestaan ​​ja erittäin hauskasta pelattavuudestaan.



Nyt SSX Trickyn tuottaja Steven Rechtschaffner on paljastanut, että suosittu peli voidaan pian remasteroida.



Puhuessaan Poika Raamattu , hän sanoi: Luulen, että se voisi toimia. Xbox teki hyvää työtä SSX 3:n uudelleenjulkaisemisessa Xbox Onelle, ja se on itse asiassa kaunis.

'Se on SSX:n käsissä, koska he omistavat immateriaaliomaisuuden. Olen miettinyt, mitä se tarkoittaisi, remasterointia tai jopa sarjan uudelleenkäynnistämistä.

EA Sports BIG julkaisi lumilautapelin ensimmäisen kerran vuonna 2001, ja se tunnettiin Run DMC -teemakappaleestaan ​​ja erittäin hauskasta pelattavuudestaan. (Kuva: Amazon)



'Olet niiden odotusten takana, joita ihmisillä oli kauan sitten. Luulen helposti, että he voisivat remasteroida [SSX] Trickyn, mutta siellä olisi paljon työtä, jotta pystyttäisiin kilpailemaan livenä ja pelaamaan - vain koska peliä ei ollut suunniteltu sillä tavalla.

'Me itse asiassa teimme arkkitehti SSX 3:n sillä tavalla. Tarkoituksenamme oli tehdä siitä pelattava verkossa, jotta se olisi mahdollista.



Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt
Videopeliuutisia

Herra Rechtschaffner valaisi myös alkuperäisen pelin kehitystä vuonna 2001.

Hän selitti: Sen ei koskaan ollut tarkoitus olla lumilautailijoille tarkoitettu lumilautapeli. Se oli tarkoitettu peliksi minun kaltaiselleni henkilölle, joka näkee nämä toiminnot ja näkee asioita, joita en ole koskaan ennen nähnyt, ja ajattelee, että 'se olisi niin siistiä pystyä tekemään'.

Valitettavasti on epäselvää, milloin EA Sports BIG aikoo käynnistää pelin uudelleen tai jopa aikooko se käynnistää pelin uudelleen – katso tämä tila!

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: