STA Travelin romahdus: oikeutesi, jos sinulla oli loma varattu tai jos saat palautuksen

Sta Travel

Horoskooppi Huomenna

Välivuosilomiin erikoistunut yritys on siirtynyt hallintoon(Kuva: moniste)



High Street -matkatoimisto STA Travel on lopettanut kaupan 500 riskialttiilla työpaikoilla.



Yhtiö vahvisti sulkemisensa perjantaina ja ilmoitti, että pandemia 'pysäytti matkailualan'.



Nuorten matkoihin erikoistunut STA Travel ilmoitti, että sen 50 myymälää on suljettu välittömästi.

Yrityksen verkkosivuilla julkaistussa lausunnossa asiakkaat ovat vakuuttuneita siitä, että heihin otetaan yhteyttä lähipäivinä.

pettääkö jay z beyoncea

'Koska äskettäin ilmoitettiin, että STA Travel UK on lopettanut kaupan, valitettavasti matka -asiantuntijamme eivät voi auttaa sinua tällä hetkellä', yritys sanoi.



'Voitte olla varmoja, että jos teitte aikaisemman varauksen kanssamme tai pidätte live -varauksen, saatte lisätietoja tulevina päivinä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa ja rajallista tietoa. ''

STA Travelin mukaan sen myynti ei ole kasvanut odotetusti uusien sulkutoimien ja asiakkaiden epävarmuuden vuoksi.



Se tapahtui sen jälkeen, kun matkatoimiston sveitsiläinen emoyhtiö STA Travel Holdings AG haki maksukyvyttömyyttä aiemmin viikolla.

kansalliset juoksijat 2013

Onko sinuun vaikuttanut STA Travelin romahtaminen? Ota yhteyttä: webnews@NEWSAM.co.uk

Myös matkatoimiston sveitsiläinen emoyhtiö STA Travel Holdings AG haki viime viikolla maksukyvyttömyyttä (Kuva: Education Images/Universal Images Group Getty Imagesin kautta)

Rory Boland, mikä? Travel Editor sanoi: 'Useimmat STA Travel UK -asiakkaat ovat havainneet mahdottomaksi saada hyvitystä viime kuukausina peruutetuista pakettimatkoista, usein erittäin merkittävistä summista.

'Jokainen, jolla on varaus, joka odottaa vielä hyvitystä tai jolla on hyvitysluottosopimus, voi saada rahansa takaisin CAA: n ATOL -järjestelmän kautta. Vain lentolippujen, jotka on varattu STA: lla, pitäisi olla edelleen voimassa. Matkustajien tulee ottaa yhteyttä lentoyhtiöönsä tarkistaakseen.

- Matkailuala on kestänyt tuhoisan vuoden, ja monet muut yritykset ovat romahduksen partaalla. Hallituksen on ryhdyttävä pikaisesti toimiin tarjoamaan kipeästi tarvittavaa tukea, jos tämä teollisuus haluaa selviytyä tulevista kuukausista. ''

Olen varannut loma - mitä minun pitäisi tehdä?

Saat viimeisimmät neuvot rahasta, uutisia ja apua suoraan postilaatikkoosi - rekisteröidy osoitteessa NEWSAM.co.uk/email

Abta, joka edustaa matkanjärjestäjiä ja matkatoimistoja Isossa -Britanniassa, sanoo, ettei STA Travelin ilmoitus saa jättää matkustajia taskusta.

'Suurin osa STA Travel Limitedin myymistä lomista oli lentoja sisältäviä paketteja, ja ne oli suojattu CAA: n Atol-järjestelmällä sekä säännöllisillä lentolipuilla IATA-lisenssin nojalla ja lentoyhtiön edustajana', julkilausuma sanoi.

Andrew McConnell, Atolin tiedottaja, joka hallinnoi lentoja romahduksen sattuessa, sanoi: '' Se on surullinen päivä teollisuudelle, kun pitkäaikainen yritys, kuten STA Travel Ltd, lopettaa kaupankäynnin, varsinkin sellainen, jonka monet ovat tottuneet näkemään kaupungeissaan ja kaduillaan.

'Järjestetään, että Atolin suojatut asiakkaat voivat jatkaa lomaansa ja palata kotiin normaalisti tai tehdä vaatimuksen, jos he joutuvat matkustamaan', hän lisäsi.

numeron 1212 merkitys

Matka -alan toipuminen koronaviruskriisistä voi viedä vuosia (Kuva: Ilya Dmitryachev/TASS)

Jos olet varannut pakettimatkan STA Travel Limitedin kautta ja loma on toisen matkanjärjestäjän järjestämä, sinun on otettava yhteyttä suoraan asiakirjoissasi tai Atol -todistuksessa mainittuun matkanjärjestäjään.

Jos varauksesi sisälsi lentoja eikä ollut toisen matkanjärjestäjän kanssa, sinun on otettava yhteyttä CAA: han, koska varauksesi on suojattu CAA: n Atol -järjestelmällä.

Jos olet varannut lennon vain STA Travel Ltd: ltä reittilentoyhtiöltä, sinun on otettava yhteyttä lentoyhtiöön varauksestasi.

Jos teit varauksen matkatoimiston kautta etkä suoraan STA Travel Limitedin kautta, sinun on ensin neuvoteltava matkatoimistosi kanssa.

Jos olet varannut pakettimatkan ilman lentoa (esim. Risteilyn ilman lentoja) STA Travel Limitedin kautta, Abta tai luotto- tai maksukorttisi myöntäjä suojaavat sitä.

Jos maksoit STA Travel Limitedille suoraan pankki- tai luottokortilla, sinun on lähetettävä hyvitysvaatimuksesi kortin myöntäjälle.

Asiakkaiden, jotka ovat maksaneet STA Travel Limitedille muulla tavalla tai varanneet matkatoimiston kautta, on lähetettävä vaatimus viimeistään klikkaamalla tästä .

jonathan morgan nicky morgan

Voit myös ottaa yhteyttä Abtaan soittamalla numeroon 0330 135 9658 tai sähköpostitse osoitteeseen sta@claims.abta.co.uk .

Katso Myös: