Star Wars Jedi: Fallen Order -arvostelu: Upea taistelumekaniikka rehevissä ympäristöissä

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Fallen Orderin ovat kehittäneet Respawn, Titanfallin ja Apex Legendsin valmistajat. On olemassa muutamia yhtäläisyyksiä muutamiin peleihin, joissa yhdessä on menestyksen resepti. Taistelutyyli/pelityyli muistuttaa hyvin paljon Darksouls-sarjaa, kiipeily ja juoksu muistuttaa Uncharted-sarjaa. Tämä on kaksi parasta peliä, joista voi ottaa vaikutusta, mutta myös syy siihen, miksi jotkut saattavat olla pettyneitä.

Tarina sijoittuu viisi vuotta Sithin koston jälkeen, ja pelaat Cal Kestisnä yhtenä harvoista jäljellä olevista jedeistä, jotka selvisivät ritarikunnan 66:sta. Cal on kaavin, joka työskentelee Imperiumin hyväksi, kunnes joudut paljastamaan, että olet jedi. olosuhteet, jotka eivät ole sinun hallinnassasi.

Liittyt entisen jedin ja hänen lentäjänsä kanssa, kun he pelastavat sinut Braccan planeetan tapahtumista. Cere on entinen jedi, joka pakenee keisarillisia inkvisiittoreita, jotka haluavat rakentaa ritarikunnan uudelleen.




Tiedät voiman ja valomiekan hallinnan perusteet, mutta olet unohtanut voiman tai sinulla on katkeaminen siihen, mikä estää sinua käyttämästä kaikkia kykyjäsi. Järjestyksen uudelleenrakentamiseksi Cere näyttää sinulle viestin, jossa kerrotaan Jedi Holocronista, jolla on luettelo Voimaherkistä lapsista. Pelissä on temppeleitä, jotka muistuttavat Zeldan temppeleitä, mutta yksinkertaisemmalla mekaniikalla tekevät niistä melko nopeita kokemuksia, mutta myös esittelevät joitain jedien kykyjä.

Tarinasta itsessään puuttuu todellista syvyyttä ja kiireellisyyttä. Sinulla on lopputavoite, mutta osa tarinan sisällöstä voi tulla harvoin, kun olet tietyllä alueella, voit unohtaa sen, mitä tapahtui ennen aloittamista.



Cameron Monaghan hahmona Cal

Cameron Monaghan hahmona Cal (Kuva: Star Wars/EA)



Englannin joukkue pelaa Italiaa vastaan


The Fallen Orders yhtäläisyydet Soulsborne-peleihin tulee meditaatiopisteistä, jotka muistuttavat Bloodbornen nuotiota, ja If you heal se synnyttää myös kaikki viholliset uudelleen, mikä ei ole järkevää Star Wars -todellisuudessa, mutta se toimii tämäntyyppisissä peleissä. Taistelussa on myös yhtäläisyyksiä veripeleihin, sillä se käyttää kevyitä ja raskaita hyökkäyksiä yhdistelmäsi luomiseen samalla kun turvaudut torjumiseen ja torjumiseen saadaksesi sinut edullisiin paikkoihin. Valosapelitaisteluita on vähän ja kaukana, mutta ne ovat ilo, kun koet ne.


Sinun on pakko pelata fiksummin poimimalla kohteitasi ja etsimällä parasta tapaa tuhota ne sen sijaan, että vain hakkeroittaisit ja leikkaaisit tiesi vihollisten läpi.

Tasohyppely on saanut inspiraationsa Uncharted-peleistä ja on erittäin puhdasta ja hyvin harkittua. Vaikka on olemassa joitakin pulmia, kuten temppeleitä, tarvitaan vain tarkka silmä löytääksesi minne sinun täytyy mennä tai milloin käyttää voimakykyjäsi. Jos jäät joskus jumiin, voit käyttää BD-1:tä 'avulias pikkudroidi ohjaamaan sinut oikeaan suuntaan', ja Respawnsin kunniaksi tämä on mukava lisä.

Cal alkaa toimia

Cal alkaa toimia (Kuva: Star Wars/EA)





Kun käyt läpi alueen ja suoritat osioita, ansaitset Exp:n, ja tämä muuttuu lopulta taitopisteiksi jokaisesta saavuttamastasi tasosta. Voit käyttää taitopisteitä parantaaksesi kolmea taitopaikkaa, The Force, Lightsaber ja Survivability. Tässä ei näytä olevan mitään oikeaa tai väärää järjestystä, eikä se toimi hahmon rakentamisena, sillä kun saavutat maksimitason, useimmat näistä ovat käytettävissäsi. Taidot ovat enemmän sitä, mitä tarvitset sillä hetkellä, jotta pääset eteenpäin pelissä.

Peli tarjoaa neljä vaikeustilaa pelin pelaamiseen Storysta, Jedi Knightista, Jedi Masterista Jedi Grandmasteriin. Jedi Master antaa sinulle aidon tunteen siitä, miten peli on tarkoitettu pelaamiseen, mutta se voi olla rankaisevaa, kun teet virheen, kun taas Story on liian helppo, mutta kätevä, jos olet jumissa alueella pitkiä aikoja.

Kun pelaat peliä, avaat pikanäppäimet, ja kun ne on avattu, niitä on vaikeampi havaita heidän luomissaan sinisissä monitasokartoissa. Jos ne pysyisivät korostettuina keltaisena, kun huomaat ne ensimmäisen kerran, kokemus olisi sujuvampi. Vaikka pikanäppäimet ovatkin mukava lisä, niillä ei ole yleistä vaikutusta matka-aikaan, kun vierailet uudelleen planeetoilla, kun uusien ympäristöjen kunnioitus on väistynyt nopeiden matkapisteiden puutteesta, siitä tulee todellista löysää, koska peliaika on 15/20 minuuttia. jolla ei ole tarkoitusta tarinan etenemiselle.

Tutustu reheviin maisemiin

Tutustu reheviin maisemiin (Kuva: Star Wars/EA)



rory mcilroy ja caroline wozniacki


Pelissä on puhdas käyttöliittymä, jonka vasemmassa alakulmassa on yksinkertainen terveyspalkki ja hahmosi ilmaisimet, jotka edustavat tätä ja muita pieniä ominaisuuksia. BD-1 näyttää myös terveytesi ja tallentaa terveysvaikutuksiasi, kun tarvitset lisäterveyttä. Näin peli voi keskittyä taisteluympäristöihin luoden ainutlaatuisia hetkiä. Itse pelissä on upeat asetukset, joista Zeffo on yksi kauneimmista. Zeffolla on planeetalla runsaasti skannattavien esineiden muodossa olevaa tarinaa.

Uusi suloinen droidi lisättäväksi kokoelmaan

Uusi suloinen droidi lisättäväksi kokoelmaan (Kuva: Star Wars/EA)



Kaiken kaikkiaan pelin ydin on tyydyttävä - mitä enemmän pelaat sitä, sitä enemmän haluat jatkaa matkaasi valtakunnan halki käyttämällä valomiekkaa tai jopa heittää ne pois reunalta Voimalla.

Grafiikka on upea, ja se luo ainutlaatuisia kokemuksia ja ihmeen tunteen planeettoja tutkiessasi. Valitettavasti peli jää hahmojensa syvyyteen, ja BD-1-droidi, joka ei puhu, on mieleenpainuvin hahmo.

Videopeliuutisia

Yhdistettynä monimutkaiseen karttaan, tasainen asettelu ja matkapisteiden puute johtavat paljon seisokkeihin tai toistuvaan peliin, kun yrität edetä tarinassa.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: