Tähtien sota spoilerit: Vuotanut Episode VII -tarina on yhtä hyvä kuin uusi toivo

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna



Varo, että seuraava saattaa sisältää spoilereita Tähtien sota: Voima herää. Lue omalla vastuullasi



Tulevan Tähtien sota -elokuvan perusteelliset juonet ja hahmotiedot on väitetty vuotaneen ja julkaistu verkossa.



Käyttäjä, joka kutsuu itseään 'Spoiler Maniksi', joka väittää työskentelevänsä Lucasfilmin palveluksessa, on lähettänyt spoilereita 4Chan -verkkofoorumille viime päivinä - vaikka väittää, että elokuvan tuotantoa ympäröivien tiimien turvallisuus on parantunut dramaattisesti.

Spoiler Manin viimeinen, eilen illalla julkaistu viesti sanoi, että se oli luultavasti viimeinen mahdollisuus, jonka hän joutuu julkaisemaan yksityiskohtia, koska Lucasfilm on mennyt 'täydelliseen vahinkojen hallintaan'.

'He käytännössä kuulustelivat paria meistä mahdollisista vuodoista', hän sanoi.



Ensimmäinen viesti, joka ilmestyi sunnuntaina 30. marraskuuta, sisälsi yksityiskohtia elokuvasta, joka oli 'dystopinen' ja paljon tummempi kuin The Empire Strikes Back - ja on laadultaan tasavertainen uuden toivon kanssa.

Facebookissa kiinni jääneet etuhuijaukset

Vielä ei tiedetä, kuinka monta Bothania kuoli tuodakseen meille tämän tiedon, mutta kuvittelemme sen olevan vähintään kaksi tai kolme.



Asetus

Tähtien sota, jakso VII

Force Awakens: Star Wars Episode VII

Hänen postaustensa mukaan elokuva sijoittuu 30-40 vuotta Endorin taistelun jälkeen, joka nähdään Jedin paluu -elokuvassa. Imperiumi ja Uusi tasavalta ovat joutuneet kulumissotaan verrattuna toisen maailmansodan eurooppalaiseen teatteriin.

Aavikko planeetta - oletettavasti Tatooine - esiintyy elokuvassa, samoin kuin Yavin, planeetta, jolla oli kapinallisten tukikohta Uudessa toivossa.

Luke Skywalker

Luke Skywalkerista on tullut erakko, hän asuu maanpaossa ja on kouluttanut seitsemän jediä. Häntä on kuvattu elokuvassa Yodan kaltaiseksi hahmoksi.

Hän esiintyy ensimmäisen kerran elokuvan toisessa näytöksessä. Galaksin ollessa kaaoksessa hänen täytyi varmistaa turvallisuutensa, jotta uuden sukupolven jedit voitaisiin kouluttaa - tai ainakin niin hän sanoo.

Muualla voima on alkanut näkyä yhä useammissa ihmisissä - mukaan lukien John Boyegan ja Daisy Ridleyn esittämät johtavat hahmot.

Deak

Tähtien sota

Deak on viallinen iskusotilas

Boyegan hahmo on voimalle herkkä iskusotilas, inkvisiittoria näyttelevän Gwendoline Christien alaisuudessa.

Inkvisitorit ovat joukko valomiekkaa käyttäviä iskusotilaita, jotka johtavat keisarillisten joukkojen jäännöksiä. Heidän tehtävänä on metsästää joukkoherkkiä.

Deak -vikoja Imperiumista elokuvan aikana ja päätyi autiomaahan - oletettavasti Tatooine. Häntä metsästetään autiomaana.

Kiran ja Max Von Sydowin hahmo

Tähtien sota, jakso VII

Kira on Tatooineella asuva voimaherkkä poikamies

Kira (Daisy Ridley) on nuori voimaherkkä tyttö, joka asuu Tatooinen hahmona ja jota näyttelee veteraaninäyttelijä Max Von Sydow.

Myöhemmin paljastui, että hän on Hanin ja Leian tytär, ja pahoittelee, että Luke pakenee maanpakoon ennen kuin hän voisi kouluttaa häntä.

Hän jakaa rakkauden historiaan Sydowin hahmon kanssa, joka pitää esineitä Star Wars -saagan edellisistä luvuista kotinsa ympärillä, alas AT AT -kävelijänä.

halpoja vaihtoehtoisia asumisideoita uk

Sydowin hahmon uskotaan olevan joku, jonka olemme nähneet aiemmin edellisessä elokuvassa - mutta nyt hän on enimmäkseen kyborgi.

Hän ei ole Boba Fett, Darth Maul tai Mace Windu - ja ilmeisesti hänen identiteettinsä ei ole maata järkyttävä - mutta hänellä on resonanssi sarjan fanien kanssa.

Han Solo ja Chewbacca

Tähtien sota, jakso VII

Han ja Chewie ovat palanneet

Ensimmäisen näytöksen lopussa Deak tapaa Kiran ja Sydow'n hahmon, ja Han ja Chewie ottavat heidät pois Tatooinen Millennium Falconista.

Han pitää Deakista, ja Chewiella on robotti.

prinsessa luki

Leia on nyt Uuden tasavallan johtaja

Leia on ollut Uuden tasavallan johtaja 30 vuotta ja on naimisissa Han Solon kanssa. He rakentavat uutta asetta 'skandinaaviseen kaltaiseen kylmään ja hylättyyn metsämaailmaan'.

Sith

Tähtien sota

Hän rakensi sen itse, joten se näyttää oudolta

Sithit näyttävät luopuneen 'kahden säännöstä' - missä aina on kaksi sithiä, mestari ja oppipoika.

Adam Driverin hahmo on voimaherkkä hotshot-punaisen laivueen lentäjä, joka putoaa pimeälle puolelle. Hänen mielestään hän pelaa teaser -trailerin hahmoa punaisella & roskapostilla. valomiekan, jonka hän itse rakensi.

mikä on boris johnsonin oikea nimi
Tähtien sota, jakso VII

Onko tämä Adam Driverin hahmo ennen kuin hän kääntyy pimeälle puolelle?

Andy Serkis & apos; hahmo on hyvin vanha, erittäin voimakas ulkomaalainen sith. Hänen arveltiin kouluttaneen tai manipuloivan keisari Palpatinea jossain vaiheessa omiin tarkoituksiinsa - vaikka hänen tavoitteensa poikkeavat Palpatinesista.

Uudessa universumissa sithit eivät välttämättä ole linjassa Imperiumin kanssa.

Mitä muuta?

  • Benedict Cumberbatch ei ole mukana. Ei myöskään Watto.
  • Valosapelitaisteluja on kuvattu upeaksi, raskaaksi lyöväksi ja alkuperäisen trilogian tyyliseksi.
  • Spoiler Man väittää, että elokuvaa valmisteltaessa on suunnitteilla todellisten ja väärennettyjen spoilerivuotokampanjoita - mutta hän ei ole osa sitä. Disney ja Lucasfilm aikovat tarkoituksellisesti vuotaa vääriä ja ristiriitaisia ​​tietoja tämän vuoden ja helmikuun välisenä aikana
  • Avauksessa on tähtituhoaja
  • Joukkueen tavoite on 115-120 minuuttia
  • Elokuvassa on klooneja

Spoiler Man ennusti oikein seuraavan trailerin julkaisupäivän, joka nyt vahvistettiin 1. toukokuuta, ja monet hänen väitteistään liittyvät joukkoon konseptitaiteellisia luonnoksia ja maalauksia, jotka vuotivat aiemmin viime viikolla.

kyselyn lataus

Mitä mieltä olet väitetyistä Star Wars -spoilereista?

0+ ÄÄNETTÄ KAIKKI

Minä rakastan sinuaVoima on vahva tämän kanssaEn usko sitäMinulla on paha mieli tästäEioooo. Tuo ei ole totta. Se on mahdotonta.

Katso Myös: