Status Quon Rick Parfitt jätti vain 230 000 puntaa, kun hän oli tuhlannut omaisuutensa rocktähti -elämäntapaan

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Hän kuului yhteen brittiläisen rock -musiikin kultaisen vuoden suurimmista bändeistä.



Huolimatta elinikäisestä kiertueesta ja tallennuksesta Status Quo -kitaristi Rick Parfitt kuoli Isossa -Britanniassa sijaitsevan kiinteistön parin sadan tuhannen punnan arvosta.



68-vuotiaan rokkarin omaisuutta on arvioitu hieman yli puoli miljoonaa puntaa, mutta velkojen ja kulujen jälkeen se on hänen tahtonsa mukaan 230 753 puntaa.



Status Quo -kitaristi Rick Parfitt kuoli Isossa -Britanniassa sijaitsevan kiinteistön vain muutaman sadan tuhannen punnan arvosta (Kuva: PA)

Veteraanimuusikko kuoli jouluaattona kärsittyään vakavasta infektiosta espanjalaisessa sairaalassa, jossa hän oli vieraillut olkapäävamman aiheuttamien komplikaatioiden vuoksi.

Hänen testamenttinsa, jonka hän allekirjoitti vain neljä päivää ennen kuolemaansa viime vuonna, osoittaa, että hänen omaisuutensa on jaettu kolmannen vaimonsa Lyndsayn ja hänen lastensa kesken. Hänellä oli neljä lasta kolmesta avioliitostaan.



Richard ja Heidi ensimmäisen vaimonsa Mariette Boekerin kanssa - vaikka Heidi hukkui traagisesti kahden vuoden ikäisenä perheen uima -altaaseen - Harry toisen vaimonsa Patty Beedonin kanssa ja kaksoset Tommy ja Lilly Lyndsayn kanssa.

68-vuotiaan rokkarin (kuvassa bändikaveri Francis Rossin kanssa) omaisuuden arvo on hieman yli puoli miljoonaa puntaa, mutta velkojen ja kulujen jälkeen hänen tahtonsa mukaan 230 753 puntaa (Kuva: Getty)



Veteraanimuusikko kuoli jouluaattona kärsittyään vakavasta infektiosta espanjalaisessa sairaalassa, jossa hän oli vieraillut olkapäävamman aiheuttamien komplikaatioiden vuoksi (Kuva: Getty)

Parfittin rock'n'roll -ura kesti puoli vuosisataa, kun hän auttoi ohjaamaan Status Quoa yhdeksi brittiläisen rock -kohtauksen rooleista.

Yksi heidän hitteistään, Rockin & apos; All Over The World, tuli ikuiseksi, kun se avasi historiallisen 16 tunnin Live Aid -konsertin vanhalla Wembley -stadionilla heinäkuussa 1985 - esityksen maailmanlaajuisesti.

Parfittilla oli useita terveyshaittoja myöhempinä vuosinaan, ja hän joutui nelinkertaiseen sydämen ohitukseen vuonna 1997, kun lääkärit sanoivat, että hän voisi kuolla milloin tahansa kovan elämäntapan jälkeen, johon liittyy juomaa ja huumeita.

Rick Parfitt vaimonsa Lyndsay Whitburnin kanssa

Testamentti, joka allekirjoitettiin vain neljä päivää ennen kuolemaansa viime vuonna, osoittaa, että hänen omaisuutensa on jaettu hänen kolmannen vaimonsa Lyndsayn ja hänen lastensa kesken (Kuva: Rex -ominaisuudet)

Pariskunta toivotti kaksoset (pojan ja tytön) tervetulleeksi vuonna 2008. Rickillä on kaksi muuta poikaa, Richard ja Harry, kahdesta muusta avioliitostaan. (Kuva: Ian Vogler)

Parfittin rock'n'roll -ura kesti puoli vuosisataa, kun hän auttoi ohjaamaan Status Quoa yhdeksi brittiläisen rock -kohtauksen rooleista (Kuva: Getty Images)

Jopa hengenpelastusleikkauksen jälkeen kitaristi sanoi, ettei hänestä tulisi 'uudestisyntynyt kristitty', ja hän nautti silti 'parittomasta tuopista'.

Parfitt meni naimisiin kolmannen vaimonsa Lyndsayn kanssa vuonna 2006 ja pari sai kaksoset Tommyn ja Lilyn kaksi vuotta myöhemmin.

Tähti, neljän lapsen isä, oli aiemmin naimisissa Patty Beedonin ja Marietta Boekerin kanssa, ja kaikki kolme naista osallistuivat hänen hautajaisiinsa tammikuussa.

Testamentti, joka antaa Parfittin osoitteen Marbella, Espanja, on yksi 41 miljoonasta Iron Mountainin tallentamasta ja digitoimasta HM Courts & Tribunals Servicen puolesta.

Francis Rossi sanoi äskettäin: 'Rick oli' rock and rollin villi lapsi ', ja lopulta luulen, että hän yritti elää tämän mielikuvan mukaan tästä henkilöstä, joka oli' villi Ricky Parfitt & quot; ' (Kuva: Matt Sprake Photography)

Kun kirvesleikkurin uskottiin olevan miljoonien arvoinen, sen kerrotaan nauttineen hedonistisesta elämäntavasta.

abby ja brittany hensel poikaystävä

Puhuu Päivittäinen posti , Francis Rossi sanoi: 'Rick oli' rock and rollin villi lapsi ', ja lopulta luulen, että hän yritti elää tämän kuvan mukaisesti tästä henkilöstä, joka oli' villi Ricky Parfitt '.

- Mutta tuntemani Rick ei ollut lainkaan sellainen.

- Näen, minne ego, raha ja kaikki muu päätyy. Jotkut meistä voivat hallita sitä, jotkut meistä eivät. En tiedä. Hän ei voinut nähdä, mitä hänellä oli. '

Katso Myös: