Höyrykone myydään hintaan 264 000 puntaa

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Eksentrisen Fred Dibnahin suosikki höyrykone on myyty huikealla 264 000 punnalla, mikä lopettaa katkeruuden hänen tahtonsa suhteen.



Vuoden 1912 Aveling ja Porter käyttivät hänen hautajaisissaan yli kaksinkertaisen ohjehinnan.



Fredin viisi lasta myivät sen leskensä Sheilahin kanssa käytyjen kiistojen jälkeen.



He sopivat antavansa hänelle tulot sen jälkeen, kun hän oli leikattu pois hänen miljoonan punnan tahdostaan ​​viikkoja ennen hänen kuolemaansa.

Suurin osa hänen omaisuudestaan ​​meni Jayne, Lorna, Caroline, Jack ja Roger, jälkeläiset hänen kahdesta ensimmäisestä avioliitostaan ​​Alison Fosterin ja Susan Lorenzin kanssa.

Ex-Blackpool-show-tyttö Sheilah sanoi: 'Se on ollut helvettiä kaikille, mutta olen iloinen, että se on päättymässä.



-Luulen, että kaikki ovat kyllästyneet takapuukotukseen ja kaikkiin muihin asioihin, jotka ovat jatkuneet.

En halunnut Fredin muistettavan miehenä, joka leikkasi vaimonsa tahdostaan, koska se ei ollut tuntemani Fred.



'Hän oli erittäin huono ja teki äkillisen päätöksen.' Insinööri Michael Oliver osti moottorin puhelutarjouksella Silverstonesta, jossa hän nautti päivän kilpailusta.

Siitä tulee osa hänen kokoelmiaan Knutsfordissa, Cheshire, joka sisältää Ferrarit, Aston Martins, Rolls-Royces ja kaksi prinsessa Dianan valmentajaa Oliver haluaa, että Dibnahin moottori pysyy luoteessa eikä toivonut Boltonin tornileikkurin poika Jack näyttää hänelle, kuinka ajaa sitä.

Hän sallii myös Dibnahin perheen näyttää sen höyrymessuilla.

Herra Oliver sanoi: 'Olen insinööri ja arvostin Fred Dibnahin erittäin hyvin insinöörinä ja tornihyökkääjänä.

Hän oli kertaluonteinen - ainutlaatuinen hahmo teknisessä maailmassa, maailma, joka kuolee, mutta jossa me molemmat asuimme. '

Fred osti moottorin vuonna 1979 ja käytti 25 vuotta sen kunnostamiseen. Hän ajoi sen Wellingtonin kasarmiin, lähellä Buckinghamin palatsia, kun hän keräsi MBE: n vuonna 2004.

Bill King, Cambridgen huutokaupanpitäjien Cheffinsin johtaja, joka myi moottorin, sanoi: 'Korkea myyntihinta oli osoitus Dibnahin taidoista, tietämyksestä ja suuresta persoonallisuudesta.'

Katso Myös: